1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
پرسش و پاسخ عربی
-
MahdiNOVE ببينين با الف ضمه دار ما فقط متكلم وحده داريم به نظرم چون فعلاي ديگه الف هم اگه بگيرن واسه امر كردنشونه كه الف امرهم هيچگاه ضمه نميگيره اين از صيغه يا مثلا ماضي باب افعال كه اونم ضمه نميگيره
واسه بابش هم بايد معادل سازي كنين اصدق بر وزن افعل (برهمون وزني كه نوشتين بخونين) وقتي صداي حروف أتين ضمه باشه از اول تا آخر همين حركتو داشته صيغه ي يكش پس ميشه يفعل ضمه فتحه كسره مشدد ضمه
بعد تكرار كنين كدوم بود؟ فعل يفعل فعل تفعيل (با وزن صيغه هاي باب تفعيل بخونين)
صيغه هاروك هي وزناشو واسه خودتون تكرار كنين
مثلا تو تستا اگه حوصله داشتيم يه فعلو كه ديدين چندتا صيغه ازش صرف كنين كه مرور شه واستون -
MahdiNOVE ل نيست كه لا هست
باور كنين منم به اون صورت بلد نيستم كار سختي نيست اصلا نبايد ازش بترسين
ل اگه بود حق با شما بود ولي لا نهي ميتونه باشه و نفي
لاي نهي عامله يعني حركتو تغيير ميده و مجزوم ميكنه ( البته اون فعلايي كه ن دارن به جز ٦ و ١٢ نونشون حذف ميشه ) ولي اينجا ضمه داره پس نفي هست . أصدق راست ميگويم ، لااصدق ميشه راست نميگويم ( نفي يعني منفي ديگه ) -
MahdiNOVE در پرسش و پاسخ عربی گفته است:
@مليكوالا
راستی امر مگه نمیتونه الفش ضمه بگیره ؟ مثل اکتب (بنویس)
پوزش ميخوام حق با شماست تصحيح ميكنم الف ضمه دار ديدين دو حالت داره يا امره كه در اين صورت حتما آخرش مجزومه يا آخرش ضمه داره ميشه صيغه ١٣ . معذرت ميخوام
-
@مليكوالا
خیلی ممنون بابت کمک انشاالله شما هم تو درس خوندن به راه راست هدایت بشید دست مارو هم تو عربی ادبیات بگیرید ((:
راستی یه سایت خوب برا کنکوری ها پیدا کردم توش همه جور مطالب مفید و عالی هست پیشنهاد میکنم عضوش بشید و این لینک یکی از پست هاش برسی کارنامه های کنکور منطقه 3 https://mim.education/show/?id=2736
راستی موقعی که خواستید عضوش بشید این کد رو هم به عنوان معرف بزنید ممنون 14114 .