IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
اشکال فیزیک
-
@Shahryar-Rakhshandeh گرفتی چی میگم؟ اون رادیکالA نیست اون ولتاژهA هس Va
-
@Shahryar-Rakhshandeh عاشقتتتم
-
@Shahryar-Rakhshandeh منم بخدا
-
@Shahryar-Rakhshandeh
-
-
مگه یه بار اینو جواب ندادیم؟
-
فک کنم راه حلمو واست فرستادم ...یه بار
-
@Shahryar-Rakhshandeh سلام بچه ها لطفا یه نگاه به این بندازین
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Marzie khanoom on آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
@Shahryar-Rakhshandeh همینطور که تو فیزیک گفتن توی قطب منفی باتری پتانسیل کمتره واصولا درون باتری الکترون از قطب منفی ب مثبت میره درسته؟! پس چرا تو سلول الکترولیتی ما اون سری که به قطب منفی میزنیم که آنده الکترون کم داره و طالب الکترون اکسایشی الکتروده؟ مگه خودش تو قطب+پر الکترون نیس؟!
-
@Shahryar-Rakhshandeh کلا سازوکارشو میگید که بعدشم یونهای تو محلولم به گردش در میاره
-
@Shahryar-Rakhshandeh دوستان ظاهرا امروز کسی آن نیس
-
من بلد نیستم...
-
@Shahryar-Rakhshandeh ببخشید شهریار جان
-
@SAMAN-TABAN خداببخشه ن با احتمالا صورت سوالو متوجه نشدی وگرنه چیز عجیبی نیس
-
DarkMind خو حالا نظرتو بگو فوقش اصلاح میکنن
-
@Shahryar-Rakhshandeh من سوالو متوجه نشدم
ولی تو فیزیک جریان از مثبت به منفی و توی باتری از منفی به مثبته ولی این برای بار مثبت هست برا منفی برعکسه -
@Shahryar-Rakhshandeh یه چیزیم من خودم اصلاح کنم سر منفی تو این سلول کاتده سر مثبتمون انده
-
@Shahryar-Rakhshandeh الکترون از سمت منفیه باتری توسط سیم به سمت مثبت میره
اینجا هم درواقع همینه مثلا شما سلول الکترولیتیه روی - مس رو در نظر بگیر
سمت مثبت باتریو وصل میکنیم به الکترود مس اینجوری باعث میشه مس الکترون هاشو بده (اکسایش در آند) به قطب مثبت باتری و خودش به یون تبدیل شه و کنده شه و بره تو محلول
از اون طرف قطب منفی باتری به روی وصل میشه و درواقع باعث میشه الکترونی که از مس اومده بیاد روی الکترود روی قرار بگیره و یون های Zn بیان این الکترون آزادی که اومده رو بگیرن و به Zn خنثی تبدیل شن بچسبن به الکترود روی
میبینید دقیقا عین فیزیکه الکترون داره از سمت منفی باتری میره ب سمت مثبتش