جهاد مغنیه
-
@jahad-20 بله نامحرم هستن ولی کودوم دختری رفیق شهید داشته و مثل معشوقه رفتار کردن غیر ممکنه این اصلا منطقی نیست یه شخص با همچین عقایدی دوست شهید داشته باشه! امام حسین هم نامحرم هستن
@narjes-hashemi در جهاد مغنیه گفته است:
@jahad-20 بله نامحرم هستن ولی کودوم دختری رفیق شهید داشته و مثل معشوقه رفتار کردن غیر ممکنه این اصلا منطقی نیست یه شخص با همچین عقایدی دوست شهید داشته باشه! انام حسین هم نامحرم هستن
من دیدم که میگم
حتی یه قضیه هایی فراتر از این
برای همین تاکیید دارم شهدا هم نامحرمن
وگرنه خودتون که ازمن بهتر میدونین(: -
mohammadhosien mazaheri متاسفانه حرفتونو قبول ندارم اولا شهدا نامحرمن نمیشه سریع پسر خاله شد گفت رفیق مگه شما مذهبیا دوس دارید یه پسر بهتون بگه رفیق
دوما اینا همه هیجانات زودگذره بیخیال
من فک میکردم اینطوره ولی نبود توهم من بود حس میکردم یه شهید حواسش هست ولی هیــــــچم حواسش نبود
موفق باشیدشیرین الوندی رفیق شهید یه تلفظه فقط، وگرنه من درجایگاهی نیستم که بخوام بگم یه شهید رفیقمه..این برای کمک خواستن هست..
من فقط یه مثال میزنم که میگین توهمه...حاج قاسم هم همیشه به دوستان شهیدشون می گفتند من رو با خودتون ببرین...حالا زندگی حاج قاسم رو نگاه کنین سراسر عزت افتخار، دشمنا از اسمشون میترسیدند...و عاقبت هم دیدیم که حاج قاسم به آرزوش رسید و رهبر در پیامی که دادند فرمودند: ارواح طیبه شهدا روح حاج قاسم را در آغوش گرفتند. -
یه سوال چرا انقد تو وجود شهدا آرامشه؟
-
سلامتی جوونی که از زندگیش گذشت رفت برای دفاع از مظلوم سلامتی جوونی که جونیشو داد ولی نزاشت حق مظلوم پایمال بشه سلامای جوونی که رفت و پرکشید شد مدافع حرم
سلامتی تمام شهدا
شاید براتون سوال باشه چرا گفتم سلامتی
اخه روایت داریم شهدا زنده ان پس سلامتی همشون و همه اونایی که تو راه شهدان -
بله حرف شما درسته
من فقط نظر خودمو گفتم
با رفیقاتون خوش بگذره -
سلامتی جوونی که از زندگیش گذشت رفت برای دفاع از مظلوم سلامتی جوونی که جونیشو داد ولی نزاشت حق مظلوم پایمال بشه سلامای جوونی که رفت و پرکشید شد مدافع حرم
سلامتی تمام شهدا
شاید براتون سوال باشه چرا گفتم سلامتی
اخه روایت داریم شهدا زنده ان پس سلامتی همشون و همه اونایی که تو راه شهدانMohammad Afshar سلامتی رفیق شهیدم
-
یه سوال چرا انقد تو وجود شهدا آرامشه؟
مهدیه بانو یه سوال حاضری از زندگیت بزنی بری برا دیگران ک معلوم نیس چین کجان دفاع کنی؟؟
-
مهدیه بانو یه سوال حاضری از زندگیت بزنی بری برا دیگران ک معلوم نیس چین کجان دفاع کنی؟؟
@narjes-hashemi زندگی=پول،خوانواده،شغل،و از همه محم تر آیندت
-
@narjes-hashemi نه
-
همیشه با
بعضی دختر خانوما بخاطر اینکه درباره شهدا متن های خوبی نمینویسن بحث کردمو و مخالفم باهاشون وقتی من به رفیق شهیدم میم داداش کمکم کن یه دخترم باید اون شهید براددرش باشه و تو مشکلات از داداشش کمک بخواد قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی شهید حرمت داره پس همه مواظب دادشای شهیدتون باشید -
@narjes-hashemi نه
مهدیه بانو جواب خودتو دادی
براهمین وجود شهیدا آرامشهچو از همه چیزشون گذشتن و قاعدتا یه فرقی بین اونا با یکی مثل منو شما هست
-
مهدیه بانو جواب خودتو دادی
براهمین وجود شهیدا آرامشهچو از همه چیزشون گذشتن و قاعدتا یه فرقی بین اونا با یکی مثل منو شما هست
@narjes-hashemi آهان بله دقیقا
-
@narjes-hashemi زندگی=پول،خوانواده،شغل،و از همه محم تر آیندت
@narjes-hashemi
ده برابر اینا هم باشه ولی تاریخ انقضا دارن
ولی اخرت نه
بهترین تصمیمو گرفتن
-
من نمی دونستم تا حالا رفیق شهید یعنی چی؟الان تازه متوجه شدم خیلی خوشحالم یه برادر دارم توی زندگی بهم کمک میکنه نمی بینمش ولی مطمئنم زنده است و کمکم میکنه .رفیق و برادر شهیدم کمکم کن آدم بهتری بشم و برای جامعه ام مفید باشم
-
دوستان کیا موافقن روزی یک نفر بیا ورد مورد یک شهید متن بنویسه در باره زندگی شهید درباره خصوصیات قسمت هایی از وصیت نامه و ... هر کی موافقه بگه اگر شد از صبح شروع کنیم
-
دوستان کیا موافقن روزی یک نفر بیا ورد مورد یک شهید متن بنویسه در باره زندگی شهید درباره خصوصیات قسمت هایی از وصیت نامه و ... هر کی موافقه بگه اگر شد از صبح شروع کنیم
من هر روز از شهید محمود رضا بیضایی میزارم
-
Mohammad Afshar من بیشتر اوقات میزارم فرقی نداره باشه یا نباشه
-
این پست پاک شده! -
من هر روز از شهید محمود رضا بیضایی میزارم
ali mohamadi 0 میخواییم برای همه اون روزی که برای یک شهید میزاریم کامل باشه خوب برای فردا هر کس تونست فقط در مورد همین شهید هر چی میدونه بگه وروز بعد یک شهید دیگه
-
Mohammad Afshar من هم هستم