b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام آقای شاهرخی کجایید قسمت محلول دبیر جزوه محلول دارد می شود این جزوه رو قرار دهید من کتاب شیمی دوم و سوم رو گرفتم ولب کتاب سوم چاپ نشده می شهاین جزوه رو قرار دهید ممنمون از زحمات بی دریغ شما .........
-
alireza_ysf75replied to mohammadsalehhassni.1gmail.com on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadsalehhassni.1gmail.com
کتاب سوم چاپ شد ؟؟ -
کتاب سوم کی چاپ شده من انتشار بیست تماس گرفتم گفت نه اگه از جایی تهیه کردید به ما بگید؟ممنون می شم
-
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام آقای شاهرخی کجایید قسمت محلول دبیر جزوه محلول دارد می شود این جزوه رو قرار دهید من کتاب شیمی دوم و سوم رو گرفتم ولب کتاب سوم چاپ نشده می شهاین جزوه رو قرار دهید ممنمون از زحمات بی دریغ شما .........
سلام ، فکر کنم همین جزوه بوده : لینک جزوه
-
سلام /
همانطور که بعضی وقت ها بزرگ ترین نعمتی رو که خدا بهمون داده( سلامتی ) رو فراموش می کنیم
من هم تاثیر آلا را بر روند تحصیلی ام فراموش کرده بودم و فقط نقص های کوچیک اون رو میدیدم
واما الان لازم میدونم که یک قدردانی ویژه از آلا و آلایی های بی نظیر و پرتلاش انجام بدم و امید وارم بتونیم در سال جدید شتاب علمی کشورمون( که 11 برابر متوسطه جهانه !!) رو همچنان حفظ کنیم .
آلایی ها سال نو اتان پر موفقیت و همراه با سلامتی باشه
<< یا علی >> -
سلام.خسته نباشید.بنده هم به نوبه خودم سال نو رو تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت دارم.
میشه یه کمکی. کنید و راهنماییم کنید که قسمت پیوند های قطبی جزوه بخش شیمی دو کووالانسی کدومشه؟پیداش نکردم -
استاد آقاجانی واقعا حرفه ای درس دادند.بسیار بسیار عالی.
ایشون دانشجوی خود دانشگاه هستند؟؟ -
حسین دهقانی پور
احتمالا جز نواقص هست ! اگه پیدا نکردی
بهت پیشنهاد میکنم کتابشونو تهیه کنی -
تو شیراز کتابشون رو من پیدا نکردم.از سایتی جایی باید گرفت؟
-
حسین دهقانی پور
انتشارات بیست
شماره تماسش بالاتر هست ی گشتی بزن :دی -
سسلام لطفا جزوه ی کامل قراردهید و اینکه در مورد قلمروزی گلوکوز و.. هم لطفا توضیح بدین
-
سلام خسته نباشید.. ی سوال داشتم...
کربن مونواکسید دارای چند قلمرو الکترونی میباشد؟؟ زاویه پیوندی و ساختارش چطور هست؟ -
سلام سامان جان
پیوند 3گانه (یکیش داتیو هست)
1 جفت نا پیوندی
2 قلمرو
ساختار خطی
زاویه 180 -
این پست پاک شده!
-
سلام خاستم بپرسم این کتاب کاری ک استاد از روش تدریس میکنن و تالیف خود ایشون هم هست اسمش چیه و هزینش چقدره و چطور میشه تهیه کرد؟؟
-
دوستان شکل هندسی اتانول و گلوکوز چطوره؟شکل هندسی اونایی ک دو اتم مرکزی دارن چی؟
-
سلام.میشه یه راهنمایی کنید فیلم آبتبلور کدومه؟؟
-
حسین دهقانی پور سلام جلسه ۱۰۶تدریس کردن ابتبلورواستاد