b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
MMD_KL
سلام واقعا ممنون از مطلب خوبتون روش جالبیه.من ترکیبی میخونم ولی با شیمی شدیدا به مشکل برخوردم سعی میکنم این روشو تو جمع بندی استفاده کنم.خیلی ممنون.امیدوارم دوستان ناراحت نشن از این بحث چون احتمالا مشکل یه سری از بچه ها باشه که باوجود تلاش نتیجه نمیگیرن.موفق باشین -
با سلام. خواهشا قسمت هایی که ناقص هست و مشکل فنی داشته رو سریعا درست کنید
-
سلام دوستان
ص 69 شیمی پیش قسمت پایینش که واکنش های فسفریک اسیدو نوشته استاد گفتن کلا بین واکنش دهنده ها و فراورده ها بیشترین غلظتو فسفریک اسید داره
در حالی که فسفریک اسید, اسید ضعیفه پس غلظتش باید کم باشه پس چرا گفتن بیشتربن غلظتو داره؟ -
@ROOHIA
سلام H3PO4 داره تجزیه میشه تو اولین واکنش پس غلظتش کم میشه دیگه !
ولی منظور ایشون حتما در ابتدا بوده که غلظتش زیاده !
میشه شماره و دقیقه جلسه رو بگید ببینم ؟ -
این پست پاک شده!
-
@ROOHIA روحیا جان استادگفتن غلظت فسفریک اسیدبیشتره چون Kaبزرگتری داره.ودرضمن ایشون اینوهم گفتن که غلظت H3Oازهمه بیشتره.
-
@فاطمه-کنکوری
نه بعدش استاد میگه H3PO4 اسید ضعیفه او میزان یونشش کمه و انگار دست نخورده مونده پس غلظتش از همه بیشتره در حالی اگه میزان یونش کم باشه غلظتشم کمه...
دقیقه ی 26 -
@ROOHIA در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@فاطمه-کنکوری
نه بعدش استاد میگه H3PO4 اسید ضعیفه او میزان یونشش کمه و انگار دست نخورده مونده پس غلظتش از همه بیشتره در حالی اگه میزان یونش کم باشه غلظتشم کمه...
دقیقه ی 26این نکته ای که گفتی میزان یونش کمترباشه غلظتشم کمتره کجای کتاب داره من انگارندیدم؟
-
@فاطمه-کنکوری در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@ROOHIA در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@فاطمه-کنکوری
دقیقه ی 26این نکته ای که گفتی میزان یونش کمترباشه غلظتشم کمتره کجای کتاب داره من انگارندیدم؟
ارتباط پیدا میکنه با فصل محلول ها
قسمت الکترولیت و غیر الکترولیت -
@فاطمه-کنکوری
خودم نوشتم تو کتابم
غلطه مگه؟ -
@ROOHIA بنظرم نکته ای که نوشتیونمیشه کلی درنظرگرفت چون کتاب صفحه۶۸بندسومش توضیح میده درموردغلظت .
-
@فاطمه-کنکوری
آها فهمیدم
نکته ی درستش اینه که هر چی یونش کم باشه غلظت یون هیدرونیوم کمتره...
من اشتباه فهمیدم
مرسی که وقت گذاشتی... -
@ROOHIA عزیزم غلظت یون هیدرونیوم نسبت به بقیه یونها زیاده چون تو هر سه مرحله تولید میشه...همچنین غلظت فسفریک اسید از گونه های دیگه (حتی هیدرونیوم)بیشتره چون اسید ضعیفیه و به مقدار کمی یونش پیدا میکنه و همون مقدار کم باز مزدوجش هم خودش در مراحل بعدی یونیده میشه پس غلظتش کمتر میشه...امیدوارم توضیحاتم راهگشا باشه برات....
-
سلام دوستان
من ثبت نامه کردم که دوباره امتحان نهایی هارو بدم من همه ی درسارو تستی خوندم ولی مطالبو فولم
کسی میتونه کمک کنه چجوری سریع واسه تشریحی ها اماده بشم؟ -
سلام خاستم بدونم استاد برای شیمی سال دوم و سال سوم ازروی چه کتابی تدریس میکنن؟؟
-
shahmohammadiayahoo.com
سلام کتاب کلاس با عنوان صفر تا صد
۰۲۱۶۶۴۱۰۰۰۰ تماس بگیرید برای کتاب های استاد
پ.ن : پیشنهاد میشه !