كوالا نباشيم
-
مليكابانو
من برات آرزو موفقیت میکنم ... خیلی خوشحال شدم تا الآن عملکردت عالیه ولی دیر ترم پاشی موردی نیس دیر تر یعنی جای چهار بشه شیش بهترهzahra zakeri آخه شبا داداشم از باشگاه مياد خونه رو ميذاره رو سرش
و من دوست دارم زود خوابيدنو خيلي صبحا خوشحال ميشم وقتي بقيه خوابن من بيدارم و درسو شروع ميكنم
مرسي زهرا جونم
-
zahra zakeri آخه شبا داداشم از باشگاه مياد خونه رو ميذاره رو سرش
و من دوست دارم زود خوابيدنو خيلي صبحا خوشحال ميشم وقتي بقيه خوابن من بيدارم و درسو شروع ميكنم
مرسي زهرا جونم
مليكابانو
کلا صبح زود بیدار شدن که خیلی عالیه هرچه زودتر بهتر ولی باعث نشه بیش از حد فشار بیاد بهت...بعد عقبم افتادی سعی نکن خیلی دیر بخوابی حتما میشه جبران کردمنظور دیر نخوابیدنه به نظرم مهم تره چون بدن عادت میکنه استراحتم که نیازه
-
مليكابانو
کلا صبح زود بیدار شدن که خیلی عالیه هرچه زودتر بهتر ولی باعث نشه بیش از حد فشار بیاد بهت...بعد عقبم افتادی سعی نکن خیلی دیر بخوابی حتما میشه جبران کردمنظور دیر نخوابیدنه به نظرم مهم تره چون بدن عادت میکنه استراحتم که نیازه
zahra zakeri در كوالا نباشيم گفته است:
مليكابانو
اما خیلی خوب خودتو جمع کردی
همینطوری ادامه بده عالیههه...
فکرتم در گیر نباشه بهترین نتیجه رو میگیری