Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
اومدم اینجا تا فقط از استاد کازرانیان به خاطر تدریس فوق العاده و عالیشون تشکر کنم به نظر من تو کل ایران رو بگردی از این معلم بهتر پیدا نمیکنی خوبیش هم اینه که فقط و فقط مبنای کارش اینه که فیزیک رو یاد بگیری نه اینکه حفظ کنی . آهای دوستی که دنبال معلم فیزیک و دیفرانسیلی فیزیک فقط استاد کازرانیان دیفرانسیل هم فقط استاد شامیزاده والسلام. این معلم هایی هم که امسال گذاشتن البته برا قضاوت زوده ولی فکر نمیکنم کسی رو تا سطح کنکور بالا بیارن.
-
علی قاریان درسته استاد کازرانیان واقعا دبیر پری هستند و خیلی مفهومی و خوب فیزیک رو یاد میدن ، واقعا آدم چنین دبیرایی برای هر درسش داشته باشه دیگه از هیچ درسی بدش نمیاد .. دکتر شکیباییان هم شیمی رو خیلی خوب تدریس میکنن ..
-
علی قاریان
سلام در مورد اینکه استاد کازرانیان و استاد شامی زاده فوق العاده تدریس میکنند هیچ شکی نیست .ولی فکر نمیکنین قسمت آخر رو یه کم تند رفتین؟؟؟ -
سلام استاد مغناطیسو فقط تو یه جلسه تدریس کردن؟
-
در جواب اقای NGU باید بگم که این فقط یه پیشی بینی هست که از دو حالت خارج نیست یا برای مثال تعداد جلسات دیفرانسیلی که آقای ثابتی درس میدن به بالای 200 جلسه میرسه و نیمه کاره میمونه یا اینکه تا سطح کنکور بچه هارو بالا نمیاره، که احتمال اولی کمتره، اینو با توجه به این میگم که خیلی مبتدیانه تدریس میکنن خب بالاخره دانش آموز خودش مجبوره مدرسه رو بره و یه چیزایی رو توی مدرسه یاد میگیره که میشه از گفتنش توی این کلاسا صرف نظر کرد همون کاری که معلمای پارسال میکردن و کلا جو کلاسای پارسال بهتر بود چون دانش اموز سر کلاس نشسته بود و از لحاظ روانی دانش اموزانی که فیلم هارو نگاه میکردند رو توی شرایط یه رقابت ناخواسته قرار میداد که مثلا من اگه این یه تیکه ی درس رو متوجه نشدم فقط من نیستم که اینطورم بلکه بچه هایی که سر کلاس هستند هم متوجه نشدن معلم هم شرایط بهتری داشت و بدون استرس تدریس میکرد که توی فیلم های امسال استرس رو میشه توی چشمای معلم دید طبیعی هم هست ما هیت نیگا کردن به دوربین همینه فرقی هم نداره چند بار این کارو کرده باشی همیشه نیگا کردن به دوربین اعتماد به نفس آدم رو میگیره
-
ببخشید جزوه گرما آقای کازرانیان تو سایت نیس؟؟
-
علی قاریان من خودم دوست دارم تو کلاس دانش آموز باشه وفیلم های پارسالو می بینم ولی خوب شاید خیلی ها دوست داشته باشن کلاس بدون دانش آموز برگزار بشه وخیلی راحتر از فیلم ها استفاده کنن بالاخره آلاء همه ی سلیقه هارو پوشش میده .شما فقط به فکر خودت نباش شاید یکی مدرسه نره ودوست داره دبیر از ابتدا همه چی رو بگه حتی اون چیزی که از نظر تو آسون هست ونباید گفته بشه شاید از نظر 1نفردیگه سخت باشه بخاطره دوربودن از درس .خودت یه نگاه تو انجمن بندازی متوجه میشی خیلی ها بعداز چندسال دور بودن از درس میخوان شروع کنن واین آدم ها احتیاج دارن حتی اون چیزی های مبتدیانه ام گفته بشه. باتمام احترامی که برای آقای کازرانیان دارم ولی من سبک درس دادن ایشونو نمیپسندم الان چون شما با این دبیر ارتباط برقرار کردی باید فقط از ایشون فیلم بذارن؟؟؟؟ممکنه 1نفردیگه ام مثل من باشه والبته رشته ی ریاضی و درس دادن آقای ثابتی براش جذابتر باشه. موفق باشی دوست عزیز یاعلی
-
sohrab سلام. خسته نباشید. جزوه بردار ها ، سه صفحه آخر حدود 45 تست هست .... پاسخش کجاست ؟؟ چون آقای کازرانیان تو کلاس ذکر کردند که پاسخش به دانش آموزان ارائه شده حالا یا تشریحیش بوده یا کلید سوالات ( قسمت 4) ولی هیشکدوم نیست ... اگه ممکنه حداقل کلید سوالاتش رو بزارید ممنون . از دوستان دیگه هم اگه کسی میدونن جواب بدن
-
farhan44
توی جزوه ی فیزیک پایه...پاسخ تشریحی تستا نیاورده شده...استادم چندتا تست برگزیده انتخاب میکنن..بعد اونا رو حل میکنن...و دانش آموزان اون جواب اون تستارو وارد جزوه میکنن....همه تستاشون هم سراسری هستن...توی کتاب گاج هم میتونین نمونه اش رو پیدا کنین -
@reza77 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
farhan44
توی جزوه ی فیزیک پایه...پاسخ تشریحی تستا نیاورده شده...استادم چندتا تست برگزیده انتخاب میکنن..بعد اونا رو حل میکنن...و دانش آموزان اون جواب اون تستارو وارد جزوه میکنن....همه تستاشون هم سراسری هستن...توی کتاب گاج هم میتونین نمونه اش رو پیدا کنینبله یه چنتا تست برای تمرین در جزوه قرار داره که بچه های میان پای تخته و حل میکنن ولی حدود 45 تا تست آخر فصل آورده ولی حل نکردن توی کلاس .... مطمئنین همش مال سراسریه ؟ تو کتاب گاجم میشه این سوالا رو پیدا کرد ؟ توی خیلی سبز که استاد پیشنهاد داده بود پیدا نکردم ...
-
-
@_Mr.Gentleman_ در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
تابستون داره تموم میشه و من هنوز نتونستم با فیزیک ارتباط بگیرم حتی ی تست
اصلا جرئت برم بخونمش ندارم
فیزیکم ویراااننننننننننننهسلام
با استاد فدایی فرد بخون
ارتباط که سهله عاشق فیزیک میشی -
@_Mr.Gentleman_ فکر میکنم اول کتابو بخونید ی پیش زمینه ی کلی داشته باشید ک بدونید چی ب چیه بعد فیلم ها .. بعدن بیاین روی کتاب دقیق تر بشین .. وقتی فیلم ها رو دیدین دیگه کتاب خوندش راحت تره سری اول برای خوندن کتاب خیلی سخت گیری نکنید ...