Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
بچه ها من از فیزیک ترس دارم و فراریم کدوم دبیر پیش نهاد میدین اصلام هیچی بلد نیستم ؟
کازرانیان یا طلوعی؟ یکی از این دو تا -
جلسه 102
زمان: 55 دقیقه(کل جلسه)
آغاز فصل 5 اول دبیرستان از دقیقه 17
-بررسی فرمول های شکست نور و حل چند مثال
-مبحث آخر شکست نور تحت عنوان تیغه های متوازی السطوح -
فیزیکم ضعیفه کدام دبیر را پیشنهاد می کنید برای پایه و پیش
-
سلام.ببخشید من این جزوه رو دانلود کردم و میخوام پرینت بگیرم ولی وقتی دکمه ی پرینت رو بزنم خطا میده و میگه این جزوه رمز داره!یه راه حل میگین بیزحمت!این جزوه ی رو خیلی نیاز دارم!!!
پیشاپیش ممنون! -
_amirali_ در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام.ببخشید من این جزوه رو دانلود کردم و میخوام پرینت بگیرم ولی وقتی دکمه ی پرینت رو بزنم خطا میده و میگه این جزوه رمز داره!یه راه حل میگین بیزحمت!این جزوه ی رو خیلی نیاز دارم!!!
پیشاپیش ممنون!http://www.pdfunlock.com/
اینو چند پست بالاتر هم گذاشته بودنا ! -
برای فیزیک هم اگه میشه معلمای بهتر بیارید
-
جلسه 103
زمان: 55 دقیقه
-حل 3 تست از شکست نور
-تدریس مبحث عدسی ها(از زمان 6:30)
-انواع عدسی،ویژگی های تصویر هرکدام و فرمول ها
-حل تست از عدسی ها
-بررسی میکروسکوپ و تلسکوپ -
amirkhan11 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
جلسه 103
ممنون از شما به زودی وارد سایت میشه
لطفا وقتی ریز مبحث می نویسی @ادمین رو هم تگ کن که یه موقع از دستمون در نره
-
@saher
برای 96 استاد طلوعی کلاس دارن
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/11/26/ -
بچه ها؛کسایی که فیلمای اقای کارزانیان رو دیدن میشه بگن که ایشون روش تستی هم یاد میدن؟؟؟و اینکه تدریس ایشون تو تست زدن مشکلی ندارن.من حس میکنم خیلی ساده و اسون درس میدن و مسال هاشونم سادست
-
بچه ها؛کسایی که فیلمای اقای کارزانیان رو دیدن میشه بگن که ایشون روش تستی هم یاد میدن؟؟؟و اینکه تدریس ایشون تو تست زدن مشکلی ندارن.من حس میکنم خیلی ساده و اسون درس میدن و مسال هاشونم سادست
-
faarnaazhosseini
منم موافقم اخه استاد کارزانیان هم کلاساش یک ساعته هست وقت گیررره خیلی نمیشه خودت کار کنی بعدش خیلی طوول میکشه -
puria
اگه اونایی که استاد طلوعی دارنو از روی استاد طلوعی برو جلو تا وقتی تدریس استاد طلوعی کامل میشه اون بقیه مباحثو از روی استاد کارزانیان که عقب نیوفتی فعلا