Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام
بچه هایی که فصل الکتریسیته جاری رو خوندن خواهشا بگن ارزش وقت گذاشتن داره یانه چون تعداد تستاش تو کنکور زیاده ولی شنیدم سخته.(در ضمن من خازنم افتضاح است و اگه سوال ترکیبی بدن میشه حل کرد)
مرسی -
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to arsalanalinejad76yahoo.com on آخرین ویرایش توسط انجام شده
arsalanalinejad76yahoo.com
سلام حتما بخون
و اگه میخواید فیلما رو ببینید پیشنهاد میکنم فیلمای همایش این بخش رو ببینید... -
کنکوری95 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
هردو جلسه رو با کیفیت بالا دانلود کردم و باkm player اجرا کردم جلسه ی 105 در دقیقه ی 27 و جلسه ی 106 در دقیقه ی 11 قطع میشوند
هر دو رو هم به صورت آنلاین، هم به صورت دانلود شده نگاه کردم، هیچ مشکلی نداشت.
ما از پلیر potplayer استفاده می کنیم . توصیه می کنم این پلیر را دانلود نموده و با آن امتحان کنید
دانلود از اینجا -
majides2005
ممنون از پیگیری شما -
@ROOHIA در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
arsalanalinejad76yahoo.com
سلام حتما بخون
و اگه میخواید فیلما رو ببینید پیشنهاد میکنم فیلمای همایش این بخش رو ببینید...مرسی از جوابتون
-
سلام دوستان من فیزیکم خیلی ضعیفه در حد منفی فیلم های جناب کازانیان بدردم میخوره یا فدایی؟
کمکم کنین:( -
arsalanalinejad76yahoo.comreplied to Mr.Dr on آخرین ویرایش توسط arsalanalinejad76yahoo.com انجام شده
@Mr.Gentleman1376 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام دوستان من فیزیکم خیلی ضعیفه در حد منفی فیلم های جناب کازانیان بدردم میخوره یا فدایی؟
کمکم کنین:(استاد فدایی خیلی سطح بالا درس میده و با شرایط فیزیکت به دردت نمی خوره و کلا به نظر من استاد کازرانیان بهتره.البته برای پیش دانشگاهی (نه پایه) استاد رفیعی خیلی خوب.
-
arsalanalinejad76yahoo.com@
رفیق اصلا ارزش داره ببینم من خودم الان شیمی و عربی رو میبینم چند روزی هست
ولی فیزیک دو دلم
-
@Mr.Gentleman1376 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
arsalanalinejad76yahoo.com@
رفیق اصلا ارزش داره ببینم من خودم الان شیمی و عربی رو میبینم چند روزی هست
ولی فیزیک دو دلم
ببین اگه برای امسال می خوای ببینی نه!به نظرم فیلمای همایش استاد کازرانیان رو ببینی خیلی بهتره و اگه بازم وقت اوردیی پیش 2 رو ببین
-
سلام .استاد کازرانیان تو کلاس کنکور 2 جزوه ی خودشونو کار میکنن با کتاب جوکار؟من فقط 4 جلسه ی اولو دیدم و گفتن که خیلی سبز جامع.تغییر عقیده دادن یا هردو رو کار میکنن??????? بچه هایی که اطلاع دارن میشه بگن؟
@دانش-آموزان-آلاء -
Saba_iee نه دوست عزیز...ایشون اول از روی جزوه تدریس میکنن...بعدشم از روی جوکار تست میزنن( کم البته بیشتر تست های جزوه رو حل می کنن)...یا به عنوان کتاب حل تمرین برا دانش اموزه ...کتاب خیلی سبز من ندیدم تو فیلم هاشون....
-
@reza77 ممنونم ازتون لطف کردید
-
اقای کازرانیان خیلی ازتون ممنونم
نفستون گرم
وقتی انسانهایی مثه شمارو میبینم به دنیا امیدوار میشم حالم خوب میشه! -
سلام من دیدم فیزیک دوم فصل دینامیکو نداره ولی بقیه چیزاش کامله