Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
مدیر جان سلام.لطفا قفل آخرین جزوه ی فیزیک(فیزیک مدرن و حالت جامد) رو بردارین یا مثل بقیه قفل ها کنید.چون من از رو کامپیوتر میخونم باید یه جاهاییش رو هایلایت کنم.این جزوه این قابلیت رو نداهر و بقیش رو میتونم.
-
حسین دهقانی پور در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
مدیر جان سلام.لطفا قفل آخرین جزوه ی فیزیک(فیزیک مدرن و حالت جامد) رو بردارین یا مثل بقیه قفل ها کنید.چون من از رو کامپیوتر میخونم باید یه جاهاییش رو هایلایت کنم.این جزوه این قابلیت رو نداهر و بقیش رو میتونم.
سلام این جزوه که قفل نیست
منظورتون پرینت کردن هست دیگه؟ -
اونم آره ، پرینت نمیشود
-
اونم آره ، پرینت نمیشود
این چزوه ای که من لینکش رو قرار داده ام که پرینت می شود و مشکلی ندارد . لطفا لینک صفحه تماشای جزوه ای که می فرمایید خراب است را قرار دهید.
-
سلام.آره این پرینت میشهولی قبلی نمیشدوعوضش کردین؟؟؟
بعد یه موضوع دیگه مشکل آخرین فیلم چیه قطع و وصل میشه اولش؟ -
سلام.آره این پرینت میشهولی قبلی نمیشدوعوضش کردین؟؟؟
بعد یه موضوع دیگه مشکل آخرین فیلم چیه قطع و وصل میشه اولش؟با توجه با اینکه هر روز ممکنه جلسات جدید اضافه بشه به سایت لطفا شماره جلسه رو بگید (اخرین جلسه کدوم منظورتونه) در ضمن بفرمایید کردوم کیفیت منظورتونه و همچنین با استفاده از چه دستگاهی فلیمها رو تماشا می کنید ؟ کامپیوتر ، تبلت ، گوشی (اندروید یا IOS)
با تشکر -
shahmohammadiayahoo.com در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام جزوه فیزیک فصل 3 حرکت نوسانی ساده وقتی فایل پی دی افش باز میکنم هرکاری میکنم نمیشه پرینت بگیرم لطفا بررسی کنید.
اصلاح شده، میتونید دانلود و پرینت کنید.
-
Mr.Shahrokhi
جلسه 113.من با کیفیت متوسط روی کامپیوتر -
لطفا کمکم کنید و به سوالم جواب بدید اینم لینکش:http://forum.alaatv.com/topic/1833/سوال-مهم-مغناطیس
-
mohammadalitajvidiyahoo.com در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
لطفا کمکم کنید و به سوالم جواب بدید اینم لینکش:http://forum.alaatv.com/topic/1833/سوال-مهم-مغناطیس
سلام من این مبحثونخوندم کامل ببخشیدنمیتونم کمکتون کنم.
استادسرکلاسشون حل نکردن سوال؟ -
سلام استاد بخش القای الکترومغناطیس فیزیک3راتدریس نمیکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام القای الکترو مغناطیس از جلسه 97 شروع می شود نه از 98
-
mohammadalitajvidiyahoo.com در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام القای الکترو مغناطیس از جلسه 97 شروع می شود نه از 98
ممنون
اصلاح شد -
Mr.Shahrokhi
سلام جلسات 105 و 106 از کلاس فیزیک استاد کازرانیان زو دانلود کردم ولی وقتی داشتم نگاه میکردم وسطش قطع شد ...پیگیری بفرمایید لطفا -
کنکوری95 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
Mr.Shahrokhi
سلام جلسات 105 و 106 از کلاس فیزیک استاد کازرانیان زو دانلود کردم ولی وقتی داشتم نگاه میکردم وسطش قطع شد ...پیگیری بفرمایید لطفالطفا بفرمایید کدوم کیفیت را دانلود نموده اید و اینکه با چه دستگاهی و پلیری پخش می کنید و اینکه چه دقیقه ای این قطعی اتفاق می افتد . ممنون