طرح تغيير چهل روزه
-
@ALI-FIROZI باريكلا
فقط اگه نشد اونقدي كه خواستين جا نزنين مياين ميگين نشد و باز تلاش ميكنين انقد كه بالاخره بشه
️
مليكابانو اصصلا بحثث جا ززدن نیست میگم چطور این عادت رو ترک کنم
-
مليكابانو من از شما یه سوال داشتم این که من عادت کردم حین مطالعه از اتاق بیام بیرون وبه خانواده سر بزنم خودشم مکررا چی کار کنم
@ALI-FIROZI من امروز داشتم درس ميخوندم و بينش يهويي سردرد شدم گفتم چند دقيقه بيام انجمن ولي به خودم گفتم امروز اگه بري فردا هم ميري معجزه كه قرار نيست اتفاق بيفته همين خودتي كه فرداتو و آينده تو ميسازه پس همين حالا تغيير كن. و همون قول و قراره كه قبلا هم حرفشو زدم به كمكم اومد. من يه روز از يه چيزي ناراحت شدم با خودم گفتم ديگه اين تاپيك نميام و اين قولو به الگوهاي شهيدم هم دادم . با اينكه علت ناراحتيم برطرف شد ولي سرقولم وايسادم و حتي اون تاپيكو حذف كردم و ديگه هيچوقت بازش نكردم. قبلا هم گفتم ما آدميم و اراده داريم مطمئنا اگه بخواين تغيير ميكنين
️
-
مليكابانو اصصلا بحثث جا ززدن نیست میگم چطور این عادت رو ترک کنم
-
مليكابانو ممنون
-
مليكابانو ممنون
@ALI-FIROZI فقط من هرشب یونه گزارش کار میزارم
-
منم هستم با این تفاوت که من 40روز هم نمیام ولی در آخر سر میام میگم که بعد 40روز این برنامه رو انجام دادم:female-doctor:
-
@ALI-FIROZI فقط من هرشب یونه گزارش کار میزارم
@ALI-FIROZI هرشب یونه گزارش من میزارم
-
@00HELEN00 مدرسه نرو
-
@00HELEN00 مدرسه نرو
-
@00HELEN00 من شنبه ها و دوشنبه زنگ اخر از مدرسه فرار می کنم وصبح سه شنبه هم مدرسه نمیرم
-
@00HELEN00 من شنبه ها و دوشنبه زنگ اخر از مدرسه فرار می کنم وصبح سه شنبه هم مدرسه نمیرم
-
@00HELEN00 ادم باید به خاطر هدفقید یه چیزارو باید بزنه
-
@00HELEN00 من ميگم اون موقع كه سر كلاسيم خوب و با دقت گوش بديم و حتي اون موقع كه دبير چيزاي غيردرسي ميگه سرمونو بندازيم پايين درسمونو بخونيم و تست بزنيم حتي با كرنومتر هم ميشه دقيق حسابش كرد كه پرتياشو كسر كنيم ، اينطوري ميشه ساعتاي درسي رو هم حسابشون كرد. ولي اگه اينو دوست نداري يه قرارداد بذار واسه هر دو روز جداگونه. بعدشم من كه ديگه شروع ميكنم كمتر ميرم مدرسه ولي شما اگه مدرسه كمكت ميكنه اينكارو نكن و همون كاريو بكن كه خودت صلاح ميدوني
️
️
️
-
@00HELEN00شنبه زنگ ا خر ودوشنبه هویت من به یکی از بچه ها میگم من میرم حیاط کیفم بنداز فرار کنم
-
@00HELEN00 من ميگم اون موقع كه سر كلاسيم خوب و با دقت گوش بديم و حتي اون موقع كه دبير چيزاي غيردرسي ميگه سرمونو بندازيم پايين درسمونو بخونيم و تست بزنيم حتي با كرنومتر هم ميشه دقيق حسابش كرد كه پرتياشو كسر كنيم ، اينطوري ميشه ساعتاي درسي رو هم حسابشون كرد. ولي اگه اينو دوست نداري يه قرارداد بذار واسه هر دو روز جداگونه. بعدشم من كه ديگه شروع ميكنم كمتر ميرم مدرسه ولي شما اگه مدرسه كمكت ميكنه اينكارو نكن و همون كاريو بكن كه خودت صلاح ميدوني
️
️
️
مليكابانو مدرسه ما معلم میاد از تحولات منطقه صحبت میکنه بعضیاشون
-
@00HELEN00شنبه زنگ ا خر ودوشنبه هویت من به یکی از بچه ها میگم من میرم حیاط کیفم بنداز فرار کنم
-
️
️
️