IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to حسین دهقانی پور on آخرین ویرایش توسط sky daughter انجام شده
حسین دهقانی پور
سلام
جوابشو پیدا کردم
شماره گذاری یک کتاب n صفحه ای 336 رقم نیاز دارد.n چند است؟
9+180+3X=336
X=49
9+90+49=148 کتابش 148 صفحه ایه...
توضیحش اینه که 9 تا عدد یک رقمی داریم از 1 تا 9
90 تا عدد 2 رقمی داریم از 10 تا 100 که هر کدوم 2 رقم داره مثلا 12 یه عدد2 ر2میه که 2 تا رقم داره پس این 90 رو در 2 ضرب میکنیم
900 تا عدد 3 رقمی داریم که هر کدوم 3 رقم دارن و میشن 2700 با 189 تا ی قبلی میشن 2889 رقم که صورت سوال گفته کلا 336 رقم داریم پس کامل به سه رقمیا نمیرسیم یعنی نمیدونیم چند تا 3 رقمی داریم پس 3X میزارم و X رو به دست میاریم.
یعنی 49 تا 3 رقمی داریم که خودش 147 رقم داره و الی آخر...
امیدوارم فهمیده باشید
من خودم خیلی سختی کشیدم سر فهمیدنش بخاطر همین سعی کردم برای شما کامل توضیح بدم...
موفق باشید... -
2 تاس را پرتاب میکنیم:
الف ) احتمال این که هر دو زوج باشد،
ب ) احتمال اینکه مجموعشان فرد باشد.
پ ) عدد تاس اول بزرگتر از تاس دوم باشد.لطفا یکی این دو موردو برام توضیح بده جواباشو دارم اما نمیفهممش...
ممنون -
@ROOHIA
اول فضایه نمونه ای : 6*6=36
دوم پیشامد رو بنویس..: ینی مولفه های از تاس اول که زوج باشند با مولفه های از تاس دوم که زوج باشند به صورت (x,y)
وقتی تعدادشون رو بدست اوردی تقسیم به فضای نمونه کن...
ب) اینم مثل بالایی..اعدادی از تاس اول با اعدادی از تاس دوم که به صورت x,y می نویسیم..و اگه x رو با y جمع کنیم بشه ،فرد...ینی اعداد زوج از تاس اول با اعداد فرد از تاس دوم یا اعدا فرد از تاس اول با اعداد زوج از تاس دوم..!! و در نهایت تقسیم بر فضای نمونه ای
ج)اینم که دیگه توضیح نمی خواد ...
(2.1) (3.1) (3.2) (4.1) (4.2) (4.3) (5.1) (5.2) (5.3) (5.4) (6.1) (6.2) (6.3) (6.4) (6.5)موفق باشی..
-
کتابی که ایشون استفاده میکنن چیه؟؟؟
-
@amirabedi
نشر الگو -
کتاب تست یا سه بعدی؟؟؟
-
@amirabedi
سه بعدی ؟؟؟؟!!!!! -
سلام ببخشيد براي سال بعد نميشه آقاي حسين كرد تدريس كنن؟؟با احترام به هر دو استاد زحمتكش
-
nima در گسسته رضا شامیزاده کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام ببخشيد براي سال بعد نميشه آقاي حسين كرد تدريس كنن؟؟با احترام به هر دو استاد زحمتكش
استاد شامیزاده هم خوب هستن که ...
ولی احتمالش هست.... 15 مرداد مشخص میشه -
سلام....میخواستم بگم که میشه لطف کنید بگید که تفاوت فصل 3و4 جبر و احتمال بافصل 1 ریاضی 3(احتمال)چیست
-
بین جلسات 6 و 7 دو هفته کلاس تشکیل نشده؟!!
حتی بین جلسات 5 و 6 هم یک هفته کلاس برگذار نشده!حس میکنم! یه قسمت هایی که ترکیبیات ناقصه
تازه استاد توی این قسمت های موجود یه سری از نکته هارو حتی اشاره هم نکردن، مگه میشه؟!
یه سری قسمت ها نیست
لطفا رسیدگی کنید ببینید چرا بین تاریخ جلسات انقدر فاصله هست
sohrab -
m.jafari9877 اگه در رابطه با ریاضی تجربی میگین ی جورایی انگار تاریخ کلاسا بهم ریخس و جلسات پشت سر هم نیست البته بعضی هاشون
-
zahra1303 منظورتون رو متوجه نشدم
من تاریخ کلاس هارو که نگاه کردم جلسه ششم تو تاریخ 12/9/2015 تشکیل شد، جلسه هفتم تو تاریخ 26/9/2015
یعنی چهارده روز گسسته تدریس نکردن استاد؟
آخه حتی آخرین مباحثی که توی جلسه ی 5 و 6 میگن رو تست هاشو کار نمیکنن. یعنی جلسه هفتم مبحث جدید شروع میشه
بین جلسه ی 5 و 6 هم همینطور یکم فاصله است
طوریکه مبحثی که آخر جلسه 5 میگن رو توی جلسه 6 ام اصلا ازش تست حل نمیکنن در صورتی که از بقیه مباحث حل میشه (یعنی یه جلسه این بین بوده احتمالا!) -
سلام
یک سوال:کدوم یکی از کتاب های گسسته میکرو گاج و سه بعدی الگو بهتره و تستای جوندار تری داره.چون فیلمای پیارسال از روی گاج و پارسال از 3 بعدی الگو و بینشون میخوام یکی رو انتخاب کنم -
arsalanalinejad76yahoo.com سلام تست های الگو از گاج سخت ترند
-
amin.78 در گسسته رضا شامیزاده کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
arsalanalinejad76yahoo.com سلام تست های الگو از گاج سخت ترند
سخت تر یعنی چی؟سخت مطابق کنکور یا سخت تر غیر استاندارد.به نظر شما برای پاسخ به 8یا9 تا تست گسسته کدوم بهتره
-
arsalanalinejad76yahoo.com تست های الگو بیشترشون تالیفی و همسنگ کنکور و تست هایی رو داره که با علامت دمبل مشخص کرده اونا سخت تر از کنکورند
-
سلام بچه ها اینم از تخته های فیزیک اقای نوکنده مدرس عالی درس فیزیک.امید وارم که به دردتون بخوره
-
![متن جایگزین](![0_1471797740327_photo_2016-08-21_09-41-44.jpg](در حال بارگذاری 100%) آدرس عکس)