IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
تورو خدا جواب بدید ایا مبحث احتمال تموم شده یا قسمت دیگه ای هم هس؟
-
Mr.Shahrokhi
در جلسه 69 ، آقای شامیزاده آزمون کی گزینه 2 را بررسی می کنند؟ -
javancop در گسسته رضا شامیزاده کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
Mr.Shahrokhi
در جلسه 69 ، آقای شامیزاده آزمون کی گزینه 2 را بررسی می کنند؟
سلامهنوز مبحث احتمال تمام نشده جلسه 69 دبیر از آزمون گزینه دو رفع اشکال می کنند
-
mpashazadeh@
Mr.Shahrokhi
سلام دوست عزیز منظورم در جلسه 69 کدام آزمون گزینه 2 در حال بررسی است ؟
لطفا تاریخ آزمون گزینه 2 در حال بررسی در فیلم را بگید -
javancop در گسسته رضا شامیزاده کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
mpashazadeh@
Mr.Shahrokhi
سلام دوست عزیز منظورم در جلسه 69 کدام آزمون گزینه 2 در حال بررسی است ؟
لطفا تاریخ آزمون گزینه 2 در حال بررسی در فیلم را بگیدتاریخ آزمون اردیبهشت 92 است . آزمون آزمایشی شما ره 10
-
سلام ایا مبحث احتمال تموم شده یا قسمت دیگه ای هم هست؟
-
سلام
کسی میتونه این سوالو برام توضیح بده؟
شماره گذاری یک کتاب n صفحه ای 336 رقم نیاز دارد.n چند است؟ -
@roohia
سلام.اگر جواب این سوالو پیدا کردید به من هم اطلاع بدید لطفا -
سلام.
استاد بابت درس ها خیلی ممنون سبکتون برای بنده که خیلی جالب بود .
فقط یک سوال داشتم این تست هایی که توی کلاس حل می کنین اشکال شرعی یک وقت ندارند؟ چون ناشر باید راضی باشه ؟ البته قصد جسارت ندارم فقط چون این مسئله رو نمیدونم فعلا نمی تونم ازشون استفاده کنم برای همین گفتم بپرسم تا ببینم چی میگید. -
kodchand2 در گسسته رضا شامیزاده کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام.
استاد بابت درس ها خیلی ممنون سبکتون برای بنده که خیلی جالب بود .
فقط یک سوال داشتم این تست هایی که توی کلاس حل می کنین اشکال شرعی یک وقت ندارند؟ چون ناشر باید راضی باشه ؟ البته قصد جسارت ندارم فقط چون این مسئله رو نمیدونم فعلا نمی تونم ازشون استفاده کنم برای همین گفتم بپرسم تا ببینم چی میگید.سلام دوست عزیز ببخشید که من جواب میدم چون رشته ام تجربیه واین فیلم هارو ندیدم ولی فیلم های شیمی وعربی رو دیدم اکثرا تست هایی که حل میشه برای کنکورهای سال های گذشته اس و سوال های کنکورو خود سنجش هم رو سایتش میذاره .حالا اگه سوال تالیفی باشه دیگه بحثش جداس ولی سوالات کنکور که توهرسایتی پیدا میشه فکر نکنم مشکلی داشته باشه. موفق باشی
-
این پست پاک شده!
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to حسین دهقانی پور on آخرین ویرایش توسط sky daughter انجام شده
حسین دهقانی پور
سلام
جوابشو پیدا کردم
شماره گذاری یک کتاب n صفحه ای 336 رقم نیاز دارد.n چند است؟
9+180+3X=336
X=49
9+90+49=148 کتابش 148 صفحه ایه...
توضیحش اینه که 9 تا عدد یک رقمی داریم از 1 تا 9
90 تا عدد 2 رقمی داریم از 10 تا 100 که هر کدوم 2 رقم داره مثلا 12 یه عدد2 ر2میه که 2 تا رقم داره پس این 90 رو در 2 ضرب میکنیم
900 تا عدد 3 رقمی داریم که هر کدوم 3 رقم دارن و میشن 2700 با 189 تا ی قبلی میشن 2889 رقم که صورت سوال گفته کلا 336 رقم داریم پس کامل به سه رقمیا نمیرسیم یعنی نمیدونیم چند تا 3 رقمی داریم پس 3X میزارم و X رو به دست میاریم.
یعنی 49 تا 3 رقمی داریم که خودش 147 رقم داره و الی آخر...
امیدوارم فهمیده باشید
من خودم خیلی سختی کشیدم سر فهمیدنش بخاطر همین سعی کردم برای شما کامل توضیح بدم...
موفق باشید... -
2 تاس را پرتاب میکنیم:
الف ) احتمال این که هر دو زوج باشد،
ب ) احتمال اینکه مجموعشان فرد باشد.
پ ) عدد تاس اول بزرگتر از تاس دوم باشد.لطفا یکی این دو موردو برام توضیح بده جواباشو دارم اما نمیفهممش...
ممنون -
@ROOHIA
اول فضایه نمونه ای : 6*6=36
دوم پیشامد رو بنویس..: ینی مولفه های از تاس اول که زوج باشند با مولفه های از تاس دوم که زوج باشند به صورت (x,y)
وقتی تعدادشون رو بدست اوردی تقسیم به فضای نمونه کن...
ب) اینم مثل بالایی..اعدادی از تاس اول با اعدادی از تاس دوم که به صورت x,y می نویسیم..و اگه x رو با y جمع کنیم بشه ،فرد...ینی اعداد زوج از تاس اول با اعداد فرد از تاس دوم یا اعدا فرد از تاس اول با اعداد زوج از تاس دوم..!! و در نهایت تقسیم بر فضای نمونه ای
ج)اینم که دیگه توضیح نمی خواد ...
(2.1) (3.1) (3.2) (4.1) (4.2) (4.3) (5.1) (5.2) (5.3) (5.4) (6.1) (6.2) (6.3) (6.4) (6.5)موفق باشی..
-
کتابی که ایشون استفاده میکنن چیه؟؟؟
-
@amirabedi
نشر الگو -
کتاب تست یا سه بعدی؟؟؟
-
@amirabedi
سه بعدی ؟؟؟؟!!!!!