یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
@خانوم-وكيل
چون لایو درسی بود برا همین گفتم بعدشم شما این همه چت میکنید من یدونه ریپ کردم دیگه )):
-
MahdiNOVE من نگفتم كه شما اشتباه ميكنيد خواستم چيزي كه خودتون به بقيه ميگينو به عنوان نماينده ياداوري كنم
حس نائب رئيسا رو داشتم
@خانوم-وكيل سلام خانوم وکیل
-
سلام دوستان خیلی خوشحال شدم دیدم امروز تقریبا همه با دست پر اومدین
خداقوت ب همتون.
امروز 5 ساعت...
در حال حاضر گویا کم کار ترینتون منم متاسفانه...
و اینکه هنوز 5 ساعت درس خوندن برام سخته (دلیلش رو میدونم ولی نمیگمامروز و دیروز در حال خوب کردن حال خودمم و کم کم منم پا ب پای شما پیش میام
)
.
فردا هم ک روز آزمونه و گزارش ساعت مطالعه نمیدم و شنبه همچنان فعلا روی 5 میمونم از 5 کمتر نشه ولی سعیم اینه ک شنبه بیشترش کنم ولی قول نمیدم.... -
سلام دوستای گلم
منم در حقیقت نتونستم به هدفم برسم و 5 ساعت خوندم
دوساعت از وقت صبحم برای امتحان فیزیک مدرسه رفت که دیگه اونو نمیشه جزو ساعات مطالعه حساب کرد.
ولی من اصلا از این ساعات نا امید نمیشم و تلاش میکنم بیشترش کنم.
راستی هر 5 ساعت رو هم شیمی خوندم
خب جمله انگیزشی امشب : باید خود را از این فکر که دریا روزی آرام میگیرد رها کنیم باید یاد بگیریم در میان بادهای سهمگین زندگی دریانوردی کنیم
هدف فردام ( چون تعطیله و مدرسه ندارم ) : اگه خدا بخواد 12 ساعت -
سسسسلام بچه ها
من دیگه رد دادم ولی خیلییی خوشحاااالم اونقدری که حاظرم برای همه بچه ها تاپیک پیتزا بخرم
بالاخره بعد ازماه ها صفر زدن دینی توی ازمون موفق شدم امروز دینی دهم روتموم کنم از فردا هم دینی دوازدهم رو شروع مکنم بچه ها راستی من از کتاب مینی آیات گاج خوندم واقعا کتاب عاالیه،، فقط من اشتباهی رشته انسانی سفارش دادم
به نظرتون زیاد تفاوت داره؟امروز درگیر آزمون بودم زیاد نتونستم بخونم و بازم راضی نیستم به این ساعت مطالعه
۱h زیست
٣٠ مین ادبیات و عربی
۴/۵ آزمون
و در آخر چیزی که باعث شد امروز یکی از بهترین روزام باشه ۲/۵ اتمام دینی دهمفقط میمونه تست و تکرار..راستی بچه ها اشکال نداره من به همراه ساعت مطالعه شرح حال مطالعم رو هم مینویسم؟
دوستون دارم..موفق باشیم همگی -
سلام دوستان خیلی خوشحال شدم دیدم امروز تقریبا همه با دست پر اومدین
خداقوت ب همتون.
امروز 5 ساعت...
در حال حاضر گویا کم کار ترینتون منم متاسفانه...
و اینکه هنوز 5 ساعت درس خوندن برام سخته (دلیلش رو میدونم ولی نمیگمامروز و دیروز در حال خوب کردن حال خودمم و کم کم منم پا ب پای شما پیش میام
)
.
فردا هم ک روز آزمونه و گزارش ساعت مطالعه نمیدم و شنبه همچنان فعلا روی 5 میمونم از 5 کمتر نشه ولی سعیم اینه ک شنبه بیشترش کنم ولی قول نمیدم.... -
سسسسلام بچه ها
من دیگه رد دادم ولی خیلییی خوشحاااالم اونقدری که حاظرم برای همه بچه ها تاپیک پیتزا بخرم
بالاخره بعد ازماه ها صفر زدن دینی توی ازمون موفق شدم امروز دینی دهم روتموم کنم از فردا هم دینی دوازدهم رو شروع مکنم بچه ها راستی من از کتاب مینی آیات گاج خوندم واقعا کتاب عاالیه،، فقط من اشتباهی رشته انسانی سفارش دادم
به نظرتون زیاد تفاوت داره؟امروز درگیر آزمون بودم زیاد نتونستم بخونم و بازم راضی نیستم به این ساعت مطالعه
۱h زیست
٣٠ مین ادبیات و عربی
۴/۵ آزمون
و در آخر چیزی که باعث شد امروز یکی از بهترین روزام باشه ۲/۵ اتمام دینی دهمفقط میمونه تست و تکرار..راستی بچه ها اشکال نداره من به همراه ساعت مطالعه شرح حال مطالعم رو هم مینویسم؟
دوستون دارم..موفق باشیم همگی -
سلام
درسته امروز افت کرد ترازم ولی همه درسامو خیلی خوب دادم فقط اشتباهات محاسباتیم خیلی زیاد بود
برا همون فقط 1ساعت خواندم( تحلیل کردم ) -
یه 2 هفته خیلییییی سنگین در انتظارم خواهد بود
میدونم که با موفقیت ازش عبور میکنم
اگه یادتون افتادم یه نیمچه دعایی کنین منو بی زحمت -
اگه یادتون افتادم یه نیمچه دعایی کنین منو بی زحمت@amirhossein-hf در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
اگه یادتون افتادم یه نیمچه دعایی کنین منو بی زحمتموفق باشی دادا
-
اگه یادتون افتادم یه نیمچه دعایی کنین منو بی زحمت -
@amirhossein-hf حتما دعا ميكنم
هر روز انشاالله دعاتون ميكنم هفته ي بعدو
اميدوارم عالي باشين و بدرخشين@خانوم-وكيل خیلی ممنون
یادم خواهد موند و یه روزی یه جایی جبران میکنم براتون -
@خانوم-وكيل خیلی ممنون