ریدینگ
-
نتیجه گیری R8:
دوتا اشتباه
یکی توی ایده اصلی متن.چرا غلط زدم؟؟شک داشتن بین دو گزینه و ندونستن معنی یک گزینه
دو:استنباط مفهوم از متن .چرا غلط زدم؟؟ضعیف بودن توی این جور سوالا باید بیشتر تمرین کنمMelika Khajeh خیلی متن تون وحشتناک بود.
من خدا رو شکر در زمینه لیزر تو فیزیک اتمی ی چیزایی می دونستم اون نشر خودب خودی و تحریکی و اینا رو یادمه دبیرمون به زبان انگلیسی گفته بود مخفف لیزر میشه
ممنون -
R9
Mohsen Taheri جواب R8:
-
1:2
-
2:2
-
3:4
-
4:4
-
5:2
زمان ۶دقیقه_سخت ترین سوال۴
-
-
Melika Khajeh خیلی متن تون وحشتناک بود.
من خدا رو شکر در زمینه لیزر تو فیزیک اتمی ی چیزایی می دونستم اون نشر خودب خودی و تحریکی و اینا رو یادمه دبیرمون به زبان انگلیسی گفته بود مخفف لیزر میشه
ممنونMohsen Taheri سطح و باید یواش یواش سختش کنی متنای علمی سخت ترین نوع سوالای readingنباید فک کنی نمیاد چون موقعی ک من کنکور ریاضی دادم یکی از همینا اومد ولی من براش آمادگی نداشتم
-
Practice makes perfect
من هر شب ساعت 12 شب یک متن قرار می دم.و 24 ساعت بعد جواباشو میذارم. سعی می کنم لغات جدیدش رو هم بذارم.همراه با معنی.
پیشنهاد(اگه آزمون میرید متناشو اون روزی که آزمون دارید بذارید تا با هم بحث کنیم راجع بهشون و ببینیم آیا میشه تو زمان کنکور زد یعنی تو 5-6 دقیقه
خودتون سعی کنید متن رو تو زمان بزنید.هر نکته ای هم به ذهنتون رسید تو جواباتون بگید.
تاپیک رو پر کنید از بحثای مفید.
خودتونو درگیر کنید انشاالله که انتهای کار این بحثو جمع کرده باشیم. پیشرفتی برای همه مون حاصل شده باشه.
قانون)فقط هر سوال یا مطلبی دارید با"R" اندیس مشخص کنید تا بحثا منظم تر بشه مثلا جواب سوالای متن اول رو با"R1" بفرستید و...
متن اول رو الان می فرستم استثنائا!Mohsen Taheri ب نظرم بهتره ریدینگ بعدیو خودت بذاری چون من ک می ذارم با کیفیت نمیشه می خواستم عکس با با دوربین بفرستم ک خطاداد
-
Mohsen Taheri جواب R8:
-
-
-
3:4
-
-
5:2
زمان ۶دقیقه_سخت ترین سوال۴
Melika Khajeh منم تو 6 دقیقه و خورده ای زدمش.
همشو درست زدم الکی الکی! -
-
جواب سوالایR9
راستی گزینه ی صحیح رو هم با رنگ سبز نشون داده! -
R10
-
Melika Khajeh منم تو 6 دقیقه و خورده ای زدمش.
همشو درست زدم الکی الکی!Mohsen Taheri آفرین
-
جواب سوالایR9
راستی گزینه ی صحیح رو هم با رنگ سبز نشون داده!Mohsen Taheri من نمی دونم چرا با جوابای این مشکل دارم الان سوال ۵و کجا نوشته جوابش کدومه؟؟؟؟؟؟
-
جواب سوالایR9
راستی گزینه ی صحیح رو هم با رنگ سبز نشون داده!Mohsen Taheri میشه جواب کلیدیشو پایینش بنویسی؟
-
R10
R10 زمان 8 دقیقه سخت ترین سوال5
1:3
3:1
5:3 -
Mohsen Taheri میشه جواب کلیدیشو پایینش بنویسی؟
Melika Khajeh اون جوابایی که میذارم کلیدشو علامت سبز میزنه!
شب جوابایR10 رو خواهم گذاشت -
Melika Khajeh اون جوابایی که میذارم کلیدشو علامت سبز میزنه!
شب جوابایR10 رو خواهم گذاشتMohsen Taheri آهاااااااااااان الان متوجه شدم
-
R10 زمان 8 دقیقه سخت ترین سوال5
1:3
3:1
5:3Melika Khajeh آفرین همه رو درست جواب دادید.
من 1 رو غلط زدم(خیلی ب هم نزدیک بودن)/زمانم هم 5 دقیقه و 40 ثانیه شد -
جوابایR10
-
R11
-
Melika Khajeh آفرین همه رو درست جواب دادید.
من 1 رو غلط زدم(خیلی ب هم نزدیک بودن)/زمانم هم 5 دقیقه و 40 ثانیه شدMohsen Taheri به به ی دونه رو درست زدم و از زمان وحشتناک 13 دقیقه رسدم به 8 دقیقه
-
Melika Khajeh آفرین همه رو درست جواب دادید.
من 1 رو غلط زدم(خیلی ب هم نزدیک بودن)/زمانم هم 5 دقیقه و 40 ثانیه شدMohsen Taheri زمانت عالیه من باید بیشتر تمرین کنم تا توی زمان بزنم
-
R11
Mohsen Taheri
R11 سخت ترین سوال2-زمان8 دقیقه
%(#6f52e3)[2:3]
3:2
5:3 -
Mohsen Taheri زمانت عالیه من باید بیشتر تمرین کنم تا توی زمان بزنم
Melika Khajeh سوال داشتم: شما چجوری می زنید؟یعنی اول متن رو می خونید بعد سوالا رو یا اول ی نگاهی ب سوالات میندازید و بعد پاراگراف پاراگراف میرید جلو؟؟؟؟