اللهم عجل لولیک الفرج
-
راستش من اصلا نمیخواستم عضو الا بشم از روی ناراحتی زهرا اومدم چون واقعا پنج ساله دوستشم ومیدونم دلش پاکه
Mahdisa بهش بگو جز خوبی هیچی ازش ندیدم بگو خیلی دوسش دارم و هنوز امید دارم که بر گرده من زینبم
-
راستش من اصلا نمیخواستم عضو الا بشم از روی ناراحتی زهرا اومدم چون واقعا پنج ساله دوستشم ومیدونم دلش پاکه
-
Mahdisa بهش بگو جز خوبی هیچی ازش ندیدم بگو خیلی دوسش دارم و هنوز امید دارم که بر گرده من زینبم
بچه رزمنده سلام خوشبختم چشم بهش میگم
-
بچه رزمنده سلام خوشبختم چشم بهش میگم
Mahdisa همچنین عزیزم و ممنون لطف می کنی
-
Mahdisa ماهم همین طور
خوبی ازایشون دیدیم
بگین فایتر بد
یا محسن -
Mahdisa همچنین عزیزم و ممنون لطف می کنی
بچه رزمنده خواهش میکنم عزیزم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Mahdisa ماهم همین طور
خوبی ازایشون دیدیم
بگین فایتر بد
یا محسنBad Fighter چشم
-
تقدیر امسالش رو بنویسید: 《یاری امام زمان》
- تقدير امسالش رو بنويسيد:
?ياري امام زمان?
- آخه چطور ممکنه؟ اون که خيلي گناه کرده...
- آره سابقه بدي داره، ولي ببين چقدر پشيمونه؛ ببين چطور عزم کرده که ديگه هموني بشه که خدا و امامش ميخوان؛ ببين چطور از دوري امامش بي تاب شده. تو از کجا ميدوني که اون "حر" امام زمانش نيست؟!...
اي کاش فرداي شب قدر مکالمه فرشته ها اينگونه باشد...
Mahdisa / بچه رزمنده / Bio / mohiiiii / @golenarges_81 / MAHAk / Blue Uranus / my name / دریا دریایی / zzz r / Gol roz / @گـمنام / @بیخیال - تقدير امسالش رو بنويسيد:
-
Mahdisa
من که رضوان
بچه رزمنده زینب خانوم
Bad Fighter آقا محسن -
سلام بچه ها من دوست زهرام چون شب قدره ازم خواست بیام ازتون حلالیت بطلبم وچون صبح باهام درد ودل کردودیدم واقعا ناراحته بهش گفتم از طرفش حلالیت می طلبم وخیلی نگران ملیکا خانوم (که من نمیشناسمشون)بود و گفت از زینب جان وملیکا جان ویک نفر دیده که یادم نیست وبقیه ی بچه ها بخوام حلالش کنن
-
Mahdisa از طرف من بگو (نرگسم) بابت اون قرار احتیاج نیست بیاد
️ همین که حالش خوب باشه برام کافیه ولی بابت هدیه نمره زیستش باید عاالی باشه..
-
Mahdisa
من که رضوان
بچه رزمنده زینب خانوم
Bad Fighter آقا محسن -
تقدیر امسالش رو بنویسید: 《یاری امام زمان》
?ياري امام زمان?
- آخه چطور ممکنه؟ اون که خيلي گناه کرده...
- آره سابقه بدي داره، ولي ببين چقدر پشيمونه؛ ببين چطور عزم کرده که ديگه هموني بشه که خدا و امامش ميخوان؛ ببين چطور از دوري امامش بي تاب شده. تو از کجا ميدوني که اون "حر" امام زمانش نيست؟!...
اي کاش فرداي شب قدر مکالمه فرشته ها اينگونه باشد...
Mahdisa / بچه رزمنده / Bio / mohiiiii / @golenarges_81 / MAHAk / Blue Uranus / my name / دریا دریایی / zzz r / Gol roz / @گـمنام / @بیخیالBad Fighter ای کاش بشه
-
Bad Fighter ای کاش بشه
Gol roz رز جونم کم پیدای داداش
-
Gol roz رز جونم کم پیدای داداش
بچه رزمنده من به در این تاپیک نمیخورم