اللهم عجل لولیک الفرج
-
سلام
@ناظم میخواستم بدونم اینکه آرم آلا داره مشکل داره؟!
از دوستان آلایی دعوت میکنم در چله تاپیک اللهم عجل لولیک الفرج شرکت کنید
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @انسانیا @ریاضیا
Bad Fighter @jahad-20 @gomname81 zzz r دریا دریایی @جهاد @نگین-وهاب-مقدم Hhh Hh
N-n-good ZDM YARA A
Doyle @ Bitsy @Mr-Fantastic zahra2245
@N-n-good @nafas-m
و....
ببخشید اگر اسمی فراموش شد
راستی پوستر طراحی یکی از دوستامه که آلایی نیست -
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا آمِنُوا
ای کسانی که ( به زبان ) ایمان آورده اید ، ( به حقیقت و از دل هم ) ایمان آورید
http://www.jahannews.com/video/522061/معنادارترین-دیالوگ-مختارنامه-کدام -
@gomname81
-
••
تواگھموقعگناھکردنּیاد
همینیھجملھ
بیوفتےمطمئنباشاونּگناھکوفتتمیشھ
[هرگناھ=یھسیلےبھصورتامامزمان]#گناه رو زهرخودمــونڪنیـــم
YARA A در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
••
تواگھموقعگناھکردنּیاد
همینیھجملھ
بیوفتےمطمئنباشاونּگناھکوفتتمیشھ
[هرگناھ=یھسیلےبھصورتامامزمان]#گناه رو زهرخودمــونڪنیـــم
-
https://www.aparat.com/v/Vu7A0
با همه ی لحن خوش آواییم
دربه در گوشه ی تنهاییم ! -
حرف هایی در مورد محرم و هیات و کرونا و ... شنیده شد
اما یه سوال
آیا واقعا فقط بچه هیاتی ها کرونا دارن؟ اصلا نکنه کرونا شیعه ۱۲ امامیه ما خبر نداریم
پاساژ ها پارک ها و سواحل شمال ومدارس و ... بازشد اما وقتی حرف هیات میشه همه گارد میگیرن که آی مجازی کنید آی نباید آی کرونا میگیریم
نه اینکه فک کنید من جدی نمیگیرم من ۷ ماهه خونه هیییچ فامیلیو به چشم ندیدم با اینکه خیلی هم اعتقاد به مهمونی داشتم یا اقوام فوت کردن فقط زنگ زدیم تسلیت گفتیم عروسی هم بود اتفاقا عروسی پسرعموم همین اعیاد قبل محرم برگزار شد ولی فقط زنگ زدیم بااینکه فوق العاده اهل سفریم اما دور سفر رفتن هم خط کشیدیم درمورد ماسک و دستکش و الکل و فاصله گزاری هم که تقریبا همه خانواده رو دیوونه کردم
با این حال حرف جانشین آقا امام زمان این بود که رعایت کنید و هرچه ستاد کرونا گفت همونو انجام بدید ما هم دقیقا همون طور که باید انجام دادیم
هیات رفتیم تو فضای آزاد ماسک زدیم مواد ضد عفونی کننده بردیم هیچ چیز نخوردیم و با دقت تمام پروتکل هارو حتی بهتر از اونچه دستور داده بودن انجام دادیم
بعضی ها توهین کردن اتفاقا بچه مذهبی بودن گفتن شما جلوتر از ولی حرکت کردید اما ما حرف ولی رو گوش دادیم اگر واقعا مقام معظم رهبری میفرمودند که نرید طلا میدادن یکی از هیاتی ها نمیرفت به جز دار و دسته شیعیان انگلیسی که امسال کلا رعایت نکردن که اونا کلا از بقیه هیاتی ها جدا هستن
اما اگر شما پشت سر ولی حرکت میکنید باید بدونید :سخنان مقام معظم رهبری
یه سری افراد وایسادن ببینن شبکه های ماهواره ای چه میگن سریع کوتاه بیان که کسی از دین زده نشه
بعضیها هم در مورد یه سخنران صحبت کردن و گفتن ببینید باید جذب اینطور باشه انK به صورت زنده سخنرانیشو دیدن به به چه چه
در صورتی که یادمون رفت هرجا جمعیت زیاد بود حق با اونا نیست اگر ۹۹٪ جامعه دچار فحشا شد حق با اونها نیست مگرنه که امام حسین ۷۲ یار داشت پس باید بگیم حق با یزید بوده
باز هم قضاوت با شما
-
اما یه سوال
آیا واقعا فقط بچه هیاتی ها کرونا دارن؟ اصلا نکنه کرونا شیعه ۱۲ امامیه ما خبر نداریم
پاساژ ها پارک ها و سواحل شمال ومدارس و ... بازشد اما وقتی حرف هیات میشه همه گارد میگیرن که آی مجازی کنید آی نباید آی کرونا میگیریم
نه اینکه فک کنید من جدی نمیگیرم من ۷ ماهه خونه هیییچ فامیلیو به چشم ندیدم با اینکه خیلی هم اعتقاد به مهمونی داشتم یا اقوام فوت کردن فقط زنگ زدیم تسلیت گفتیم عروسی هم بود اتفاقا عروسی پسرعموم همین اعیاد قبل محرم برگزار شد ولی فقط زنگ زدیم بااینکه فوق العاده اهل سفریم اما دور سفر رفتن هم خط کشیدیم درمورد ماسک و دستکش و الکل و فاصله گزاری هم که تقریبا همه خانواده رو دیوونه کردم
با این حال حرف جانشین آقا امام زمان این بود که رعایت کنید و هرچه ستاد کرونا گفت همونو انجام بدید ما هم دقیقا همون طور که باید انجام دادیم
هیات رفتیم تو فضای آزاد ماسک زدیم مواد ضد عفونی کننده بردیم هیچ چیز نخوردیم و با دقت تمام پروتکل هارو حتی بهتر از اونچه دستور داده بودن انجام دادیم
بعضی ها توهین کردن اتفاقا بچه مذهبی بودن گفتن شما جلوتر از ولی حرکت کردید اما ما حرف ولی رو گوش دادیم اگر واقعا مقام معظم رهبری میفرمودند که نرید طلا میدادن یکی از هیاتی ها نمیرفت به جز دار و دسته شیعیان انگلیسی که امسال کلا رعایت نکردن که اونا کلا از بقیه هیاتی ها جدا هستن
یه سری افراد وایسادن ببینن شبکه های ماهواره ای چه میگن سریع کوتاه بیان که کسی از دین زده نشه
بعضیها هم در مورد یه سخنران صحبت کردن و گفتن ببینید باید جذب اینطور باشه انK به صورت زنده سخنرانیشو دیدن به به چه چه
در صورتی که یادمون رفت هرجا جمعیت زیاد بود حق با اونا نیست اگر ۹۹٪ جامعه دچار فحشا شد حق با اونها نیست مگرنه که امام حسین ۷۲ یار داشت پس باید بگیم حق با یزید بوده
باز هم قضاوت با شما
-
اما یه سوال
باز هم قضاوت با شما
N
اوهوم منم موافقم..
حضور در مراسمات با رعایت پروتکل های بهداشتی نه تنها مخالفت با وزارت بهداشت نبود، بلکه نشون داد کسایی که عاشق امام حسین هستن بیشتر از خیلی ها به پزشکان و پرستاران و در کل جامعه بهداشت، احترام قائلنخیلی از پزشک ها هم ازشون قدردانی کردن
-
N حرفاتون درسته همه جا باید رعایت بشه که متاسفانه ولت محترم کاری نمیکنه!!ولی خود ولی توی طول محرم مراسمش چطور بود؟
-
﷽
مهــدے جان️
عاشقانے ڪہ مدام
از فرجت مے گفتند...
عڪسشان قاب شد و
از تــو نیامـد خبرے ...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج•{مڪٺبسݪیمانےھا
}•
-