اللهم عجل لولیک الفرج
-
@jahad-20
برای کرونا و اینا تعطیل کردن فک کنم یا دلیل دیگه داره؟ -
@N_Pendar در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20 در مورد پدر و پسر در آیین مصر چیزی شنیدین؟
نه بگین تا ما هم بدونیم
-
امام علی گفتن در سال 70 حکومت به دست ائمه میبرسه ولی چرا نرسید و حرف ایشون محقق نشد چون مردم با امام زمانشون همکاری نکردن
@jahad-20 در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
امام علی گفتن در سال 70 حکومت به دست ائمه میبرسه ولی چرا نرسید و حرف ایشون محقق نشد چون مردم با امام زمانشون همکاری نکردن
بله متاسفانه مردم امامشونو دعوت کردن اما پشتشو خالی کردن
-
@jahad-20 بله میخواستم به همین نتیجه برسم که از طرفی در کنار کعبه برج ساعتی بلندتر از خانه خدا ساخته شده تا نشان دهند که مثلا شیطان بزرگتر از ...
-
پیروز برج ساعت بهانه ست، قوم بی عقل فکر میکنن از بلند ترین ساختمان میشه امام رو کشت
حتی ساختارش جوریه که یه تایمی سایه ش میوفته رو کعبه -
Vonarian در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
@jahad-20
برای کرونا و اینا تعطیل کردن فک کنم یا دلیل دیگه داره؟اونا به دنبال بهونه بودن بهونه هم که اومد دستشون
@jahad-20
بهونه برای چی؟ اتفاقا کلی سودشونه، راحت زورشونو میگن عقدهایا -
@N_Pendar خب دیگه اینم یه جور اعتقاد اوناست اصلا ابتدایی ترین اعتقادها
قومی که در کتاب تحریف شدشون هوا رو از دنده چپ آدم و باعث بیرون شدن اون از بهشت میدونن عاقلن؟
-
نه بگین تا ما هم بدونیم
-
راستی در مورد این توضیح بده
-
-
راستی در مستند متولد اورشلیم یه جا یهودیه میشه یهودی بودن دیگه ماهیت اعتقادیشو از دست داده و بیشتر یه قوم حساب میشه و خیلی از یهودی ها خدا رو هم قبول ندارن
-
@N_Pendar خب دیگه اینم یه جور اعتقاد اوناست اصلا ابتدایی ترین اعتقادها
قومی که در کتاب تحریف شدشون هوا رو از دنده چپ آدم و باعث بیرون شدن اون از بهشت میدونن عاقلن؟
-
@N_Pendar https://www.aparat.com/v/8bOo3/برج_دوقولو_(منا)(استاد_رائفی_پور)
من دقیقا به دنبال همین بودم ممنون
-
@jahad-20
ولی بهنظر من برای ظهور و مسائل مربوط بهش، برج و خانهی خدا و... لازم نیست.
خدا که مادی نیست بخوایم براش خونه در نظر بگیریم، خدایی که سوشیانت یا همون مهدی (عج) رو از چشمها پنهان کرده، نیازی به خونه نداره که. امام زمان هم بهموقعش میاد، ولی تا زمانی که این همه دوری و کینه بین انسانها(نه فقط مسلمین) وجود داره، چرا باید همچین شخصی فرستاده بشه؟ حتی من و شما که از این مورد دم میزنیم درست به وظایفمون عمل نمیکنیم. نه بلدیم از هم حمایت کنیم و نه میدونیم حق کیه و کجاست که بخوایم حمایت کنیم.
خلاصه که بد دورهای هست. حکومتها جووناشون رو سپر خودشون میکنن و اسم خودشون رو میذارن ج.ا. باید شکیبا باشیم و هر لحظه آماده و به هرکس و هرچیزی اعتماد نکنیم، حتی به نزدیکترینامون.