اللهم عجل لولیک الفرج
-
@m-v نه همین الان سرچ کردم دارم میخونم تا یه جا هایی که خوندم نوشته بود هیج نوع ریشه ای در اسلام ندارند حالا باز بیشتر میخونم میگم
-
@m-v كه تصوف و صوفيه، كه همان دراويش باشند از طرف ائمه اطهار ـ عليهم السّلام ـ مردود شمرده شده اند كه به عنوان نمونه يك روايت از امام صادق ـ عليه السّلام ـ را كه در جواب سائلي فرمود ذكر مي كنيم. حضرت فرمود: «صوفيه دشمنان ما هستند... پس آگاه باشيد هر كه به سوي آنان ميل پيدا كند از ما نيست و ما از او بيزاريم و هر كه آنان را انكار كرده و رد كند گويا مثل كسي است كه با كفار در حضور پيامبر اسلام جهاد كرده باشد.».[5]
-
@m-v كه تصوف و صوفيه، كه همان دراويش باشند از طرف ائمه اطهار ـ عليهم السّلام ـ مردود شمرده شده اند كه به عنوان نمونه يك روايت از امام صادق ـ عليه السّلام ـ را كه در جواب سائلي فرمود ذكر مي كنيم. حضرت فرمود: «صوفيه دشمنان ما هستند... پس آگاه باشيد هر كه به سوي آنان ميل پيدا كند از ما نيست و ما از او بيزاريم و هر كه آنان را انكار كرده و رد كند گويا مثل كسي است كه با كفار در حضور پيامبر اسلام جهاد كرده باشد.».[5]
-
@m-v اره خداییش جمله هایی که برا عقایدشون گفته خیلی سنگینه اصلا باید همیشه پرسید بلاخره چهارتا عاقل تر از من وشما پیدا میشن اینجا جواب بدن حالا متوجه فرقه شدید؟
-
ب نظر شماها ما ک دینمون تو شناسنامه زده نشده....
چرا خودمون و شیعه می دونیم و مسلمان ...؟؟ -
@m-v سلام ببخشین میخواستم دیشب جواب بدم صفحه کلیدم خراب شد
خب ما وقتی به دنیا اومدیم مادر و پدرمون بهمون گفتن شیعه ای و مسلمون ولی ما حق انتخاب داریم میتونیم بریم تحقیق کنیم اگه دین بهتری پیدا کردیم بریم سراغ اون -
@m-v نه کی گفته شما برین تحقیق کنین از منابع قرانی و اسلامی
درضمن اون روزم گفتم خدا میگه کسایی که پیرو دین یهود و مسیح و... اینا در زمانی که پیامبرش اومده بودن درستکارن ولی وقتی یک دین کامل تری مثل اسلام اوردم براشون دیگه نمیتونن بگن نه ما میخوایم همون دین وداشته باشیم -
@m-v نه کی گفته شما برین تحقیق کنین از منابع قرانی و اسلامی
درضمن اون روزم گفتم خدا میگه کسایی که پیرو دین یهود و مسیح و... اینا در زمانی که پیامبرش اومده بودن درستکارن ولی وقتی یک دین کامل تری مثل اسلام اوردم براشون دیگه نمیتونن بگن نه ما میخوایم همون دین وداشته باشیم -
@m-v من که نشنیدم جرم باشه ولی شما تحقیق بکنین درباره ادیان دیگه ببینین که چقدر اسلام کاملتر وبهتره