جناس
-
Gole Narges سلام. ببخشید چن روز نبودم.
م کی گفتم نیست دومی یعنی نابود باد. من گفتم معنیش نابودی و نیستیه!
اصولا بحث کردن راجع ب اینکه نمیشه اینو دوتا جناس گرفت ب نظرم زیاد درست نمیاد. چو خود آرایه ها و جناس اوقدر زیبا هست بحثش خیلی بی معرفتیه اگه معلم بخواد بره از اینا سوال بده کما اینکه خود کنکورم هرگز سمت این بحثای حاشیه ای و تخصصی تر نشده هرگز! حالا شاید بعضی وقتا معلما ی گلمون از شدت بی سوالی(!) برن سراغ طرح یک همچین مطالبی که باز گفتم دلیل قانع کننده مون همونه که" اگه بتونیم جدا کنیم یانه"!!!!
حالا این مثال زیبا=> اصولا فعل دعایی یک فرمول مشخصی داره توی دستور زبان فارسی و اونم ب این صورته:ب+بن مضارع+الف دعایی+شناسه( البته بعضی جاها اون فعلمون گذرا نبوده اول گذارش کردیم با "ان" گذرا ساز بعد میذاریم تو فرمول که خواهدشد:ب+بن مضارع+ان گذراساز+الف دعایی+شناسه) مثال ببین لطفا: بمیراناد/ این باد در اصل بواد بوده که ب مرور زمان ب صورت باد در آمده!)/کُناد/دَهاد و...(میشه "ب" رو نیاورد گاهی)
پس باد فعل دعاییه!!!
ولی نابود گردد کلا ی فعله حق با شماست! چون این گردد معنی نماید و کند و سازد نمیده
ولی اگه بگیم: خدا شما را نابود کند این دقیقا میشه مسند اون نیست و جمله میشه 4 جزئی گذرا به مفعول و مسند چون بجای کند میشه "گرداند و سازد و نماید" قرار بدیمMohsen Taheri
سلام
نمیدونم،من چون مهارتی توی این حیطه ندارم واردش نمیشم، فقط چون برام جالب گذاشتم..معلم ما هم که کلا فقط حرف خودشون
به هر حال ممنونم -
Mohsen Taheri
سلام
نمیدونم،من چون مهارتی توی این حیطه ندارم واردش نمیشم، فقط چون برام جالب گذاشتم..معلم ما هم که کلا فقط حرف خودشون
به هر حال ممنونمGole Narges باشه.:+1: