دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سوال از جانوری یازدهم
-
سلام دوستان
یه سوال درمورد گزینه 1 دارم.آقای امینی تو توضیحشون گفتن که منظور از محیط شفاف احتمالا قرنیه و زجاجیه هست و چون حشرات ندارن پس غلطه.عدسی محیط شفاف به حساب نمیاد؟؟؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
Hesam Mohammadi آهان آره گیرنده نور رو با واحد بینایی اشتباه گرفته بودم احتمالا ایشونم هم توی توضیح اشتباه کردن این قسمتو. پیش میاد بالاخره.مرسی
-
Hesam Mohammadi ممنونم.همچنین
-
-
Hesam Mohammadi آره.خیییلی خوبه
-
Hesam Mohammadi پشت کنکوری ام.نمونه فیلم های همایش ها تو قسمتی که میخواین تهیه کنین هست میتونین ببینین.من زیست و فیزیک و شیمی و گرفتم.همشون خوبن اما زیستش خیلی خوبه.همراه با حل تست هایی که هست اون مبحث و مرور میکنن با توضیحاتشون.تقریبا شبیه کارگاه تست هاست
-
Hesam Mohammadi جزوه هم داره تو ی توضیحاتش برین ببینین نمونه ی جزوه ها هم هست
-
گیرنده نور رو با چشم مرکب اشتباه نگیرید .
سلول های گیرنده نور بخشی از چشم مرکب هستند درحالیکه خود بعنوان محیط شفاف بحساب نمی آیند.
هر واحد چشم مرکب متشکل از :1قرنیه+1عدسی +چندین سلول گیرنده نور
که فقط قرنیه و عدسی محیط شفاف بحساب میان -
mehranmirzaei ممنون از توضیحتون
-
نه توی کتاب گفته که عدسی سطحی کدر داره پس شفاف به حساب نمیاد
-
fatemeh ganjkhanloo مرسی از نظرتولی فکر میکنم اینی که میگی برای قسمت آزمایش چشم گاو بود که بخاطر پاره شدن رگ و این چیزا کدر بود نه خود چشم .دوستان اشاره کردن که اشتباهش کجاست.در هر واحد بینایی دو محیط شفاف عدسی و قرنیه وجود داره نه تو هر گیرنده نوری
-
fatemeh ganjkhanloo آخه معمولا عدسی و به عنوان محیط شفاف بیان میکنن.فعلا به کتابای پایه ام دسترسی ندارم ولی چک میکنم میگین کتاب کمک درسی نوشته احتمالا از جایی از کتاب برداشته و گفته.به هر حال ممنون
-
Maryam80 علت غلط بودن گزینه ی یک فکر میکنم چیز دیگه ای باشهآخه هم قرنیه و هم عدسی جزو چهار محیط شفاف هستن. علت غلط بودنش اینه که گفته در هر گیرنده نوری خود دو محیط شفاف داره در صورتی که گیرنده ی نوری یه سلوله و باید بجای گیرنده ی نوری، از واحد بینایی استفاده میکرد