خیلی بی حال و خسته ام چیکار کنم-_-
-
سلام آلایی های عزیز من چند وقته به شدت احساس بی حالی میکنم و هرچقدم میخوابم بازم احساس میکنم خیلی خسته ام!!!
واستون پیش اومده؟؟؟
راه حل مفیدی دارین!؟؟ -
ورزش کنید
-
سلام
روزی یک ربع ورزش
منظم کردن خواب
به طوری که حتما شب زود بخابی و صبح زود پاشی یک هفته ای عادت میکنی
تلقین نکردن به خودت که همش خسته ای
به محض خستگی 10 مین کاری که دوس داریو انجام بده
آب زیاد بخوری
چون کم ابی بدن از دلایل خستگیه بی دلیله
هر 30 مین مطالعه 2 مین به دور دست خیره بشی تا چشمهاتم نرمش داشته باشن
امید وارم مفید باشن -
سلام آلایی های عزیز من چند وقته به شدت احساس بی حالی میکنم و هرچقدم میخوابم بازم احساس میکنم خیلی خسته ام!!!
واستون پیش اومده؟؟؟
راه حل مفیدی دارین!؟؟Am Eli اوووم منم مثل شمام بخاطر هوای بهاره سعی کن صبحا زودتر بیدارشی همین کلی تاثیر داره من اگ از ساعت۶به بعد بیدار شم همش خابم میگره دیروز مثلا تا ساعت۱۲ خوابیدم بیدارم شدم همش خوابم می اومد
-
سرتو بزن ب دیوار
-
Am Eli اوووم منم مثل شمام بخاطر هوای بهاره سعی کن صبحا زودتر بیدارشی همین کلی تاثیر داره من اگ از ساعت۶به بعد بیدار شم همش خابم میگره دیروز مثلا تا ساعت۱۲ خوابیدم بیدارم شدم همش خوابم می اومد
sevin khanloo دقیقا منم امروز ساعت دوازده بیدار شدم حتی حال نداشتم ناهارمو بخورم عملا داشتم میمردم از خستگی=||||
-
سلام
روزی یک ربع ورزش
منظم کردن خواب
به طوری که حتما شب زود بخابی و صبح زود پاشی یک هفته ای عادت میکنی
تلقین نکردن به خودت که همش خسته ای
به محض خستگی 10 مین کاری که دوس داریو انجام بده
آب زیاد بخوری
چون کم ابی بدن از دلایل خستگیه بی دلیله
هر 30 مین مطالعه 2 مین به دور دست خیره بشی تا چشمهاتم نرمش داشته باشن
امید وارم مفید باشنzeinabmaghsoudi این تلقین کردنه هم هست واقعا
ممنونم
-
ورزش کنید
-
سرتو بزن ب دیوار
Milad mmdn اینم نظر خوبیه
-
sevin khanloo دقیقا منم امروز ساعت دوازده بیدار شدم حتی حال نداشتم ناهارمو بخورم عملا داشتم میمردم از خستگی=||||
Am Eli تو از اونا هستی که هم ناهار میخورن هم همراه بقیه افطاری هم شام هم سحری؟؟؟
صبحونه هم خواب میمونن وگرنه پوست اونم میکندن
-
Am Eli البته جهت مزاح گفتم
برداشت بد نشه -
zeinabmaghsoudi این تلقین کردنه هم هست واقعا
ممنونم
Am Eli در خیلی بی حال و خسته ام چیکار کنم-_- گفته است:
ممنونم
آره تلقین خیلی تاثیر میزاره
والا من بعضی اوقات اینجوری میشم منتها یه روز کلا میخوابم بعدش درست میشه
اکثرا هم وقتایی اینجوری میشم که خوابم بهم بریزه یا هورمونام کم و زیاد شه -
چر چقدر بیشتر ببخوابی بیشتر کسالت میاد سراقت یه مدت ساعت هفت بیدار شو معجزشو میبینی منم خودم این طور بودم اصلا به همین دلیل یه زمانی سر درد و حتی معده درد گرفتم
-
-
از روشهایی مثل آرام سازی و تنفس عمیق استفاده کنید، بیحرکت نباشید حتی اگر در منزل هستید فعالیت بدنی مناسب داشته باشید، این کار باعث افزایش خلق و روحیهتان و کاهش استرس میشود
مثبت فکر کنید. افکار منفی باعث ایجاد استرس و اضطراب، اختلال خواب، بی اشتهای، اختلال در تمرکز، کم شدن انرژی و خستگی میشود -
Am Eli تو از اونا هستی که هم ناهار میخورن هم همراه بقیه افطاری هم شام هم سحری؟؟؟
صبحونه هم خواب میمونن وگرنه پوست اونم میکندن
حبه انگور_ زدی تو خال-_-
-
Am Eli در خیلی بی حال و خسته ام چیکار کنم-_- گفته است:
ممنونم
آره تلقین خیلی تاثیر میزاره
والا من بعضی اوقات اینجوری میشم منتها یه روز کلا میخوابم بعدش درست میشه
اکثرا هم وقتایی اینجوری میشم که خوابم بهم بریزه یا هورمونام کم و زیاد شه -
چر چقدر بیشتر ببخوابی بیشتر کسالت میاد سراقت یه مدت ساعت هفت بیدار شو معجزشو میبینی منم خودم این طور بودم اصلا به همین دلیل یه زمانی سر درد و حتی معده درد گرفتم
Alireza Yousofvand من خودم تا همین دو سه هفته پیش زود بیدار میشدم ولی انصافا از وقتی دیر بیدار میشم خیلی خسته ام-_-
-
Milad mmdn ربطی به خستگی و اینا نداشت ولی دم آلایی ها گرم
-
از روشهایی مثل آرام سازی و تنفس عمیق استفاده کنید، بیحرکت نباشید حتی اگر در منزل هستید فعالیت بدنی مناسب داشته باشید، این کار باعث افزایش خلق و روحیهتان و کاهش استرس میشود
مثبت فکر کنید. افکار منفی باعث ایجاد استرس و اضطراب، اختلال خواب، بی اشتهای، اختلال در تمرکز، کم شدن انرژی و خستگی میشود