پیشنهاد|برنامه ریزی
-
-
@M-FaA
-
Fazel Abg خداروشکر
-
به به...خداقوت
داداش خیلی زیبا گفتید.
مخصوصا اونجاش که طرف میگه فردا شیمی 3 سال رو می خونم (بعدم لابد تو 1 ماه 30 بار مرورش می کنه!)
تجربه من بگم: حتما این توصیه ای که کردند رو انجام بدید یعنی بنویسید هدفاتون رو بعد تیک بزنید خیلی مفیده/هر از چندگاهی هم برید تو حیاط یا حالا جلو پنجره جایی با خودتون هدفاتون رو مرور کنید مثلا اون روزی رو تجسم کنید وقتی که دارید جایزه می گیرید رو تجسم کنید -
به به...خداقوت
داداش خیلی زیبا گفتید.
مخصوصا اونجاش که طرف میگه فردا شیمی 3 سال رو می خونم (بعدم لابد تو 1 ماه 30 بار مرورش می کنه!)
تجربه من بگم: حتما این توصیه ای که کردند رو انجام بدید یعنی بنویسید هدفاتون رو بعد تیک بزنید خیلی مفیده/هر از چندگاهی هم برید تو حیاط یا حالا جلو پنجره جایی با خودتون هدفاتون رو مرور کنید مثلا اون روزی رو تجسم کنید وقتی که دارید جایزه می گیرید رو تجسم کنید@Mohsen-M-T very goooood
-
با اینکه بیشتر وقتا انجام نمیشدن ولی وقتی جلوش علامت انجام شده میزدم یه حس خوبی بهم دست میداد
@golenarges_81
-
برنامه ریزی به روش "%(#ff0000)[بولت ژورنال]" هم کارایی خوبی داره که میتونه فراتر از درس و مطالعه، به زندگی نظم بده
@golenarges_81 بله این سبک هم قشنگه.نسبت به سایر روش های برنامه ریزی مرسوم یه مقدار قابلیت شخصی سازی بیشتری داره و میشه اونجور که دوست داریم اون رو طراحی کنیم
-
برنامه ریزی به روش "%(#ff0000)[بولت ژورنال]" هم کارایی خوبی داره که میتونه فراتر از درس و مطالعه، به زندگی نظم بده
@golenarges_81 میشه بیشتر راجبش توضیح بدی
-
@golenarges_81 میشه بیشتر راجبش توضیح بدی
بولت ژورنال یه روش ابداعی برنامه ریزیه از طرف رایدر کارول که کتابش توسط خانم زهرا نجاری ترجمه شده،
%(#ff0000)[یه دفتر که میتونین صفحه های متفاوت براش طراحی کنید تا در هر لحظه که خواستین به اهداف و کارهاتون نگاه کنید و تصمیم بگیرید و زمانتون رو هدایت کنید]تم سال داره که مخصوصه اهداف سالانه ست، تم ماه و هفته و روز.. چند تاشو براتون میذارم ولی برای اینکه بیشتر بدونین میتونین اینستا بزنین
کل ماه های سال (میتونین اهداف مهم هر ماه رو جلوش بنویسین)
اول تم ماهه بعد این صفحه
کار هایی که در هر هفته باید انجام بدین
روزنگار و ردیاب مطالعه و کلی صفحات که به دلخواه شما و توسط خودتون طراحی میشن..
-
بولت ژورنال یه روش ابداعی برنامه ریزیه از طرف رایدر کارول که کتابش توسط خانم زهرا نجاری ترجمه شده،
%(#ff0000)[یه دفتر که میتونین صفحه های متفاوت براش طراحی کنید تا در هر لحظه که خواستین به اهداف و کارهاتون نگاه کنید و تصمیم بگیرید و زمانتون رو هدایت کنید]تم سال داره که مخصوصه اهداف سالانه ست، تم ماه و هفته و روز.. چند تاشو براتون میذارم ولی برای اینکه بیشتر بدونین میتونین اینستا بزنین
اول تم ماهه بعد این صفحه
-
@golenarges_81 چقدر قشنگه از کجا میتونم تهیش کنم
Hesam Mohammadi
طرح آمادش رو فکر کنم پیج های اینستا داشته باشن ولی پیشنهاد میکنم خودتون درست کنید.. -
Hesam Mohammadi
طرح آمادش رو فکر کنم پیج های اینستا داشته باشن ولی پیشنهاد میکنم خودتون درست کنید.. -
اول تم ماهه بعد این صفحه
@golenarges_81 خیلی مچکرم از توضیحتون
-
@golenarges_81 چقدر قشنگه از کجا میتونم تهیش کنم
Hesam Mohammadi شهر کتاب های بزرگ فکر کنم داشته باشن ویا میتونین یه دفتر بردارینو خودتون طراحیش کنین
-
Hesam Mohammadi شهر کتاب های بزرگ فکر کنم داشته باشن ویا میتونین یه دفتر بردارینو خودتون طراحیش کنین
aida saadati بله ممنونم
-
بعدش یک سوال توی این روش برنامه ریزی باید اولویتامونم مشخص کنیم درسته؟!
که مثلا چیو از چی شروع کنیمHesam Mohammadi توی گوگل سرچ کنین یه خانمه هست که با استفاده از فیلم خیلی توضیحات خوبی داده