درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء
-
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا دمتون گرم.خداوند به شماخیربده که این امکانات وفیلم ها رابدونه حتی یک ریال دراختیار ما قرار میدید درصورتی که بعضی ها از مردم برای همین امکانات میلیونی پول میگیرن.امیدوارم موفق باشید وبه کارخیرتون ادامه بدید.ما دعاگوی شما عزیزانیم.
-
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
admin ممنون بابت زحمت هاتون خدارو شکر همون رشته و دانشگا ک میخواستمو آوردم و خودمو مدیونتون میدونم واقعا و به هرکسی هم ک میشناسم میگم از این سایت استفاده کنه چون بدون هیچ چشم داشتی واسه ما زحمت میکشین امیدوارم ب هرچی ک میخواین برسین و تشکر ویژه از استاد شامیزاده ممنون بابت زحمت هاتون استاد. آرزوی موفقیت واسه بچه های کشورمون
-
admin ممنون بابت زحمت هاتون خدارو شکر همون رشته و دانشگا ک میخواستمو آوردم و خودمو مدیونتون میدونم واقعا و به هرکسی هم ک میشناسم میگم از این سایت استفاده کنه چون بدون هیچ چشم داشتی واسه ما زحمت میکشین امیدوارم ب هرچی ک میخواین برسین و تشکر ویژه از استاد شامیزاده ممنون بابت زحمت هاتون استاد. آرزوی موفقیت واسه بچه های کشورمون
sina ansary
خیلیم عالی
خوشحالیم که به خواستتون رسیدین......... -
sohrab
سلام
خسته نباشید
10 ثانیه اول این موسیقی چطوره ؟
http://dl2.bikalammusic.com/new-links/95/03/Danny Wright - 2016 - 03. Unconditional Love - bikalammusic.com.mp3Taha 76 در درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء گفته است:
sohrab
سلام
خسته نباشید
10 ثانیه اول این موسیقی چطوره ؟
http://dl2.bikalammusic.com/new-links/95/03/Danny Wright - 2016 - 03. Unconditional Love - bikalammusic.com.mp3از این آهنگ خوشم اومد مخصوصا 10 ثانیه اولش،اگر رای بیاره جایگزین میشه ( به جای صدای انفجار فیلم ها )
رای گیری در لینک زیر
http://forum.alaatv.com/topic/2347/نظر-سنجی-آیا-تیتراژ-پایانی-فیلم-های-آلاء-تغییر-کنه-اون-انفجاره
-
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه خواهشی داشتم ممکنه یا برای المپیاد زیست هم ویدیو بگذارید؟
-
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من پارسال المپیاد زیست مرحله اول رو قبول شدم و برای مرحله دوم هم خیلی زحمت کشیدم و نمرم هم به قبولی نزدیک بود امسال اخرین سالیه که شانس شرکت تو المپیاد زیست رو دارم اگه حتی یه ویدیو هم در یان زمینه تهیه کنید خیل عدالت سازی قووی خواهد بود چون واقعا اینجا تو شهرستان ما هیچگونه امکاناتی نیست حتی کتاب ها هم به سختی قابل تهیه ان خیلی از کتاب ها اصلا خرید پستی هم پیدا نمیشن و واقعا ارزو میکنم که خداکنه المپیاد زیست رو هم پوشش بدید
-
نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام دست اندرکاران موسسه آلاء واقعا ازته دل تو این شبهای عزیز دعا میکنم برای شما عزیزان که ب فکر ما دانش آموزان محروم هم هستید وازتون خواهش عاجزانه دارم که به این کار خیرتون ادامه بدید چون شنیدم شاید دیگه ادامه ندید ولی من ودوستانم که در مناطق محروم زندگی میکنیم بسیار نیازمند شما وموسسه تون هستیم وهمش دل شوره داریم که نکنه شما دیگه ادامه ندید.همه امیدما به شماست.امیدوارم همیشه موفق وپیروزباشید
-
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام دست اندرکاران موسسه آلاء واقعا ازته دل تو این شبهای عزیز دعا میکنم برای شما عزیزان که ب فکر ما دانش آموزان محروم هم هستید وازتون خواهش عاجزانه دارم که به این کار خیرتون ادامه بدید چون شنیدم شاید دیگه ادامه ندید ولی من ودوستانم که در مناطق محروم زندگی میکنیم بسیار نیازمند شما وموسسه تون هستیم وهمش دل شوره داریم که نکنه شما دیگه ادامه ندید.همه امیدما به شماست.امیدوارم همیشه موفق وپیروزباشید
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شر چیه شما نعمتید.دمتون گرم.
-
سلام و خسته نباشید خواستم بپرسم شما مشاور برنامه ریزی ندارید ک مستقیم بتونیم با ایشون صحبت کنیم؟
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۵، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باسلام آقاسهراب عزیز ما ازشنبه باید درسا راببریم جلوتر مثلا فیزیک و شیمی وزیست بریم فصلهای دینامیک وتعادل و..... این فیلمهای امسال خیلی عقبن جدیدا را تاکی قرار میدید؟؟
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه درباره ی کارمندان و بانی این طرح توضیح بیشتری بدید عالی میشه
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fazl در درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء گفته است:
اگه درباره ی کارمندان و بانی این طرح توضیح بیشتری بدید عالی میشه
+عکس هایی از دبیرستان .
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آقاسهراب برا زبان کلاس نداریدامسال؟
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
puria در درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء گفته است:
سلام آقاسهراب برا زبان کلاس نداریدامسال؟
از کلاس های سال قبل استفاده کنید . زبان نداره آلاء امسال
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باسلام وعرض خسته نباشید خدمت دست اندر کارانه آلا من ی سوال داشتم ببخشید چرا برنامه وفیلمهای پارسال وسالهای قبل در کلاس ضبط شدن ولی امسالیا نه؟؟
-
باسلام وعرض خسته نباشید خدمت دست اندر کارانه آلا من ی سوال داشتم ببخشید چرا برنامه وفیلمهای پارسال وسالهای قبل در کلاس ضبط شدن ولی امسالیا نه؟؟
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab در درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء گفته است:
puria سلام برای اینکه چند سبک متفاوت داشته باشیم از هر کدوم که راحت ترید استعاده کنید
سلام
یه غلط املایی هم بگیرم
استفاده نه استعاده -
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مسئولین عزیز،یه درخواست :
لطفا بعد از هر تخته ای که اساتید محترم تدریس میکنن،درخواست کنید در حد 1-2 ثانیه کنار بایستند که بتونیم تخته رو کامل ببینیم،چون بعضی دبیرا عادت دارن موقع نوشتن جلوی تخته هستن،اگه آخر سر یه لحظه کنار باشن میتونیم فیلمو نگه داریم و نکات رو کامل ببینیم.
تشکر از شما.
@administrators @ادمین