وکیل انجمن😅
-
زهرا خانوم بحث بیخود نکنیم که.... باید تا یه هفته هرکی از طرف یکی دیگه از من حلالیت بطلبه
-
ملیکا خانوم تودلتون مبارک :face_with_tears_of_joy:
ایشالله مچ تمام مشکلات زندگیتونو با قدرت به زمین بخوابونین
و هر چی که آرزوشو دارین یه روز به داشته ها و خاطره هاتون تبدیل بشن
موفق باشین :rose:@immortally در وکیل انجمن😅 گفته است:
ملیکا خانوم تودلتون مبارک :face_with_tears_of_joy:
ایشالله مچ تمام مشکلات زندگیتونو با قدرت به زمین بخوابونین
و هر چی که آرزوشو دارین یه روز به داشته ها و خاطره هاتون تبدیل بشن
موفق باشین :rose:ساچ اِ وَو 😂 ممنونم ازتون
دنياي كوچيكيه نه؟ 😂 -
ملیکاااا :smiling_face_with_heart-eyes: خاااانوم وکیل:smiling_face_with_heart-eyes: ملیکای متحول:smiling_face_with_heart-eyes: عزیزه دله من:smiling_face_with_heart-eyes: خردادی جوووونم:smiling_face_with_heart-eyes: تووووولدت مبااااااارکاااا باااااشه عزززیزززه دلمممممم:yellow_heart: :red_heart: :orange_heart: :red_heart: :sparkling_heart: :sparkling_heart: :sparkling_heart: :two_hearts: نمیدونم شاید من و تو امسال بهترین کادو رو گرفتیم و باهم آشنا شدیم:grinning_face_with_sweat: :sparkles: :rainbow: :sparkles: :rainbow: :sparkles: :rainbow: خواسته هات داشته هات عزیزه دلم:blue_heart:
-
ملیکاااا :smiling_face_with_heart-eyes: خاااانوم وکیل:smiling_face_with_heart-eyes: ملیکای متحول:smiling_face_with_heart-eyes: عزیزه دله من:smiling_face_with_heart-eyes: خردادی جوووونم:smiling_face_with_heart-eyes: تووووولدت مبااااااارکاااا باااااشه عزززیزززه دلمممممم:yellow_heart: :red_heart: :orange_heart: :red_heart: :sparkling_heart: :sparkling_heart: :sparkling_heart: :two_hearts: نمیدونم شاید من و تو امسال بهترین کادو رو گرفتیم و باهم آشنا شدیم:grinning_face_with_sweat: :sparkles: :rainbow: :sparkles: :rainbow: :sparkles: :rainbow: خواسته هات داشته هات عزیزه دلم:blue_heart:
-
@تنهای-تنها در وکیل انجمن😅 گفته است:

اینم مال ماه من MAHAk:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: قربونت برم من
-
@گـمنام اره واقعا گیجم نمیدونی چخبره اشکم در اومده دیگه نمیتونم
بچه ها اسپم بسه دیگه
روزتون خوش -
بچه ها من میرم تو افق محو شم....