گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
@mitra-ism-rahmani تو اگه خسته نبودی چه میکردی؟
-
محمدهادی عاقلی در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
؟؟؟؟؟؟ ببخشید متوجه منظورتون نشدم . لطفا اینجا اسپم ندید البته تا جایی که من میدونم قبلا قوانین این بوده . و خب یه تاپیک پشتیبان هم برای این تاپیک هست که اونجا درباره پست های این تاپیک چت میکنند. اینجا فقط مخصوص گزارش دادن هست البته امکان هم داره تغییر کرده باشه که اون را باید از کسی که تاپیک زده بپرسید
برای جلوگیری از اسپم گزارش میدم
8 ساعت
2 ساعت عربی
2 ساعت زیست
3 ساعت فیزیک
1 ساعت زبان
80 تست از همشون
یا علی -
سلام شبتون خوش
تایم مطالعه :0 -
بسم اللّه
امروز فقط 4ساعت آزمون دادم:) -
-
سلام
99.8.16
فقط ازمون- رویاهاتو بردار ، یه دستبند محکم بزن تو دستشون ، پرتشون کن تو یه سلول انفرادی قلبت ، کلیدشم قورت بده بره! تا دیگه فکر فرار به کلشون نزنه!
️️
- رویاهاتو بردار ، یه دستبند محکم بزن تو دستشون ، پرتشون کن تو یه سلول انفرادی قلبت ، کلیدشم قورت بده بره! تا دیگه فکر فرار به کلشون نزنه!
-
سلام به همه
حالتون خوبه ؟ دماغا چاقه ؟ لبا خندونه ؟ (خاله شادونه هم خودتونید)
این هفته هم گذشت ، راضی که نبودم ، تلاشمو کردم ولی نتایج ازمون خستگیم رو به در نکرد ، با انگیزه و قدرت بیشتر میرم سمت موفقیتای بعدی
درسته نتیجه زحماتمو نگرفتم ولی مطمئنم زمان درست و جای درست خدا میگه ببین ، دیدی تلاش کردی ؟ حالا بشین و ببین من چیکار میکنم
تا جمعه بعد به درود
شاد باشید -
سلام
برگه ای که در اون ساعات مطالعه رو نوشته بودم گم شد
ولی تا اونجایی ک یادم میاد مدت زمان مطالعم در روز خیلی خیلی کم بود(کمتر از 4 ساعت) و اصلا راضی نبودم.
این هفته رو میخوام روزانه گزارش بدم ک اینجور مشکلا پیش نیاد
موفق باشید
یاعلی -
سلام همگی روزتون بخیر
بنا به دلایلی این ۲روز نشد گزارش بدم دیروز رو که هیچ نخوندم ولی ۵شنبه۵_۴ساعت خونده بودم
اینبار گزارش رو به صورت هفتگی میگم.
موفق باشید -
سلام
99.8.16
فقط ازمون- رویاهاتو بردار ، یه دستبند محکم بزن تو دستشون ، پرتشون کن تو یه سلول انفرادی قلبت ، کلیدشم قورت بده بره! تا دیگه فکر فرار به کلشون نزنه!
️️
- رویاهاتو بردار ، یه دستبند محکم بزن تو دستشون ، پرتشون کن تو یه سلول انفرادی قلبت ، کلیدشم قورت بده بره! تا دیگه فکر فرار به کلشون نزنه!
-
@dr-aryan امروز
5 ساعت مطالعه
1:30 زیست
2 ریاضی
1:30 فیزیک -
سلام
تایم مطالعه 3/42
بدون تست
به شدت افت مطالعه
کاش دوستانی که ساعت مطالعه بالا دارن گزارش میدادناین خیلی انگیزه میده به ما که تلاش مون رابیشتر کنیم چند هفته ای بود میفرستادین دیگه نفرستادین
-
سلام
99.8.17
تحلیل ازمون 5 ساعت- ستاره ها بدون تاریکی نمیدرخشن...
️️
- ستاره ها بدون تاریکی نمیدرخشن...
-
ع فردا منم هستم
مرا نیز فالو کنین -
بســم الــلّــه
امروز7:20مطالعه