گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400
-
@Dr-Aryan سلام دانش اموز تجربی کنکوری 1400 از این به بعد من هم هستم
-
@Dr-Aryan
خیلی هم عالی
خوبه کشما هم گزارش میدی -
@Dr-Aryan
خیلی هم عالی
خوبه کشما هم گزارش میدی -
من دیروز یک ساعت زیست با حدود 15 تست مقداری گرامر زبان
-
این پست پاک شده!
-
بچهایی که زیاد میخونن
میشه بگید چطوری دور میشین از حاشیه
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچه ها این تاپیک برا بچه های %(#00a2ff)[کنکور1400] هست
این تاپیک رو میزنم تا کسایی که میخوان اعلام کنن (ورودی دوازدهمیا)و هرشب بیایم اینجا گزارش کار بدیم، درباره تایم مطالعاتیمون و بهتر شدنش هم بگیم کلا این تاپیک برا پیشرفتمونه
با کمک همدیگه
اینجور با دیدن درس خوندن بقیه اگه انگیزه کافی نداشته باشیم انگیزه ماهم بالا میره ان شاالله%(#ff0000)[از ساعت 20:00(هشت شب) به بعد شما میتونید گزارش هاتون رو ارسال کنید و زمان حداکثری وجود ندارد شایان ذکر است گزارش هایی رو که میفرستید فقط مربوط به همانروز باشد.]
ی راهکار داریم واسه کسایی که به هر دلیلی هرشب نمیتونن انلاین شن و گزارش بدن.
- شما میتونید یا هرشب پیوسته گزارش بدید
اما اگ که مطمئن نیستید هرشب نمیتونید ی کار دیگ هم میتونید کنید
- هفتگی گزارش بدید ینی اخر هفته حالا پنجشنبه یا جمعه بیاید بگید توی این هفته اینقد مطالعه کردم میانگین هرروزم اینقد میشه و اینقد تست زدم.
این ی راهکار واسه دوستانی که نمیتونن هرشب گزارش بدن.
اما در نظر داشته باشید که فقط یکی از دوحالت بالا رو انتخاب کنید.
قوانین این تاپیک:
1-اول از همه بگم که لطفا اسپم ندین یعنی باهم دیگه صحبت نکنین در حد یکی دوتا پیام که بخواین ی چیزی رو بگین اشکال نداره ولی اصلا اسپم ندید.
2-قبل از هر کاری باید بیاید خودتون رو معرفی کنید و بعد از هماهنگ شدن باهم شروع به کار میکنیم. چونکه همدیگه رو بشناسیم.
3-لطفا هیچ چیز اضافی پست نکنید و ادب رو رعایت کنید.
%(#19ff2c)[برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم]
@Dr-Aryan کنکوریاع 01 هم گزارش بدن اینجا آیاع؟
-
سلام
3ساعت فیزیک بعدش رفتیم خونه پدربزرگم اونجا 45 دقیقه زبان خوندم فقط اونم وقتی همه خواب بودن
دیگه خونه که برگشتیم هم دیگه هیچی نخوندمدرواقع زود بیدار شدنم به فنا رفت
ولی خب چه کنم
فردا باز زود بیدار میشم انشالله
شب خوش -
شبتون قشنگ
امروز روز کسالت اوری رو تو مدرسه سپری کردم و تا ۲ و نیم مدرسه بودم
بعدش استراحت و بعد ازمون داشتم بعد ازمون شیمی و بعدهم کلاس رفع اشکال شیمی داشتم و در اخرم تست ادبیات و تست زیست حل کردم
کلا شد نزدیکای ۷ ساعت با مدرسه + ۱۲۰ ت -
@Dr-Aryan سلام دانش اموز تجربی کنکوری 1400 از این به بعد من هم هستم
Alireza abdi سلام امروز ساعت بیداری 7 زیست 2 ساعت 25 تا تست ریاضی 4 ساعت ادبیات 2 ساعت 20تست انشالله از فردا هم ساعت مطالعه رو می برم بالا هم تعداد تست کلا 8 ساعت 45 تست
-
بچهایی که زیاد میخونن
میشه بگید چطوری دور میشین از حاشیه
@دانش-آموزان-آلاءخانومِ_دوست_داشتنی
من میگم چجور از حاشیه دور موندم ولی یه وقت نگید دارم به خودم ظلم میکنم یا دارم خودمو زجرکش میکنم و از این حرفا...
حقیقتا از وقتی خواستم برای کنکور بخونم یعنی از اواخر خرداد،میدونستم که باید خیلییییی چیزارو بزارم کنار درسته سخته ولی مجبوریه! مجبوریم یکسال مثل یه کنکوری زندگی کنیم!...
و خیلی از کارهایی که دیگه انجام نمیدم یا خیلی کم انجام میدم رو براتون مینویسم شاید بدردتون بخوره...
۱.صبح ها خودمو موظف کردم زود بیدار بشم(خیلی وقته رسوندمش به ۷ صبح)
۲.دیگه اصلا فیلم نمیبینم!(من خوره فیلم و سریال بودم ولی بزور خیلی وقته برای کنکور حتی دیگه پیگیر هیچ فیلمیم نمیشم!)
۳.تلویزیون نمیبینم
۴.خیلی کمتر بیرون میرم(تازه به خاطر کرونا هم که دیگه اصلا بیرون نمیرم،مگه اینکه یه وقت ضرورتی پیش بیاد)
۵.آهنگ گوش نمیدم(فقط بیکلام گوش میدم،باکلام مغزو میخوره)
۶.به طور عادی اگه حاشیه یا خبر دست اولی چیزی ببینم دیگه سراغش نمیرم
۷.با کسایی که حتی یه ذره خیلیییی ریز بخوان به کنکورِ من تیکه بندازن،تقریبا تا یکسال خیلی باهاش ارتباط نمیگیرم
۸.سفر با خانواده نمیرم(تو همین ماه،یه روز تو خونه تنها بودم)
در ضمن یه وقت فکر نکنید استراحت ندارمااا
نه، استراحتم دارم ولی مدت زمانش واسه من خوبه حالا شاید یکی بگه کم استراحت میکنم،خب فیزیک جسمانی افراد با هم فرق داره،ولی خب برا من خوبه(منظورم از استراحت،خواب نیستا،استراحت یعنی هر زمانی به غیر از درس) -
خانومِ_دوست_داشتنی
من میگم چجور از حاشیه دور موندم ولی یه وقت نگید دارم به خودم ظلم میکنم یا دارم خودمو زجرکش میکنم و از این حرفا...
حقیقتا از وقتی خواستم برای کنکور بخونم یعنی از اواخر خرداد،میدونستم که باید خیلییییی چیزارو بزارم کنار درسته سخته ولی مجبوریه! مجبوریم یکسال مثل یه کنکوری زندگی کنیم!...
و خیلی از کارهایی که دیگه انجام نمیدم یا خیلی کم انجام میدم رو براتون مینویسم شاید بدردتون بخوره...
۱.صبح ها خودمو موظف کردم زود بیدار بشم(خیلی وقته رسوندمش به ۷ صبح)
۲.دیگه اصلا فیلم نمیبینم!(من خوره فیلم و سریال بودم ولی بزور خیلی وقته برای کنکور حتی دیگه پیگیر هیچ فیلمیم نمیشم!)
۳.تلویزیون نمیبینم
۴.خیلی کمتر بیرون میرم(تازه به خاطر کرونا هم که دیگه اصلا بیرون نمیرم،مگه اینکه یه وقت ضرورتی پیش بیاد)
۵.آهنگ گوش نمیدم(فقط بیکلام گوش میدم،باکلام مغزو میخوره)
۶.به طور عادی اگه حاشیه یا خبر دست اولی چیزی ببینم دیگه سراغش نمیرم
۷.با کسایی که حتی یه ذره خیلیییی ریز بخوان به کنکورِ من تیکه بندازن،تقریبا تا یکسال خیلی باهاش ارتباط نمیگیرم
۸.سفر با خانواده نمیرم(تو همین ماه،یه روز تو خونه تنها بودم)
در ضمن یه وقت فکر نکنید استراحت ندارمااا
نه، استراحتم دارم ولی مدت زمانش واسه من خوبه حالا شاید یکی بگه کم استراحت میکنم،خب فیزیک جسمانی افراد با هم فرق داره،ولی خب برا من خوبه(منظورم از استراحت،خواب نیستا،استراحت یعنی هر زمانی به غیر از درس)@Infinitie-A شاید خنده دار باشه ولی منم همینم...میانگین مطالعم توی 6 تا 7 ساعته..! نمیدونم چرا خیلی اتلاف دارم...!
فقط تا حالا دوشنبه همگناه چهارشنبه دل میدیدم که همگناه تموم شد دل مونده تنها...!
ولی اتلاف زیادی دارم تنها تفاوت توی بیداری و استارت صبحه که من یکم دیر بیدار میشم -
@Dr-Aryan
-
سلام و خداقوت ب دوستان
امروزو رو هم ترکوندین
من جا موندم
خودتون در جریانید دیگه علتشو(این خرس درون وسط تابستون یهو هوس خواب زمستونی کرد و...بقیه ماجرا هم ک تو تاپیک جدیدم هست....
️
️)
خوب امروز ۳ ساعت کلاس مدرسه داشتم
دیگه ب خودم گفتم از ظهر به بعد خوب میخونم
همه چی داش خوب پیش میرفت تا وقتیکه ساعت۵ شد و خوابم گرفت
قرار شد ۳۵مین بخابم ولی...
خلاصه بعدشم پاشدم ب نظافت و خورد و خوراک مشغول شدم
و حالا در مجموع شد :۳/۵۰+۳۴T
و ۱ ساعت هم تو زیست انجمن بودم
خوب دیگه ببخشید طولانی شدولی دخترونه طور شد
امروز اصلا راضی نبودم ولی من با این چیزا ناامید نمیشم
زود هم میخوابم تا فردا روز قشنگی رو بسازم
شبتون بخیر ژینگولیا
بفکر فردایی بهتر.... -
زیست دو فیلم استاد موقاری با جزوه ..... شیمی یک فیلم استاد پویان نظر البته یه دور دیدم و نکات رو ننوشتم......
-
@Mr-Fantastic در گزارش کار و باهم درسخوندن بچه های کنکور1400 گفته است:
اره چرا ک ن