ادبیات دهم
-
سلام دوستای گلم
متاسفانه امسال(دهم تجربی)دبیر ، فارسی رو خیلی ضعیف(در حد مهدکودک)برامون تدریس کرد
کسی ویدیو آموزشی سراغ داره که بتونم فارسی امسال رو باهاش یاد بگیرم؟؟ -
سلام دوستای گلم
متاسفانه امسال(دهم تجربی)دبیر ، فارسی رو خیلی ضعیف(در حد مهدکودک)برامون تدریس کرد
کسی ویدیو آموزشی سراغ داره که بتونم فارسی امسال رو باهاش یاد بگیرم؟؟@Mr-Fantastic به نظر من معنیارو از روی کتاب طالب تبار یا خیلی سبز بخون
بقیه ادبیاتو موضوعی کار کن موفق تری -
سلام دوستای گلم
سلام دوست عزیز. من برای ادبیات ویدئو آموزشی نمیشناسم. ولی به نظرم با کتابای موضوعی نشرالگو بیا جلو کم کم ادبیاتت خوب میشه.
-
سلام دوستای گلم
کسی ویدیو آموزشی سراغ داره که بتونم فارسی امسال رو باهاش یاد بگیرم؟؟@Mr-Fantastic
سلام
ویدئو های آقای هامون سبطی تو آلا هست ازاونا استفاده کنید همه قواعد رو اموزش دادن از پایه تا کنکور همراه تست درسته که فقط مختص پایه دهم نی اما هرچی قواعد تو کتاب هست رو به طور کامل گفتن -
برای کنکور کلماتشو نیاز داری با قواعدش
میتونی کلمات و ک خودت بخونی جزوه اقای طالب تبار یا کتابشون هم برای قواعدش بخون تست قرابت هم بزن ک ربطی به پایه نداره -
Mono سلام
جزوه اقای طالب تبار رو شما از کجا تهیه کردین ؟Asma ezzedi من کتابشونو دارم میتونین توی اینترنت سرچ کنین
-
Mono سلام
جزوه اقای طالب تبار رو شما از کجا تهیه کردین ؟Asma ezzedi سلام
-
سلام دوستای گلم
دمتون گرم که جواب دادید
از پیشنهاداتتون استفاده میکنم -
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم به نظرم کتاب طالب تبار و نشر الگو رو ترکیبی استفاده کن خوبه ولی فیلم بهتره که نیست