وسواس
-
سلام
من امسال دهمم تموم شد.
در طول سال چندین بار جزوه واسه درسهای مختلف نوشتن
ولی بعد یه مدت که جزوه رو مینوشتم حس میکردم کامل نیست دوباره میرفتم یه جزوه دیگه مینوشتم
خیلی وقتم واسه این جزوه نویسی های بیخودی هدر رفت و اخرش هم یه جزوه درست و حسابی نشد
حالا که تابستون شده میخوام واسه کنکورم جزوه بنویسم
حالا نظر شما چیه؟؟
الان بشینم جزوه بنویسم یا الان فقط بشینم کتابا رو بخونم و بزارم تابستون بعد دهم و یازدهم رو با هم جزوه نویسی کنم؟؟
و اگه میدونید که جزوه نویسی باید چطور باشه بهم بگید
باید همه ی نکات کتاب رو هم داخل جزوه بازنویسی کرد
(دهم تجربی بودم)
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء
حامیان-آلاء-مشاور -
یه مشکل رو هم بگم:|
من خیلی نت و آلا رو زیر و رو کردم
جزوه واسه کتابای سال دهم امسال پیدا نمیکنم
همشون مال چاپ 96-97 هستن
اگه جایی سراغ دارید که جزوه خوب داره بهم معرفی کنید لطفا(کتابای سال دهم تجربی چاپ98-99)
این یه مشکل بزرگه که ما دهمی ها(دهم به یازدهم) وقتی میخوام بشینیم واسه کنکور بخونیم باهاش مواجه ایم -
ببین تابستون سال آیندت باید دوسال رو جمع کنی اصلا جزوه طولانی نوشتن فقط وقت هدر کردنه
سعی کنی یه جوری تو جزوه بنویسی که کدینگ باشه
یعنی برای مثال من تو سال دهم خوندم جذب ویتامین یه پرانتز باز کن (درشت مولکول ) و خودبه خود باید یادت بیاد که درشت مولکول ها با آندیستوز در جهت غلطت با کاهش سطح غشا و صرف انرژیه
این شکلی هم حجم جزوه هات کم میشه هم هی مرور میکنی برای خودت -
سلام من خودم جزوه نویسیم مثلا زیست از روی نکات اقای موقاریه وتستایی که میزنم تک به تک مینویسم بعدم به نظرم دنبال جزوه اماده نباش من شخصا فقط جزوه هایی که خودم بازبون خودم مینویسم بیشتر درک میکنم اگه میخوای یازدهمتو عالی ببندی مث من وقتتو هدر نده من امسال شروع کردم جزوه نویسی و هرشب از ترس اینکه تمومنشه از استرس میمیرم بهترین کار این که بشینی یه برنامه حرفه ای بچینی واسه جزوه نویسید
-
یه مشکل رو هم بگم:|
من خیلی نت و آلا رو زیر و رو کردم
جزوه واسه کتابای سال دهم امسال پیدا نمیکنم
همشون مال چاپ 96-97 هستن
اگه جایی سراغ دارید که جزوه خوب داره بهم معرفی کنید لطفا(کتابای سال دهم تجربی چاپ98-99)
این یه مشکل بزرگه که ما دهمی ها(دهم به یازدهم) وقتی میخوام بشینیم واسه کنکور بخونیم باهاش مواجه ایم -
@Mr-Fantastic فرق شما با جزوه ما اینه که جاهایی رو کامل تر میخونیم اونم در حد پاراگراف یا 1 صفحه شما میتونی هم زمان فیلم های آقای موقاری رودیدین قسمت هایی که اضافه هست رو درحد گوش دادن گذری رد کنین ولی قسمت ها مهم رو بنویسین
zahra_yp
من وقتی میبینم بعضی مطالبی که آقای موقاری میگن رو من داخل کتاب خودم نمیبینم یا بلعکس یه مقدار واسه ادامه ی ویدیو ها سست میشم -
zahra_yp
من وقتی میبینم بعضی مطالبی که آقای موقاری میگن رو من داخل کتاب خودم نمیبینم یا بلعکس یه مقدار واسه ادامه ی ویدیو ها سست میشم@Mr-Fantastic بیشتر مشکل من اینجاس که ترس اینو دارم که یه نکته جامونده و من داخل جزوه ننوشتم و اینا...
منم میشینم دوباره از اول جزوه رو مینویسم -
zahra_yp
من وقتی میبینم بعضی مطالبی که آقای موقاری میگن رو من داخل کتاب خودم نمیبینم یا بلعکس یه مقدار واسه ادامه ی ویدیو ها سست میشم@Mr-Fantastic اتفاقا تمام مطالب اقای موقاری توی تستا به کار میرن حتی یک ذره برای نوشتن تردید نکن
-
به نظرم شما جزوه ای ک کامل تره و انتخاب کنین و توی دوره هایی ک میکنین نکاتی ک جا گذاشتینو اضافه کنید (مثلا زیست تورق ها رو که بیبنید میفهمین ک چه چیزهایی و جا گذاشتین) یا اگه وقت و حوصله ندارین جزوه های uu رو دانلود کنین و با جزوه های خودتون تطابق بدین
-
ی چیزی میگم
از رو جزوه هیچ کس نخونید زیست رو
چون برداشت ها میتونه متفاوت باشه
نیازها متفاوت
ی سری مطالب هستن ک کسی ک جزوه نوشته امکان داره قبلا خونده باشه و نیاز ب نوشتن نباشه
درحالی ک شما واقعا نیازدارید ب اون مطالب
اقای موقاری عالین
واقعا عالی این وسواس رو کاملا بذارید کنار
منم همینجور بودم -
شما الان شروع کنید ب نوشتن
هرچیزی نیاز بود بنویسید
سعی کنید مطالب ک از قبل بلد بودید بنویسیدتوجزوه جدید
اما اگه مثلا ی مطلب تو فصل یکنوشته شده و الان توفصل چهار هم تکرار شده دیگه واقعا نیازی ب نوشتن نیست
ی دفتر دیگه یا کتاب کمن ترجیح میدم ی دفتر دیگه یاهمون دفتر خودتون رو
بردارید ب عنوان نکات تست
تمامی نکات ک از تست برداشت میکنید و توجزوه نیست رو تواون دفتر بنویسید
(باتوجه ب ی سری شرایط من مجبورم فعلا تست کارنکنم ب همین دلیل ی دفتر دیگه برداشتم شما ک دهم هستید و تست میزنید خیلی راحت میتونید ادامه جزوه مثلا اقای موقاری اینکار انجام بدید) -
توجه کنید
هیچ جزوه ای نمیتونه کامل باشه
کم کم و با تست زنی جزوه رو تکمیل کنید
موفق باشید -
توجه کنید
موفق باشید@MaryaM-_-sh مرسی از توضیحات کاملتون
-
توجه کنید