سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
زمان مطالعه
-
سلام.از نظر من ۱۰ ساعت خوبه
اگه طول مدرسه تونستین دهم رو کامل بخونین وتمام تست هاشو بزنین،بهتره باپیش خوانی یازدهم شروع کنین و چندهفته آخر رو یه جمعبندی و مرور روی دهم داشته باشین
ولی اگه دهم رو سرسری خوندین وتست هاشو کامل نزدین بهتره روی دهم کار کنین و به تسلط کافی برسین .چون تا دهم رو نفهمین یازدهم و دوازدهم هم متوجه نمیشین متاسفانه.
البته اگه براتون امکانش هسته باآزمون های قلم چی یا گاج ویاهرموسسه ای که خودتون دلتون میخواد پیش برین...موفق باشید
-
ببین عزیزم به خودتون بستگی داره که تو چند ساعت می تونید مفید مطالعه کنید و ساعت مطالعه بالا صرفا با مطالعه مفید متفاوته و اینکه دهم پایه است و سعی کن طوری مسلط بشی که از پس هر سوالی بر بیای برا یازدهم وقت هست کل تست های دهم کار کن و اگه لازم بود دوباره مرور کن سعی کن مرورت با تست باشه برا پیش خوانی یازدهم هم فقط زیست رو مطالعه کنید موفق باشید و هر چه بیشتر و مفیدتر بخونید بهتره
-
@kosha_es من یازدهمم ۱۲ساعت میخونم کمه؟
-
خوب شما در طول سال یازدهم میخونید با معلم ها تون و با ازموناتون و دوباره تابستون اون مباحث که مشکل دارید دوباره مرور میکنید و تست میزنید تو سه ماه تقریبا تا اینجا برا یازدهمه که اگه از وقت استفاده کرده باشید و دهم عالی خونده باشید تو مرور یازدهم نباید مشکل داشته باشید
-
به عنوان کسی که سه سال پیش کنکور داده میام این پستا رو میبینم که بچه ها میخوان از دهم کنکوری درس بخونن ،واقعا دلم میخواد بگم لعنت به کنکور و این نظام اموزشی
-
MahDs در زمان مطالعه گفته است:
به عنوان کسی که سه سال پیش کنکور داده میام این پستا رو میبینم که بچه ها میخوان از دهم کنکوری درس بخونن ،واقعا دلم میخواد بگم لعنت به کنکور و این نظام اموزشی
چطور مگه؟؟
-
Mr.Fantastic چون ظلمه واقعا بچه ها چن سال از زندگیشونو با استرس و دغدغه کنکور بگذرونن
-
بله درست میگید ولی دیگه تا اخر عمر راحتن اگه نتیجه بده تلاششون
-
دوست عزیزبه نظرمن به عنوتن کسیکه راهنمانداشتم که ازاول دهم چجوری بخونم والان دفعه دومم که کنکورمیدم:تایم مطالعه درتابستون دهمتوبیشتراز8ساعت نبند.وبشین دهمتوازاول تااخرفیلماشوببین وتاجایی که میتونی تست بزن وخلاصه نویسی کن وجمع بندی طوری که اگه سال دوازدهم خواستی مرورکنی دیگه جزوه هاتوجمع بندیت حرف نداشته باشه واینکه یه استراحتی هم درطی تبستون داشته باشی بعدازاون اگروقت کردی یازدهمتوبخون ولی به دهم فک کن که عالی ببندیش
-
@Escape-1 نه خوبه.زمان مطالعه به کمیتش نیست به کیفیت هسته.اگه شما همین 12 ساعت مفید باشه براتون عالیه.موفق باشین
-
@kosha_es تشکر