جزوه دستنویس ریاضی تجربی استاد ثابتی
-
Dadehbeygi خیلی ممنون
-
راضیه دهقانی دوازدهم تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Dadehbeygi on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dadehbeygi خیلی ممنون من واقعا دنبال جزوه خوب بودم دستتون درد نکنه
-
Dadehbeygi آقا آفرین بهت خیلی تمیز و خوب نوستی جزوه های من رو ببینی از درس زده میشی
-
Dadehbeygi سلام ببخشید بخش هندسه رو هم دارید?
-
-
Dadehbeygi سلام وقتتون بخیر،جزوه هاتون انصافاً عالی هستن امکانش هست بگید آیا برنامه ای برای گذاشتن مابقی مباحث دارید یا خیر؟ممنونم
-
Ali Zekavat دانش آموزان آلاءreplied to Dadehbeygi on ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dadehbeygi داداش استفاده کردیم از جزوه هات عالی بود.
منتظر بقیشیم -
Dadehbeygi یه دنیا ممنون
-
ببخشید جزوه مشتق و حدنذاشتید؟؟؟و جزوه هایی ک گذاشتید کامله؟؟هم درسنامه و هم تستاهمشون هست؟
-
خییییلی لطف کردددی جزوه هاتو گذاشتی من خیلی توفکرجزوه بودم ک وقتمو میگیره ی دنیاممنون ازتت
-
Saghiareplied to mohammad.gando on ۲۵ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده
mohammad.gando آها خب پس تو گوشی باز نمیشه
-
mohammad.gando ریاضی دانش آموزان آلاءreplied to Saghia on ۲۵ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi با کامپیوتر که باز شد
-
Dadehbeygi سلام من میزنم روش بالا نمیاد برای اندروید نیست؟
-
ghorbanali Abroud دانش آموزان آلاءreplied to Dadehbeygi on ۲۵ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dadehbeygi خیلی ممنون
-
Ali Abdollahi 1 دانش آموزان آلاءreplied to Dadehbeygi on ۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dadehbeygi چجور می شود دانلود کرد؟
-
Professor Launtoria دهم تجربی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید سوالی داشتم:
اگر ما جواب SinX.CosX رو داشته باشیم و SinX+CosX رو بخوایم از چه روشی باید حل کرد؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید. -
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Dadehbeygi on ۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dadehbeygi دمتم گرم
-
Dadehbeygi بالای هر فصل نوشته شده به یاد شهید....
خییییلی قشنگ بود بنظرم
اجرتون با شهدا -
-
mahdi abolfathireplied to Dadehbeygi on ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dadehbeygi سلام.انشاالله موفق باشی.خیلی ممنون از جزوه هات.فقط میشه مشتق و احتمال رو هم بفرستی.