همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
چریان از چه قراره؟
-
چریان از چه قراره؟
@Dr.Bernosi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
جواب بده -
@Dr.Bernosi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
جواب بدهmasoud در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
جواب بدههمین مورچه؟ اگه اون باشه من نرسیدم هنوز!
-
masoud در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
masoud در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
هنوز فصل گوارشی !
-
خب الان کتاب چلومه!یه مفصلش دوتا ماهیچه درونی داره!
-
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
@Dr.Bernosi سلام دوستان اینجا بجز زیست میشه بحث درس دیگه ای کرد
-
چریان از چه قراره؟
سوال بالاروبخون دکتر
هنوز فصل گوارشی !
نه برادر من!یکم عقبم فقط!خب مشکل داشتم :|رفتم تو دفع
-
amirmasoud.badri در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام خیر
بحث هردرسیو لطفا درتاپیک همون درس مطرح کنید .
ممنونم -
من نگران نیستم چون طبق کتاب و رفرنس میگم شما باید نگران باشین
باشه...منم میخوام بیشتر یادبگیرم و یه نکته مبهم برام روشن شه
منتظر پاسخ دکتر رحیمی هستیم -
-
فااطمه منم این سوالو الان خوندم اونجوری هم که من فهمیدم و از کتاب برداشت کردم همون 12 ماهیچه هست
-
سلام فیزیوتراپی خوبه؟
درامدش تو ایران چقده؟
چقد سرمایه میخواد؟
کجا میتونم اینا رو از اقای امینی راد بپرسم و جواب بگیرم؟ -
@ادمین
✎ ریز مباحث جلسه 79
مدت زمان 21:41
️ آزمایش انجام شده در سال 1973 توسط استانلی کوهن و هربرت بایر
️ تحول پژوهشهای ژنتیک توسط ← استانلی کوهن و هربرت بایر
️ ژن قورباغه در طی مراحل انجام شده بوسیله 2 نوع آنزیم rRNA پلیمراز شناسایی شد.
️ در پروکاریوتی ها ممکن است ساختارهایی از یوکاریوتی ها هم دیده شود.
️ اولین جانداری که دست ورزی شد ← E.coli
️ مهم ترین اهداف مهندسی ژنتیک:
1.تولید ژن به مقدار زیاد
2. فرآورده آن به مقدار زیاد️ مهندسی ژنتیک برای اینکه انجام شود یکسری ابزار نیاز دارد:
1.وکتور 2.آنزیم محدود کننده 3. آنزیم لیگاز1. وکتور وسیله ای است که با آن، ژن مورد نظر را وارد سلولی که مدنظرمان است میکنیم.
معمولترین وکتورها : پلازمید ویروس
پلازمید :
️ DNA حلقوی که در برخی باکتریها دیده میشود.
️DNA جانبیه
️ حاوی ژن هایی است که روی DNA اصلی وجود ندارند.
2.آنزیم محدود کننده : برش دادن دو طرف ژن را انجام میدهد(مثل قیچی)
ولی هرجایی نمیتواند برش انجام دهد
کجاها برش را انجام میدهد؟ ← توالی هایی وجود دارند به نام جایگاه تشخیص، آنزیم محدود کننده اینها را شناسایی میکنه و برش رو اونجا انجام میده
بعد توالی های کوتاهی ایجاد میشود به نام ← انتهای چسبنده
انتهای چسبنده :
️ روی DNA است نه RNA ← پس باز U ندارد
️ قندش دئوکسی ریبوز است.
️ دارای توالی های کوتاه ، تک رشته ای و فاقد پیوند هیدروژنی.
آنزیم محدود کننده آنزیم باکتریایی هست ← برای ساخته شدنش rRNA پلیمراز پروکاریوتی فعالیت میکند
آنزیم لیگاز : برقراری پیوند فسفو دی استر
-
سلام دوستان یه سوال دارم اگه خودتون یا استاد لطف کنین جواب بدین:
تو فیلم شماره 73 استاد تو دقیقه 15 میگن که rna پلیمراز شکل ، rna پلیمراز 2 هستش در حالی که تو صفحه قبل گتاب گفته تصویر مربوط به پروکاریوت هست که خب یه نوع rna پلیمراز دارن ممنون میشم راهنماییم کنین -
majid.hm
اگه یه نگاه به تیترش بندازی میبینی که نوشته تنظیم بیان ژن در یوکاریوت ها....
پروکاریوت که تو صفحه 22 عه نه 24
موفق باشی -
majid.hm
معذرت
من شکلو اشتبا دیدم
حرف شما صحیحه
فک کنم حواسشون نبوده ی لحظه
-
سلام خسته نباشید ...
ببخشید در جلسه 62اقای رحیمی فصل یک سال سوم زیست شناسی از ابتدا تدریس میشه و در جلسه 63 یهو از وسط فصل تدریس میکنن و استاد میگه که جلسه قبل تدریس کردم یعنی اون قسمت فیلم برداری شده ولی روی سایت قرار گرفته نشده و بین جلسه 62*63 یه جلسه دیگه بوده که متاسفانه قرار ندادین......خواهشا شما رسیدگی کنین اجرتون با امام رضا (ع)......یا علی