فیزیک دهم فشار
-
سلام دوستان. یه سوالی هستش فکر کنم کتاب نشر الگو اشتباه حل کرده اگه می شه راهنمایی کنید.
-
گزینه دو رو گفتع؟
-
گزینه دو رو گفتع؟
@Mr-Fantastic من خودم نظرم گزینه دو هستش ولی این گزینه یک رو انتخاب کرده. چرا؟
-
گزینه یک درسته چون حجم محاسبه شده در چگالی حجم اصلی هست نه حجم ظاهری ...
-
سلام دوستان. یه سوالی هستش فکر کنم کتاب نشر الگو اشتباه حل کرده اگه می شه راهنمایی کنید.
hossein akbari
فرمول فشار مگه مستقل از وزن و سطح نیست ؟
ببینید دوستان اتفاقی که اینجا میفته این هست که شما داره سطح زیر استوانه کم میکنی...پس فشار افزایش پیدا میکنه از طرفی هم وزن رو داره کم میکنی پس فشار کاهش پیدا میکنه و این دوتا اثر همدیگر رو خنثی میکنن پس فشار طبق همون فرمولی که گفته شده محاسبه میشه.
-
اختلاف فشار در دو نقطه از مایعی در حال سکوk دلتا p است اگر ظرف محتوی این مایع با شتاب g بر روی 3 در راستای قائم به طرف پایین حرکت کند اختلاف فشار بین دو نقطه کدام خواهد بود؟
-
اختلاف فشار در دو نقطه از مایعی در حال سکوk دلتا p است اگر ظرف محتوی این مایع با شتاب g بر روی 3 در راستای قائم به طرف پایین حرکت کند اختلاف فشار بین دو نقطه کدام خواهد بود؟
@نگین-وهاب-مقدم بچه ها اینو مفهومی تو ضیح بدید
-
@نگین-وهاب-مقدم در حال سکون ببخشید
-
-
@نگین-وهاب-مقدم ببینید مفهومش قابل لمسه
وقتی شما با اسانسور پایین میرید وزن بیشتری احساس میکنید یا وقتی بالا میرید؟
درواقع وقتی پایین میرید شتابه اون نیرو از شتابه زمین میکاهه و سبک تر نشون میده
اینجام فشار کمتر میشه
ولی اگر بالا میرف فشار بیشتر میشد -
@نگین-وهاب-مقدم ببینید مفهومش قابل لمسه
وقتی شما با اسانسور پایین میرید وزن بیشتری احساس میکنید یا وقتی بالا میرید؟
درواقع وقتی پایین میرید شتابه اون نیرو از شتابه زمین میکاهه و سبک تر نشون میده
اینجام فشار کمتر میشه
ولی اگر بالا میرف فشار بیشتر میشد