Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
میشه یه زمان مشخص بگین بهمون کی بقیش میاد؟
-
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
میشه یه زمان مشخص بگین بهمون کی بقیش میاد؟
samabaa در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
sohrab سلام چرا هیچ خبری نمیدین ?
324 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اگه فیزیک هم مثل بقیه درس ها ناقص مانده بگید ماطاقت شنیدنش را داریم می خواستید مارا خاطر خواه نکنی
عزیزان فایل ادیت شده جلسات پایانی فیزیک دچار مشکل شد و همکاران مجدد مجبور به ادیت آنها شدند . به همین دلیل در بارگزاری آنها تاخیر ایجاد شده است . اینها هم از بدشانسیه که البته غیر قابل پیش بینی است و کلا پیش می آید . ممنون از شکیبایی شما .
-
دوست عزیز رسول خان یکم به فکر ما تجربها هم باش.الکتریسیته یه فصل مشترک بین ریاضیها با تجربیاس.حداقل اینطوری ما تجربیها هم میتونیم استفاده کنیم.
-
@alireza.yousefi75yahoo.com
شما همایش ریاضی هم تشریف داشتین؟ -
@alireza.yousefi75yahoo.com در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کنکوری95
اصلا ریاضی تدریس نشد دوست عزیز
تدریس نشد؟؟؟؟پس این همایشی که برا تجربیا گذاشتن و ناقص مونده از کوجا اومده! -
سلام قسمت گرما ناقص موند فک کنم یهو رفتین واسه الکتریسیته ساکن چون تو جلسه 29 استاد میگن که انبساط و یه سری چیز های دیگه مونده باید بگن بعد برن واسه ترمو دینامیک بعدش الکتریسیته ساکن اگه اون قسمت از فیزیک 2 رو هم بزارین ممنون .میدونم واسه تجربیا ترمودینامیک رو گذاشتین آخر بذارین .ولی فیزیک 2رو تکمیل کنین.موفق باشین
-
@alireza.yousefi75yahoo.com در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@کنکوری65
اولا ک دلیلی نمیبینم به شما بخوام دروغ بگم
دوما رشته من ریاضی هست
سلام ...اولا منم نگفتم شما دروغ گفتین دوما من از رشته ی شما اطلاعی نداشتم سوما فقط یه سوال پرسیدم و اصلا انتظار همچین برداشتی نداشتم!