آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟
-
sm1376
ایشالا میمونم و کمک میکنم ...اینقدری که من واسه بروبچه های الایی دارم دعا میکنم اگه واسه خودم دعا کنن کل زندگیم تضمینه! -
Ishala mirm narmafzar mikhunam site ro gostareshesh midimmmmmmm
-
با سلام
نمیدونم کیا رو یادمه!!کیا منو یادشونه!!ا
پارسال که تو جو کنکور بودم آلاءزیاد میومدم
یادمه که کل کنکورمو با فیلمای آلاء پیش رفتم و خداروشکر کمک بزرگی بود برام
از وقتی مدل سایت عوض شد من گیج زدمو اصن نتونستم سرو ته این سایتو بیابم
تا دکتر شدنم زیاد مونده اما من هرگز فراموش نمیکنم الا رو ایشالا تا ده سال دیگه آلاء پابرجا بمونه و من بتونم کمک کنم در حد توانم اون موقع
این قولیه که به آقا سهرابم دادم
اقا سهراب نمیدونم ببینین این پیامو یا نه
من به یادتونم
هر جای این دنیام باشم بلاخره یه روز دینمو ادا میکنم
و این فقط در حد حرف نیست
کاش میشد سلام یه دانش اموز که یه روز تو اوج نا امیدی اقای پازوکی عزیز اقای رمضانی گل و اقای شا میزاده مهربون امید به زندگی و درس خوندن دادن بهم و برسونین
همه بچه های مهربون ک پارسال کلی حرف میزدیم با هم
کسایی که اشکالامو میگفتن
و salour دوست خوبم و دوست بی معرفتی که نمیدونم کجاس چی شد ک بیخبر رفت ..کلی کمکم کرد و یادم نمیره:)
به یادتونم
هرچند مجازی:)
قربان شما
SaraDr sarah در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
با سلام
تا دکتر شدنم زیاد مونده اما من هرگز فراموش نمیکنم الا رو ایشالا تا ده سال دیگه آلاء پابرجا بمونه و من بتونم کمک کنم در حد توانم اون موقع
من به یادتونم
و این فقط در حد حرف نیست
کاش میشد سلام یه دانش اموز که یه روز تو اوج نا امیدی اقای پازوکی عزیز اقای رمضانی گل و اقای شا میزاده مهربون امید به زندگی و درس خوندن دادن بهم و برسونین
کسایی که اشکالامو میگفتن
و salour دوست خوبم و دوست بی معرفتی که نمیدونم کجاس چی شد ک بیخبر رفت ..کلی کمکم کرد و یادم نمیره:)
به یادتونم
قربان شما
Saraبه سارا خانوم
کجایی شماخوبی؟ -
با سلام
من به یادتونم
و این فقط در حد حرف نیست
کسایی که اشکالامو میگفتن
به یادتونم
قربان شما
SaraDr sarah در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
با سلام
من به یادتونم
و این فقط در حد حرف نیست
کسایی که اشکالامو میگفتن
به یادتونم
قربان شما
Saraسلام، ممنون از لطف و بزرگواری شما.
ان شاءالله که هرجا هستید موفق و موید باشید.
و مهم تر از همه شاد و سلامت باشید که سلامتی بالاترین نعمته!
یا علی (ع ) -
سلام خدمت همه ی آلایی های بزرگوار
( @دانش-آموزان-آلاء و @فارغ-التحصیلان-آلاء )
پیام های محبت آمیز شما عزیزان رو خوندم که مایه دلگرمی و امید هرچه بیشتر من شد.اما یه گلایه ی کوچیک دارم. چرا احساس دین به آلاء می کنید و ما رو شرمنده می کنید.
ما کار خاصی نکردیم که شما بزرگواران احساس دین بکنید فقط آلاء وظیفه ی اخلاقی و شرعیش رو انجام داده نه بیشتر. ما شرمنده ی شما هستیم که نتونستیم بهتر و قوی تر از این عمل کنیم.
ان شاء الله هم اکنون و یا برای بعضی دوستان در آینده ی نچندان دور که پرچم آلاء رو به دست می گیرید شما بتونید بهتر از این عمل کنید و آلاء رو رو سفید کنید.
در پناه حق
یاعلی(ع ) -
سلام خدمت همه ی آلایی های بزرگوار
( @دانش-آموزان-آلاء و @فارغ-التحصیلان-آلاء )
پیام های محبت آمیز شما عزیزان رو خوندم که مایه دلگرمی و امید هرچه بیشتر من شد.اما یه گلایه ی کوچیک دارم. چرا احساس دین به آلاء می کنید و ما رو شرمنده می کنید.
ما کار خاصی نکردیم که شما بزرگواران احساس دین بکنید فقط آلاء وظیفه ی اخلاقی و شرعیش رو انجام داده نه بیشتر. ما شرمنده ی شما هستیم که نتونستیم بهتر و قوی تر از این عمل کنیم.
ان شاء الله هم اکنون و یا برای بعضی دوستان در آینده ی نچندان دور که پرچم آلاء رو به دست می گیرید شما بتونید بهتر از این عمل کنید و آلاء رو رو سفید کنید.
در پناه حق
یاعلی(ع )sohrab سلام و خدا قوت....
آقا سهراب قربون مرام شما و همه دست اندر کارهای آلا هستم...
ان شا الله خدا قدرتی بهم بدم که بتونم بهتون قول بدم که کنکور 96 رو بترکونم....البته من هنوز پیش دانشگاهی هستم و سال اولمه که کنکور میدم...
من خودم به قول دادن حساس هستم و اگه قولی بدم باید روش وایسم....
دعامون کنید بتونم رو سفید از این میدان بیام بیرون
ان شا الله سال بعد که نتایج رو گرفتم تهران قبول بشم و بیام مدرسه و دست بوس همتون بشم...
-
سلام
من بعد چند ماه اومدم....رتبم بدنشده،نسبت به سال اولم خیلی بهتر شدم،خداروشکر،ینی خدا خیلی کمکم کرد ،و همینطور چون وقت زیادی نداشتم از ی سری فیلمای الا استفاده کردم ک مفید بود
ازتون میخوام که برام دعا کنید که دانشگاه قبول بشم اون چیزی که میخوام و به صلاحمه و بتونم غول دومو رد کنم
ممنون از همه الایی ها و دبیران الا و بچهها و اقا سهراب و بقیه.... -
سلام دوستان!من که حتما میمونم!!حتمیه!برم دانشگاه انشالله تاپیک آندوزیستو گسترشش میدم و هر شب بتونم براتون یه نکته-تست میذارم مث همین شبا!(البته یه چند روزیه گرفتارم شرمنده)و خلاصه هرکاری ک بتونم براتون میکنم و تو درس زیست اگه بتونم کمکتون کنم خیلی خوشحال میشم!
-
سلام
من بعد چند ماه اومدم....رتبم بدنشده،نسبت به سال اولم خیلی بهتر شدم،خداروشکر،ینی خدا خیلی کمکم کرد ،و همینطور چون وقت زیادی نداشتم از ی سری فیلمای الا استفاده کردم ک مفید بود
ازتون میخوام که برام دعا کنید که دانشگاه قبول بشم اون چیزی که میخوام و به صلاحمه و بتونم غول دومو رد کنم
ممنون از همه الایی ها و دبیران الا و بچهها و اقا سهراب و بقیه.... -
بعد کنکور دیگه واژه کنکور رو ببینم بالا میارم
دانش آموزای بعدی جای مارو پر میکنن