سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سال بعد این موقع بعد از دانشگاه خسته و کوفته پناه بردم حرم امام رضا:)
پزشکی دانشگاه فردوسی -
دوستان این زندگی من است یا شما منو میبینید که دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران ورودی سال 95 هستم و یا در گوشه ای افتاده و مرده ام غیر از این به اذن خدا وجود نخواهد داشت مگه میشه خدا بخواد و چیزی اتفاق نیافته دوستانی که ایمان به هدفشون دارند و هدفشون دانشگاه تهرانه سال بعد باهم بیشتر اشنا میشیم. یا علی
-
دوستان این زندگی من است یا شما منو میبینید که دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران ورودی سال 95 هستم و یا در گوشه ای افتاده و مرده ام غیر از این به اذن خدا وجود نخواهد داشت مگه میشه خدا بخواد و چیزی اتفاق نیافته دوستانی که ایمان به هدفشون دارند و هدفشون دانشگاه تهرانه سال بعد باهم بیشتر اشنا میشیم. یا علی
@javadm328 در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
سلام اقاجوادسال بعدان شاءالله میبینمتون دانشگاه تهران .الایی های عزیزسال بعددانشگاه تهران اومدین اومدین نیومدین میرم شیرازخخخخ
-
دانشگاه شهید بهشتی هستم. دندانپزشکی میخونم.
.
آینده ای میسازم که گذشته ام در مقابلش زانو بزند!
.
پ.ن : من و آقای فربد همکلاس میشیم با این هدف مشترکموفق باشید همگی!
PeGaH در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
دانشگاه شهید بهشتی هستم. دندانپزشکی میخونم.
.
آینده ای میسازم که گذشته ام در مقابلش زانو بزند!
.
پ.ن : من و آقای فربد همکلاس میشیم با این هدف مشترکموفق باشید همگی!
انشالا که همیطوره...
منم فروم رو ترک میکنم تا به هدفم برسم. شما هم سعی کنید برید بچه ها... موفق و موید باشید دوستان خوبم -
من متاسفانه هیچوقت بلند پرواز نبودم. حالا چراشو نمیدونم. اما همیشه تلاشم رو کردم که هیچ وقت پشیمون نشم. حالا که رسیده به یه ماه مونده به کنکور طبق شواهد و قراین موجود وضعم خوب نیست اما طبق آنچه که پیش بینی میکنم. رتبه م اطراف پانصد خواهد بود(ریاضی) ولی هیچوقت به رشته یا دانشگاه خاصی فکر نکردم.
-
سلام به همه آلائی های عزیز...
دوستای گلم همه رشته و دانشگاه هدفتون رو اینجا بگین که ببینیم انشاالله سال بعد اینموقع کجائیم ،بعلاوه هم دانشگاهی ها و هم دانشکده ای هامونو بشناسیم...مرسیسلام ایشاله هرجاباشیم توقبرنباشیم
-
سلام،من که همینجام!!پشت کنکور!چون هدفم خیلی بزرگه و براش هم میجنگم حسابی!و برام اصلا مهم نیس بقیه بهم بگن پشت کنکوری،چون میدونم بالاخره موفق میشم:)
-
یکی از شریفیا که خاطرش رو در اذر 96 نوشته میزارم این جا:
الان اواسط ترم 1هستیم اولین برف رو دیدیم توی دانشکده... خیلی باحال بود منی که یادم نمیاد سال های کنکوری برف بازی کرده باشم خوب دلی از عذا دراوردم....خوب به محیط این جا عادت کردم من و مهدی و کیانوش توی یه خوابگاهیم....خواب چه عرض کنم کلا 3 ساعت میخوابیم...کلا اینجا خرخونی زیاد عادی شده(حتی از دبیرستان)....البته من فقط این ترمو میخونم ولی کیانوش داره ترم بعدی رو هم میخونه....درست همون طوری که حدس میزدم این جا خیلی باحاله....دانشگاهو فقط باید دید تا نظر بدی ....کلاسای اجباری هنوزم هست ولی خیلی کمتر از دوران مدرسه......من ولی عاشق همه استادا هستم به خصوص زبان چون همشهری مونه اقای (اسدی)....این جا دانشجو ها تیز تر از جا های دیگه هستند....راستی من برم بخوابم بقیشو مینویسم.....
...خب میگفتم برای هر 3 نفر یه سوییت دادن.....ما هم راضی هستیم چون مجبوریم دیگه!
شریف از لحاظ برگزاری دوره ها و جلسات علمی حرف اول ایران رو میزنه ....خیلی از همایش هارو میرم...البته از دانشگاهای دیگه هم میان ولی برای ما ارزون تره(15 درصد تخفیف)...فردا روز سختی هست چون امتحان مشتق و کاربرد از ریاضی 1 داریم....منابع هم که ماشالله تموم نمیشن (راستی استادمون گفته بود منبعتون اینترنت باشه هر چی کتاب دیدین بخونین (توماس و ادامز و.... )من و مهدی هم 2 روزه که از درس خوندن سیراب شدیم هر روز به غیر از صبحانه و نهار از اتاق بیرون نمیاییم ...خیلی سخته توی این شرایط درس خوندن ولی عادتشو از کنکور داریم البته این جا تراز اینا و قلمچی نیست فعلا ......امتحان قبلی ریاضی 1 من اول شدم( با نمره ی 6ونیم از 10) هرچند از تابستون داشتم میخوندم این دروسو ولی همون 6و نیم رو به زور گرفتم....امیدوارم که نمرات اول کلاس باشیم اگه دخترا بزارن البته اونا خرخون تر ازما هستن مثل کنکور و خودشونو پا برجا نگه داشتن... (خخخخ.....شایدم ما خودمونو پابرجا نگه داشتیم!!!!)......چه سالهایی رو سپری کردیم همگی توی کنکور.....البته کنکور خیلی مفید بود برای من و بقیه چون اگه نبود با ادمایی با این سطح فکری بالا اشنا نمیشدم ...اگه کنکور نبود عادت نمیکردم به شب کم خوابیدن و صبح زود پاشدن....اگه کنکور نبود اون خوشحالی 3 ماه تابستون اصلا معنی نداشت خوشحالی و مسافرت های فقط تابستون ارزش اینو داره که زمانو تکرار کنی و سختی های کنکورور دوباره به جون بخری....ان مع العسر یسرا.....دوستای گلم شب به خیر ....دعام کنین که فردا امتحانه ......این خاطره ی خیالی من بود که ازین بهترشو قراره سال بعدی برای خودم رقم بزنم -
این موقع سال بعد دانشکده دندون پزشکی یا پزشکی شهید بهشتی ام
-
یادش بخیر پارسال این موقع اصا فک نمیکردم دانشگاه الزهرا باشم من هیچ انتخابی نکردم و گذاشتم بعهده خدا یهو همهچیز یجوری رقم خورد ک فکرشم نمیکردم و الان اصلا باورم نمیشه که بین همه دوستام من تو یکی از بهترین دانشگاها و تو تهران درس میخونم
ی نصیحت از من به شما آلاییای گل
قدر لحظات قشنگ کنکوری رو بدونید کنکور لذت بخش تر از چیزیه ک همه فک میکنن
انشاالله سال بعد تو بهترین موقعیت باشید -
قبر...... : )
هر کسی بدی دید حلال کنه لطفا
از روی بچگی بوده : )
و من برای همه تون آرزو میکنم که تو بهترین شرایط خودتون باشید و هر رشته ای رو که به خاطرش درس خوندید از زندگی و تفریحتون زدید و از جان و دل خواهانش بودید رو بهش برسید
خدا یار و همراهتون در این مسیر سخت باشه
@Dr-Lila
@dr-yassi
@Dr-Bernosi
@dr-sobhan
Ayli
@Zohre-Nowrouzi
@M-an
iam
mohammadhassan
@mohandes
اگه کسی هم ناراحت شده و تگش نکردم. به بزرگی خودش ببخشه
التماس دعا
در آخر میگم که تا وقتی فرصت درس خوندن و تلاش برای اینده تون رو دارید دست از تلاش برندارید و بهتون میگم که دقیقا از اون لحظه ای که بدونید دیگه تلاشتون فایده نداره و حتی حق تلاش براش رو ندارید از اون لحظه یه حسی بهتون دست میده که غبطه میخورید به افرادی که فرصت تلاش ردن دارند.حتی من میگم که باید شکر کنید که خدا بهتون این فرصت رو داده که تلاش کنید
لطفا از شرایط سخت زندگی در سال کنکور ننالید.نالیدن خیلی زشته چون هستند افرادی که آرزو دارند فقط و فقط فرصت تلاش داشتند و اگه همچین فرصتی بهشون داده میشد مطمئنم که از جان و دل و 24 ساعته تلاش میکردند.ولی حیف که انسان ها بعد از اینکه نعمتی رو از دست دادند قدرش رو میدونند و چه زیبا گفت امام علی (ع) که
عبرت ها بسیار و عبرت گیرندگان کم هستند
و یادمه ایشون گفتند که
فرصت ها همچون ابر در گذر هستند(به خدا قسم راست گفته)
و بهترین جمله برای من از این بزرگ روانشناس عالم این بود:
هرگز مگذار آگاهی از عیب هایت تو را بترساند
وقتی آزمون شما رو در شرایط سختی قرار داد و عیبتون رو فهمیدید به آقای قلم چی بد و بیراه نگید حتی به خودتون هم نگید به جاش بای خیلی خوشحال باشید که هنووووز فرصت جبران این خطا ها و عیب هاتون رو دارید و خدا رو شکر کنید که این مشکل تو خود کنکور براتون پیش نیومد
من دلم پره از دست خودم و اگه متن طولانی شد معذرت میخوام
من همیشه از دست خدا دلگیر بودم که من تو روزای مدرسه 10 ساعت درس میخوندم.تقریبا هیچ رتبه برتری همچین کاری نمیکرد . اون وقت من زمین خوردم و دوستانم که 7 ساعت هم به زور میخوندند قبول شدند همیشه شکایت میکردم
ولی لان افسوس میخورم
چون اصلا جای شکایتی نبود.من اگه 10 ساعت میخوندم قطعا یکی بوده 11 ساعت میخونده اصلا بودن اون فرد مهم نیست .مه این بود من به خودم افتخار میکردم و با افتخار همچین جمله ای میگفتم و الان میدونم خیلیا هستند که افسوس میخورند و از خدا فقط و فقط و فقط یه فرصت میخواند که بتونند برای هدفشون تلاش کنند و منمطمئنم اگه همچین فرصتی بهشون داده بشه
این افراد 10 ساعت که سهله حتی میتونند 19 ساعت در روز درس بخونند اون هم بدون کاهش کیفیت و بدوناینکه از سختی و کار زیاد ناله کنند
همین که فرصت داری برای ایندت تلاش کنی بزرگترین نعمته
هر وقت نا امید شدید فقط چند دقیقه به این فکر کنید که خیلیااا هستند که آرزون اینه برای آرزوهاشون فرصت تلاش داشتند.حالا تو فرصت داری
با این فرصت چیکار میکنی؟؟؟تصمیم با خودته و الحق که
هرچه کنی به خود کنی
گر همه نیک و بد کنی
با احترام : جواد -
من که کلا جام معلوم سال دیگه در حالی که کله ام تو کتاب بافت شناسیمه ودارم تند تند پیش خوانی می کنم همزمان بدو بدو می کنم وارد دانشکده پزشکی تهران میشم میدوم سمت کلاس ومی شینم ردیف اول کتاب بافت شناسیم می بندم ومنتظر میشم که استاد بیاد وتو ذهنم سوالام مرور می کنم که موقع تدریس از استاد بپرسم .....
-
@meysam_bahrami در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
RAHIL_28 در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
افرین
من میگم درس خونین بگو آرهراحیل بی من میری؟؟؟
@zahra-m1999 در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
@meysam_bahrami در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
RAHIL_28 در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
افرین
من میگم درس خونین بگو آرهراحیل بی من میری؟؟؟
نه تورم میبرم هرجا برم
-
من که کلا جام معلوم سال دیگه در حالی که کله ام تو کتاب بافت شناسیمه ودارم تند تند پیش خوانی می کنم همزمان بدو بدو می کنم وارد دانشکده پزشکی تهران میشم میدوم سمت کلاس ومی شینم ردیف اول کتاب بافت شناسیم می بندم ومنتظر میشم که استاد بیاد وتو ذهنم سوالام مرور می کنم که موقع تدریس از استاد بپرسم .....
@zahra-m1999 نه والا من ردیف اول نمیشینم میشینم ردیف دوم
-
قبر...... : )
هر کسی بدی دید حلال کنه لطفا
از روی بچگی بوده : )
و من برای همه تون آرزو میکنم که تو بهترین شرایط خودتون باشید و هر رشته ای رو که به خاطرش درس خوندید از زندگی و تفریحتون زدید و از جان و دل خواهانش بودید رو بهش برسید
خدا یار و همراهتون در این مسیر سخت باشه
@Dr-Lila
@dr-yassi
@Dr-Bernosi
@dr-sobhan
Ayli
@Zohre-Nowrouzi
@M-an
iam
mohammadhassan
@mohandes
اگه کسی هم ناراحت شده و تگش نکردم. به بزرگی خودش ببخشه
التماس دعا
در آخر میگم که تا وقتی فرصت درس خوندن و تلاش برای اینده تون رو دارید دست از تلاش برندارید و بهتون میگم که دقیقا از اون لحظه ای که بدونید دیگه تلاشتون فایده نداره و حتی حق تلاش براش رو ندارید از اون لحظه یه حسی بهتون دست میده که غبطه میخورید به افرادی که فرصت تلاش ردن دارند.حتی من میگم که باید شکر کنید که خدا بهتون این فرصت رو داده که تلاش کنید
لطفا از شرایط سخت زندگی در سال کنکور ننالید.نالیدن خیلی زشته چون هستند افرادی که آرزو دارند فقط و فقط فرصت تلاش داشتند و اگه همچین فرصتی بهشون داده میشد مطمئنم که از جان و دل و 24 ساعته تلاش میکردند.ولی حیف که انسان ها بعد از اینکه نعمتی رو از دست دادند قدرش رو میدونند و چه زیبا گفت امام علی (ع) که
عبرت ها بسیار و عبرت گیرندگان کم هستند
و یادمه ایشون گفتند که
فرصت ها همچون ابر در گذر هستند(به خدا قسم راست گفته)
و بهترین جمله برای من از این بزرگ روانشناس عالم این بود:
هرگز مگذار آگاهی از عیب هایت تو را بترساند
وقتی آزمون شما رو در شرایط سختی قرار داد و عیبتون رو فهمیدید به آقای قلم چی بد و بیراه نگید حتی به خودتون هم نگید به جاش بای خیلی خوشحال باشید که هنووووز فرصت جبران این خطا ها و عیب هاتون رو دارید و خدا رو شکر کنید که این مشکل تو خود کنکور براتون پیش نیومد
من دلم پره از دست خودم و اگه متن طولانی شد معذرت میخوام
من همیشه از دست خدا دلگیر بودم که من تو روزای مدرسه 10 ساعت درس میخوندم.تقریبا هیچ رتبه برتری همچین کاری نمیکرد . اون وقت من زمین خوردم و دوستانم که 7 ساعت هم به زور میخوندند قبول شدند همیشه شکایت میکردم
ولی لان افسوس میخورم
چون اصلا جای شکایتی نبود.من اگه 10 ساعت میخوندم قطعا یکی بوده 11 ساعت میخونده اصلا بودن اون فرد مهم نیست .مه این بود من به خودم افتخار میکردم و با افتخار همچین جمله ای میگفتم و الان میدونم خیلیا هستند که افسوس میخورند و از خدا فقط و فقط و فقط یه فرصت میخواند که بتونند برای هدفشون تلاش کنند و منمطمئنم اگه همچین فرصتی بهشون داده بشه
این افراد 10 ساعت که سهله حتی میتونند 19 ساعت در روز درس بخونند اون هم بدون کاهش کیفیت و بدوناینکه از سختی و کار زیاد ناله کنند
همین که فرصت داری برای ایندت تلاش کنی بزرگترین نعمته
هر وقت نا امید شدید فقط چند دقیقه به این فکر کنید که خیلیااا هستند که آرزون اینه برای آرزوهاشون فرصت تلاش داشتند.حالا تو فرصت داری
با این فرصت چیکار میکنی؟؟؟تصمیم با خودته و الحق که
هرچه کنی به خود کنی
گر همه نیک و بد کنی
با احترام : جواد