سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
yeganeh_mk دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط yeganeh_mk انجام شده
سلام به همه آلائی های عزیز...
دوستای گلم همه رشته و دانشگاه هدفتون رو اینجا بگین که ببینیم انشاالله سال بعد اینموقع کجائیم ،بعلاوه هم دانشگاهی ها و هم دانشکده ای هامونو بشناسیم...مرسی -
ان شاءالله تهران ٬پزشکی دانشگاه تهران!!!
-
مهم نیست کجا باشی، مهم اینه که هر جا هستی مفید باشی........
-
سلام
سال بعد این موقع ...الله اعلم
اگه زنده باشم احتمالا دانشگاهم حالا شهر و رشتشو نمیدونم هرچی خدا بخواد -
Sarina_77 دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط Sarina_77 انجام شده
من سال بعد این موقع دانشگاهم... شهرش مهم نیس ..ولی یا پزشکی میخونم یا پرستاری
البته فک کنم دومیش منطقی تره -
سال بعدان شاالله دانشگاهم فردوسی پرستاری به امیدخدا.
-
zeynab.khanoom دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط zeynab.khanoom انجام شده
من ک سال دیگ هنو باید بخونم ولی اون سال دیگش فردوسی مشهد پزشکی انشاالله
-
سلام
من ان شالله IT امیر کبیر یا تهران -
سلام ،، من پزشکی هر دانشگاه م باشه یا پیرا پزشگی شهید بهشتی ،،، البته ته قلبم میگه زشته پزشگی دانشگاه شهید بهشتیبچه ها خیلی جمع تون باحاله ،دل کنکدن سخته ولی وقتم زیاد تلف میشه چون خ زیاد میام نت قطع میکنم بعد کنکور میام ببینم کیا به آروز هاشون رسیده انشالا ک همون برسیم از منشی گرفته تا پزشک منشی ک کلی زیست وفیزیک وریاضی وشیمی خونده تحصیل کرده است زده رو دست همه منشی ها
-
سلام
من هدفم یه رشتهی مهندسی تو یه دانشگاه دولتی توشهر خودم تهرانه....دوست دارم دانشگاه تهران قبول بشم...یا عمران دانشگاه الزهرا....حالا هرچی خدا صلاحمو میدونه همون بشه.... -
این پست پاک شده!
-
دانشگاه شهید بهشتی. دارم دندانپزشکی میخونم.
-
سال بعد این موقع بعد از دانشگاه خسته و کوفته پناه بردم حرم امام رضا:)
پزشکی دانشگاه فردوسی -
دانشگاه شهید بهشتی هستم. دندانپزشکی میخونم.
.
آینده ای میسازم که گذشته ام در مقابلش زانو بزند!
.
پ.ن : من و آقای فربد همکلاس میشیم با این هدف مشترک موفق باشید همگی! -
دوستان این زندگی من است یا شما منو میبینید که دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران ورودی سال 95 هستم و یا در گوشه ای افتاده و مرده ام غیر از این به اذن خدا وجود نخواهد داشت مگه میشه خدا بخواد و چیزی اتفاق نیافته دوستانی که ایمان به هدفشون دارند و هدفشون دانشگاه تهرانه سال بعد باهم بیشتر اشنا میشیم. یا علی
-
فااطمهreplied to astmn5975uhfkep on ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
@javadm328 در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
دوستان این زندگی من است یا شما منو میبینید که دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران ورودی سال 95 هستم و یا در گوشه ای افتاده و مرده ام غیر از این به اذن خدا وجود نخواهد داشت مگه میشه خدا بخواد و چیزی اتفاق نیافته دوستانی که ایمان به هدفشون دارند و هدفشون دانشگاه تهرانه سال بعد باهم بیشتر اشنا میشیم. یا علی
سلام اقاجوادسال بعدان شاءالله میبینمتون دانشگاه تهران .الایی های عزیزسال بعددانشگاه تهران اومدین اومدین نیومدین میرم شیرازخخخخ
-
PeGaH در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
دانشگاه شهید بهشتی هستم. دندانپزشکی میخونم.
.
آینده ای میسازم که گذشته ام در مقابلش زانو بزند!
.
پ.ن : من و آقای فربد همکلاس میشیم با این هدف مشترک موفق باشید همگی!انشالا که همیطوره...
منم فروم رو ترک میکنم تا به هدفم برسم. شما هم سعی کنید برید بچه ها... موفق و موید باشید دوستان خوبم -
تو خوابگاه داریم نصفه شبی درس میخونیم واسه امتحانای ترم و غدا های دانشجویی معروف درست میکنیم از اونا که هرچی دمه دستته میریزی توش
-
من متاسفانه هیچوقت بلند پرواز نبودم. حالا چراشو نمیدونم. اما همیشه تلاشم رو کردم که هیچ وقت پشیمون نشم. حالا که رسیده به یه ماه مونده به کنکور طبق شواهد و قراین موجود وضعم خوب نیست اما طبق آنچه که پیش بینی میکنم. رتبه م اطراف پانصد خواهد بود(ریاضی) ولی هیچوقت به رشته یا دانشگاه خاصی فکر نکردم.
-
مهندس عنبرزادهreplied to yeganeh_mk on ۱۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ایشاله هرجاباشیم توقبرنباشیم