سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام به همه آلائی های عزیز...
دوستای گلم همه رشته و دانشگاه هدفتون رو اینجا بگین که ببینیم انشاالله سال بعد اینموقع کجائیم ،بعلاوه هم دانشگاهی ها و هم دانشکده ای هامونو بشناسیم...مرسی -
من سال بعد این موقع دانشگاهم... شهرش مهم نیس ..ولی یا پزشکی میخونم یا پرستاری
البته فک کنم دومیش منطقی تره -
سال بعدان شاالله دانشگاهم فردوسی پرستاری به امیدخدا.
-
من ک سال دیگ هنو باید بخونم ولی اون سال دیگش فردوسی مشهد پزشکی
انشاالله
-
سلام
من ان شالله IT امیر کبیر یا تهران -
سلام ،، من پزشکی هر دانشگاه م باشه یا پیرا پزشگی شهید بهشتی ،،، البته ته قلبم میگه زشته پزشگی دانشگاه شهید بهشتی
بچه ها خیلی جمع تون باحاله ،دل کنکدن سخته ولی وقتم زیاد تلف میشه چون خ زیاد میام نت قطع میکنم بعد کنکور میام ببینم کیا به آروز هاشون رسیده انشالا ک همون برسیم از منشی گرفته تا پزشک منشی ک کلی زیست وفیزیک وریاضی وشیمی خونده تحصیل کرده است زده رو دست همه منشی ها
-
این پست پاک شده!
-
سال بعد این موقع بعد از دانشگاه خسته و کوفته پناه بردم حرم امام رضا:)
پزشکی دانشگاه فردوسی -
دوستان این زندگی من است یا شما منو میبینید که دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران ورودی سال 95 هستم و یا در گوشه ای افتاده و مرده ام غیر از این به اذن خدا وجود نخواهد داشت مگه میشه خدا بخواد و چیزی اتفاق نیافته دوستانی که ایمان به هدفشون دارند و هدفشون دانشگاه تهرانه سال بعد باهم بیشتر اشنا میشیم. یا علی
-
دوستان این زندگی من است یا شما منو میبینید که دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران ورودی سال 95 هستم و یا در گوشه ای افتاده و مرده ام غیر از این به اذن خدا وجود نخواهد داشت مگه میشه خدا بخواد و چیزی اتفاق نیافته دوستانی که ایمان به هدفشون دارند و هدفشون دانشگاه تهرانه سال بعد باهم بیشتر اشنا میشیم. یا علی
@javadm328 در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
سلام اقاجوادسال بعدان شاءالله میبینمتون دانشگاه تهران .الایی های عزیزسال بعددانشگاه تهران اومدین اومدین نیومدین میرم شیرازخخخخ
-
دانشگاه شهید بهشتی هستم. دندانپزشکی میخونم.
.
آینده ای میسازم که گذشته ام در مقابلش زانو بزند!
.
پ.ن : من و آقای فربد همکلاس میشیم با این هدف مشترکموفق باشید همگی!
PeGaH در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
دانشگاه شهید بهشتی هستم. دندانپزشکی میخونم.
.
آینده ای میسازم که گذشته ام در مقابلش زانو بزند!
.
پ.ن : من و آقای فربد همکلاس میشیم با این هدف مشترکموفق باشید همگی!
انشالا که همیطوره...
منم فروم رو ترک میکنم تا به هدفم برسم. شما هم سعی کنید برید بچه ها... موفق و موید باشید دوستان خوبم -
من متاسفانه هیچوقت بلند پرواز نبودم. حالا چراشو نمیدونم. اما همیشه تلاشم رو کردم که هیچ وقت پشیمون نشم. حالا که رسیده به یه ماه مونده به کنکور طبق شواهد و قراین موجود وضعم خوب نیست اما طبق آنچه که پیش بینی میکنم. رتبه م اطراف پانصد خواهد بود(ریاضی) ولی هیچوقت به رشته یا دانشگاه خاصی فکر نکردم.
-
سلام به همه آلائی های عزیز...
دوستای گلم همه رشته و دانشگاه هدفتون رو اینجا بگین که ببینیم انشاالله سال بعد اینموقع کجائیم ،بعلاوه هم دانشگاهی ها و هم دانشکده ای هامونو بشناسیم...مرسیسلام ایشاله هرجاباشیم توقبرنباشیم