سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط yeganeh_mk انجام شده
سلام به همه آلائی های عزیز...
دوستای گلم همه رشته و دانشگاه هدفتون رو اینجا بگین که ببینیم انشاالله سال بعد اینموقع کجائیم ،بعلاوه هم دانشگاهی ها و هم دانشکده ای هامونو بشناسیم...مرسی -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ان شاءالله تهران ٬پزشکی دانشگاه تهران!!!
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهم نیست کجا باشی، مهم اینه که هر جا هستی مفید باشی........
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
سال بعد این موقع ...الله اعلم
اگه زنده باشم احتمالا دانشگاهم حالا شهر و رشتشو نمیدونمهرچی خدا بخواد
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط Sarina_77 انجام شده
من سال بعد این موقع دانشگاهم... شهرش مهم نیس ..ولی یا پزشکی میخونم یا پرستاری
البته فک کنم دومیش منطقی تره -
سال بعدان شاالله دانشگاهم فردوسی پرستاری به امیدخدا.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط zeynab.khanoom انجام شده
من ک سال دیگ هنو باید بخونم ولی اون سال دیگش فردوسی مشهد پزشکی
انشاالله
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من ان شالله IT امیر کبیر یا تهران -
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ،، من پزشکی هر دانشگاه م باشه یا پیرا پزشگی شهید بهشتی ،،، البته ته قلبم میگه زشته پزشگی دانشگاه شهید بهشتی
بچه ها خیلی جمع تون باحاله ،دل کنکدن سخته ولی وقتم زیاد تلف میشه چون خ زیاد میام نت قطع میکنم بعد کنکور میام ببینم کیا به آروز هاشون رسیده انشالا ک همون برسیم از منشی گرفته تا پزشک منشی ک کلی زیست وفیزیک وریاضی وشیمی خونده تحصیل کرده است زده رو دست همه منشی ها
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من هدفم یه رشتهی مهندسی تو یه دانشگاه دولتی توشهر خودم تهرانه....دوست دارم دانشگاه تهران قبول بشم...یا عمران دانشگاه الزهرا....حالا هرچی خدا صلاحمو میدونه همون بشه.... -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دانشگاه شهید بهشتی. دارم دندانپزشکی میخونم.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سال بعد این موقع بعد از دانشگاه خسته و کوفته پناه بردم حرم امام رضا:)
پزشکی دانشگاه فردوسی -
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دانشگاه شهید بهشتی هستم. دندانپزشکی میخونم.
.
آینده ای میسازم که گذشته ام در مقابلش زانو بزند!
.
پ.ن : من و آقای فربد همکلاس میشیم با این هدف مشترکموفق باشید همگی!
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان این زندگی من است یا شما منو میبینید که دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران ورودی سال 95 هستم و یا در گوشه ای افتاده و مرده ام غیر از این به اذن خدا وجود نخواهد داشت مگه میشه خدا بخواد و چیزی اتفاق نیافته دوستانی که ایمان به هدفشون دارند و هدفشون دانشگاه تهرانه سال بعد باهم بیشتر اشنا میشیم. یا علی
-
دوستان این زندگی من است یا شما منو میبینید که دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران ورودی سال 95 هستم و یا در گوشه ای افتاده و مرده ام غیر از این به اذن خدا وجود نخواهد داشت مگه میشه خدا بخواد و چیزی اتفاق نیافته دوستانی که ایمان به هدفشون دارند و هدفشون دانشگاه تهرانه سال بعد باهم بیشتر اشنا میشیم. یا علی
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده@javadm328 در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
سلام اقاجوادسال بعدان شاءالله میبینمتون دانشگاه تهران .الایی های عزیزسال بعددانشگاه تهران اومدین اومدین نیومدین میرم شیرازخخخخ
-
.
.
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPeGaH در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
.
.
انشالا که همیطوره...
منم فروم رو ترک میکنم تا به هدفم برسم. شما هم سعی کنید برید بچه ها... موفق و موید باشید دوستان خوبم -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو خوابگاه داریم نصفه شبی درس میخونیم واسه امتحانای ترم و غدا های دانشجویی معروف درست میکنیم از اونا که هرچی دمه دستته میریزی توش
-
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من متاسفانه هیچوقت بلند پرواز نبودم. حالا چراشو نمیدونم. اما همیشه تلاشم رو کردم که هیچ وقت پشیمون نشم. حالا که رسیده به یه ماه مونده به کنکور طبق شواهد و قراین موجود وضعم خوب نیست اما طبق آنچه که پیش بینی میکنم. رتبه م اطراف پانصد خواهد بود(ریاضی) ولی هیچوقت به رشته یا دانشگاه خاصی فکر نکردم.
-
سلام به همه آلائی های عزیز...
دوستای گلم همه رشته و دانشگاه هدفتون رو اینجا بگین که ببینیم انشاالله سال بعد اینموقع کجائیم ،بعلاوه هم دانشگاهی ها و هم دانشکده ای هامونو بشناسیم...مرسینوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام ایشاله هرجاباشیم توقبرنباشیم