رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96
-
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا که به ما رسید ظبط نمیشه؟حالا یه طرح های رو نمایی می کند یکی ناقص تر از دیگری و به نتیجه می رسن که این طرح ها به نتیجه نمی رسد و کنکور 97 کل فیل ها رو ضبط می کنن به نظر من به جای اینکه دو کلاس از هر درس ظبط کنن یک کلاس ظبط کنن والا برای دانلود هر قسمت هم پولشو پرداخت میکنیم آلا این ظلم رو در حق ما نکن.
-
حالا که به ما رسید ظبط نمیشه؟حالا یه طرح های رو نمایی می کند یکی ناقص تر از دیگری و به نتیجه می رسن که این طرح ها به نتیجه نمی رسد و کنکور 97 کل فیل ها رو ضبط می کنن به نظر من به جای اینکه دو کلاس از هر درس ظبط کنن یک کلاس ظبط کنن والا برای دانلود هر قسمت هم پولشو پرداخت میکنیم آلا این ظلم رو در حق ما نکن.
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadsalehhassni.1gmail.com
ضبط :|
برادر من کسی مجبور نکرده شمارو که ! -
mohammadsalehhassni.1gmail.com
عزیز اولا آلاء یه مجموعه دولتی نیست که موظف باشه یه طرحی اجرا کنه!
کاملا شخصیه، و خط و مش خودش و آرمان های خودش رو داره!آلاء هیچ لزومی نمی بینه که سال به سال مطالب تکراری بدون هیچ تغییری رو سایت قرار بده!
و از شما یا هیچ کس دیگری پولی نگرفته که حالا اجرا یا عدم اجرای یه طرح ظلم باشه یا نباشه،
این یه لطف بود از طرف آلاء به دانش آموزان و هنوز هم ادامه داره،
ما طرح هامون رو کارشناسی شده اجرا می کنیم و یه شبه تصمیم نمی گیریم.
اگر طرح های ما مفید بود استفاده کنید و اگه نبود وقت خودتون رو هدر ندید.آموزش کامل شیمی توسط چندین دبیر در سایت آلاء موجود هست:
- آقای حاجی سلیمانی
- آقای آقاجانی
- آقای معینی
- آقای شکیباییان
بعضی مباحث اگه تغییر کرده باشند یا اضافه شده باشند بتونیم ضبط می کنیم قرار می دیم، نتونیم نمی کنیم.
موفق باشید
-
نوشتهشده در ۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام درس های امسال هم ناقصا اکثرا.
-
mohammadsalehhassni.1gmail.com
عزیز اولا آلاء یه مجموعه دولتی نیست که موظف باشه یه طرحی اجرا کنه!
کاملا شخصیه، و خط و مش خودش و آرمان های خودش رو داره!آلاء هیچ لزومی نمی بینه که سال به سال مطالب تکراری بدون هیچ تغییری رو سایت قرار بده!
و از شما یا هیچ کس دیگری پولی نگرفته که حالا اجرا یا عدم اجرای یه طرح ظلم باشه یا نباشه،
این یه لطف بود از طرف آلاء به دانش آموزان و هنوز هم ادامه داره،
ما طرح هامون رو کارشناسی شده اجرا می کنیم و یه شبه تصمیم نمی گیریم.
اگر طرح های ما مفید بود استفاده کنید و اگه نبود وقت خودتون رو هدر ندید.آموزش کامل شیمی توسط چندین دبیر در سایت آلاء موجود هست:
- آقای حاجی سلیمانی
- آقای آقاجانی
- آقای معینی
- آقای شکیباییان
بعضی مباحث اگه تغییر کرده باشند یا اضافه شده باشند بتونیم ضبط می کنیم قرار می دیم، نتونیم نمی کنیم.
موفق باشید
sohrab
سلام آقا سهراب
ی سوال درسی مثل زیست و ریاضی و تا حدودی میشه گفت فیزیک امسال ضبط مجدد دارین؟
اخه میخام کتاب تهیه کنم نمیدونم بشینم برا 15 مرداد یا همین فیلماس با رفع ناقصی ها
البته ریاضی و درس زیست اموزش انچنان عالیی ندارن
ممنون میشیم یکم بگین اخه کتاب نمیخام الکی بخرم -
mohammadsalehhassni.1gmail.com در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:
سلام، جز ریاضی تجربی و هندسه پایه کنکور امسال تقریبا ناقصی جدیی نداشتیم.
تو 150 تا جلسه کلاس چند تا دونه مسئله ای نیست چون مباحثش معمولا تکرار میشهاما این چند تا دونه ها هم امسال تکمیل میشه
-
sohrab
سلام آقا سهراب
اخه میخام کتاب تهیه کنم نمیدونم بشینم برا 15 مرداد یا همین فیلماس با رفع ناقصی ها
ممنون میشیم یکم بگین اخه کتاب نمیخام الکی بخرم@_Mr.Gentleman_ در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:
sohrab
سلام آقا سهراب
ممنون میشیم یکم بگین اخه کتاب نمیخام الکی بخرمسلام،
** برای ریاضی تجربی کنکور**- آقای حسینی فرد
- آقای شامی زاده
و برای ریاضی تجربی امتحان نهایی، آقای مقصودی رو فعلا در سایت داریم، دقت کنید عرض کردم فعلا
که فعلا ریاضی تجربی کنکور ما شدیدا ناقصه، دوباره تاکید کنم فعلا
فعلا = نتیجه ی دقیقش تا 15 مرداد اعلام میشه!برای فیزیک
ما دبیرهای زیر رو تو سایت داریم- آقای رمضانی -- چون مربوط به سال اول آلاء هست، ناقصی زیاد داره!
- آقای رفیع رفیعی -- فیزیک پیش 2 این درس ناقصی داره و فکر کنم بقیه ی مباحثش تکمیله
- آقای کازرانیان
- آقای فدایی فرد
فیزیک آقای فدایی فرد رو سایت کامله کامله، تو ضبط امسال ما مبحث مغناطیس رو ضبط نداشتیم که تو صفر تا صد درس داده بودند. با این حال اینم فعلا ناقصه و نتیجه تا 15 مرداد اعلام میشه!
چرا می گیم تا 15 مرداد
چون آلاء دوست ندارد قولی بدهد و نواتند اجرا کند، اول می خواهیم مطمئن بشویم که احتمال موفقیت نزدیک به 100% هست و بعد قول بدیم! -
سلام ببخشید مزاحم شدم...یه درخواستی داشتم اونم اینکه ببینین میتونین برای شیمی از آقای انوشه هم استفاده کنین؟؟ایشون نویسنده مهرو ماه هم هستند! خیلی عالی میشه!!
ممنون یا علی -
سلام ببخشید مزاحم شدم...یه درخواستی داشتم اونم اینکه ببینین میتونین برای شیمی از آقای انوشه هم استفاده کنین؟؟ایشون نویسنده مهرو ماه هم هستند! خیلی عالی میشه!!
ممنون یا علی@سهندkonkor در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:
ممنون یا علیان شاء الله برای همایش های عید از حضور ایشان بهره مند خواهیم شد!
-
@سهندkonkor در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:
sohrab ایول خیلی عالیه!!! ممنونیم آلااااااااااا!
-
sohrab فقط ایشون؟یا مهندس آقاجانی هم هستن؟
استاد آقاجانی بی نظیرن -
به نظر من آقای حاجی سلیمانی رو دست نداره
من که البته دارم از فیلم های سال قبل آقای حاجی سلیمانی استاده میکنم چون 96 کنکور دارم اگه امسال هم تدریس کنن من نمیتونم استفاده کنم چون عقب میوفتم
به خاطر بقیه دوستانی که استفاده میکنن میگم
خیلی خوب میشه اگه ایشون هم دوباره تو دبیرستان شریف تدریس کنن و فیلم هاشون روی سایت باشهدر آخر خیلی ممنونم به خاطر اینهمه زحماتی که میکشید
هرچقدر هم که ناقصی داشته باشید(که ناقصی ها نسبت به تعداد فیلم ها هیچه!) باز هم یه ذره از زحمتتون رو هم کم نمیکنه
خسته نباشید میگم از طرف همه بچه های آلاء -
به نظر من آقای حاجی سلیمانی رو دست نداره
من که البته دارم از فیلم های سال قبل آقای حاجی سلیمانی استاده میکنم چون 96 کنکور دارم اگه امسال هم تدریس کنن من نمیتونم استفاده کنم چون عقب میوفتم
به خاطر بقیه دوستانی که استفاده میکنن میگم
خیلی خوب میشه اگه ایشون هم دوباره تو دبیرستان شریف تدریس کنن و فیلم هاشون روی سایت باشهدر آخر خیلی ممنونم به خاطر اینهمه زحماتی که میکشید
هرچقدر هم که ناقصی داشته باشید(که ناقصی ها نسبت به تعداد فیلم ها هیچه!) باز هم یه ذره از زحمتتون رو هم کم نمیکنه
خسته نباشید میگم از طرف همه بچه های آلاءm.jafari9877 ممنون بزرگوار، براي آقاي حاجي سليماني اگر بتونيم پيش ٢ رو ضبط مي كنيم چون تو هر دو سال ايشون پيش ٢ ناقص موند. و همينطور تغييرات جديد كنكور رو پوشش ميديم،
واي فعلا نميشه قطعي گفت صبر كنيد تا ١٥ مرداد كه برنامه ها رو اعلام مي كنيمراستي يه خواهش شما كه فيلم هاي حاجي رو داري مي بيني مي توني زحمت بكشي و توضيحات دقيق تر از فيلم هاي ايشون برامون تو نظرات درسش بنويسيد ؟
-
m.jafari9877 ممنون بزرگوار، براي آقاي حاجي سليماني اگر بتونيم پيش ٢ رو ضبط مي كنيم چون تو هر دو سال ايشون پيش ٢ ناقص موند. و همينطور تغييرات جديد كنكور رو پوشش ميديم،
واي فعلا نميشه قطعي گفت صبر كنيد تا ١٥ مرداد كه برنامه ها رو اعلام مي كنيمراستي يه خواهش شما كه فيلم هاي حاجي رو داري مي بيني مي توني زحمت بكشي و توضيحات دقيق تر از فيلم هاي ايشون برامون تو نظرات درسش بنويسيد ؟
sohrab
بله چشم حتما اگه توضیحاتیو دیدم که ناقص بود حتما حتما میگم -
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من نفهمیدم یعنی سال دیگه فیلم کلاسا ضبط نمیشه و فقط نقصی ها ضبط میشه.(اگه این طوری هست حواهشا دبیرایی که امسال جدید اضافه میشوند رو کامل ضبط کنید خواهشا)
مرسی
خدا اجرتون رو بده -
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دست مریزاد به همت . خدمات رایگان آلا
-
نوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آلا در مورد زیست یه کاری بکنه اصلا سایت آموزش خوب و کاملی نداره .حاقل این د رس رو امسال ظیط کنید.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها چرا اینطوری میکنید؟؟ مگه بچه اید؟؟ گفتن تا 15 مرداد صبر کنین دیگه باو...هر روز میاین اینجا یکی میگه ظلم نکنین یکی میگه باید اینم ضبط کنین! اینطوری نمیشه که خوب نیست اینا آدمایی هستند که دارن بهتون محبت میکنن چرا توهم برمیدارتتون که وظیفشونه به شما خدمت کنن؟؟
تا اینجاشم کاری که آلا کرده رو فکر نکنم یه موسسه دیگه ای کرده باشه! قدرشونو بدونین و سجده شکر بجا بیارین که اینا افراد مومنی هستند که خوبی شمارو میخوان.....
یکم بی انصافیه مراعات کنین لطفا از این حرفا نزنین!ممنون یا علی
-
سلام!
آیا امسال آلاء برنامه ای دارد:
جواب:
آلاء برنامه قطعا دارد ولی چه برنامه ای تا 15 مرداد به صورت رسمی در سایت و انجمن آلاء اعلام میشه!البته آلاء نشان داده که در طول سال هم از طرح های زیادی رو نمایی می کند ولی برنامه هایی از آلاء که می شود رو وجودشون حساب کرد تا 15 مرداد اعلام می شوند.
آیا فیلم های پارسال بدرد کنکور 96 می خوره
قطعا می خوره فیلم های دو سال هم مفیده، منتها می مونه تغییرات کتاب ها، چه ضبط جدید داشته باشیم و چه نداشته باشیم، تغییرات کتاب ها تدریس میشه و انتهای مجموعه فیلم ها قرار می گیره.
بعضی دورس آلاء ناقصه
ان شاء الله در برنامه ای که 15 مرداد اعلام میشه، تکلیف این دروس هم مشخص میشه!
آیا آلاء برای رشته ی انسانی دارد ؟
سعی ما بر آن است که انسانی به طور کامل پوشش داده بشه، با توجه به اینکه پک های مختلفی برای دروس رشته های ریاضی و تجربی در سایت آلاء موجود است، قطعا امسال به رشته ی انسانی توجه بیشتری خواهیم داشت. البته نمی توانیم این موضوع که جمع داوطلبین رشته ی ریاضی و تجربی بیشتر هست را نادیده بگیریم.
سعی می کنیم رضایت دانش آموزان هر سه رشته رو جلب کنیمآیا آلاء برنامه ی مشاوره ای دارد؟
با توجه به اینکه انواع فیلم های آموزشی در سایت آلاء موجود هست و اندکی تغییرات نیاز دارند
( مثل رفع ناقصی ها و تدریس تغییرات کنکور )
انتظار می رود در برنامه ای که 15 مرداد اعلام می کنیم نقش مشاوره پر رنگ تر باشد تا سبد آموزشی آلاء کامل تر و برای دانش آموزان مفید تر باشد.
[event][name]اعلام برنامه های کنکوری آلاء[/name][allday]true[/allday][startDate]1469907000000[/startDate][endDate]1469993399999[/endDate][reminders][][/reminders][location][/location][description]در تاریخ 15 مرداد 95، برنامه های آلاء برای کنکوری های 96-95 اعلام می شود.[/description][/event]نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab فداااییییی داااررریییین