دورهمی شب کنکور
-
اقا من داغ بودم نمیفهمیدم:/
بدبخت شدممممممممممممzahra alaei چرا
-
zahra alaei چرا
@نگین-وهاب-مقدم خیلی بد ازمون دادم خیلی خیلی خیلییییییییییییی.....
-
اقا من داغ بودم نمیفهمیدم:/
بدبخت شدممممممممممممzahra alaei اصن این طور نیست دوباره شروع کن
-
به سان خورشید Virus
عاقا خداییش شما دو تا بعد کنکورم بمونید به بچه ها کمک کنیدromisa در دورهمی شب کنکور گفته است:
به سان خورشید Virus
عاقا خداییش شما دو تا بعد کنکورم بمونید به بچه ها کمک کنیدمنم خیلی مشتاقم
-
سلام بچها
سخت بود؟؟؟
من فک کنم از خودتون بیشتر استرس دارم -
zahra alaei اصن این طور نیست دوباره شروع کن
@نگین-وهاب-مقدم
اصن دیگه به کتابا نگا میکنم سرم گیج میره
چیجوری بازم بمونم پشت کنکور -
@نگین-وهاب-مقدم
چیجوری بازم بمونم پشت کنکورzahra alaei اولش همین طور میشه ادم عزیزم بزار یه هفته بگزره درست میشه فعلا به خودت استراحت بده
-
@نگین-وهاب-مقدم
چیجوری بازم بمونم پشت کنکورzahra alaei
نگران نباش شایدم خوب داده باشی
من خیلیارو دیدم که بعد کنکور فک کردن بد دادن ولی وقتی جواب اومده فهمیدن چقدر خوب دادن
ممکنه بقیه از تو بدتر داده باشن -
zahra alaei اولش همین طور میشه ادم عزیزم بزار یه هفته بگزره درست میشه فعلا به خودت استراحت بده
@نگین-وهاب-مقدم بع نقطه ضعفاتو بنویس و با یه برنامهی خوب پیش برو ان شالله 1400 ما با هاتیم کمکت می کنیم
-
zahra alaei
نگران نباش شایدم خوب داده باشی
من خیلیارو دیدم که بعد کنکور فک کردن بد دادن ولی وقتی جواب اومده فهمیدن چقدر خوب دادن
ممکنه بقیه از تو بدتر داده باشن@N-n-good اصن هییییییچ امیدی ندارم..
امیدوارم خانواده قبول کنن بمونم:( -
سلام بچه ها
من یه سری نکات مهم به ذهنم رسیده که دیدم بد نیست باهاتون در میون بزارم و بعضی از این نکات هم تجربه شخصی من برای کنکوره
۱_توکل به خدا و آرامش یادتون نره
۲_توکل به خدا و آرامش یادتون نره
۳_توکل به خدا و آرامش یادتون نره۴_بهتره روز قبل کنکور تمام فرآیند و پروسه آزمون (شامل تمام اون کار ها و نکاتی که باید سر جلسه رعایت کنین و شیوه و ترتیب پاسخ دهی به سوالات و زمان های نقصانی و...) رو عین یه فیلم داخل ذهنتون مرور کنید تا با آرامش و تمرکز بیشتری سر جلسه برین
۵_یه نکته خیلی مهم هست که در واقع تکنیک طراح برای سخت نشون دادن سوالات هست
طراح میاد و چند سوال پشت هم رو نسبتا سخت یا وقت گیر میده و حتی مشاهده شده گاهی این اتفاق در سوالات ابتدایی یه درس میفته اگر با چنین اتفاقی رو به رو شدین اصلا نترسین و آرامش خودتون رو از دست ندین کافیه از اون سوالا عبور کنین تا بعدا و در بازگشت بهشون جواب بدین(البته این فقط یه توصیه برای مقابله با این شگرده طراحه و اجباری برای استفاده از اون وجود نداره)
بعضی از سوالات هم هستن که خیلی طولانی و در چندین خط مطرح میشن اما پاسخ دادن بهشون کاری نداره و جزو سوالات آسون به حساب میان پس با دیدن حجم سوال نترسین چون تا زمانی که تا آخر سوال رو نخوندین نمیتونین درباره ی سطح سوال اظهار نظر کنین
(این نکات برای این مطرح شد که ما یه قدم جلوتر از طراح حرکت کنیم)
همیشه سوال رو تا آخر بخونین و مثلا در درسی مثل فیزیک حتما موقع خوندن سوال دور واحد خواسته شده در صورت سوال خط بکشید چون خیلی از سوالات ساده رو بچه ها تنها به دلیل عدم توجه به تبدیل واحد غلط جواب میدن
حتما به همه گزینه ها توجه کنین و فقط با دیدن گزینه اول و فهمیدن درست بودن گزینه اول به سوال جواب ندین ممکنه یه گزینه دیگه درست تر باشه یا چند گزینه درست مثلا داشته باشیم۶_ما به کنکور نمیریم تا همه سوالا رو جواب بدیم بلکه میخوایم به اون چیزایی که بلدیم خیلی خوب و درجه یک جواب بدیم
۷_در این روز های آخر یه وسواس مطالعاتی و ترس فراموشی هم برای اکثر بچه ها به وجود میاد که اصلا بهش توجه نکنین چون یه حس طبیعیه و کاملا الکی و بیخوده چون شما همه چی یادتونه و مطمئنم خیلی خوب میتونین از پس سوالا بر بیاین
۸_در این روزای آخر به تدریج فشار مطالعاتی رو کم کنین تا با آرامش و تمرکز بیشتری سر جلسه کنکور برین
و این طور نباشه که سر حوزه امتحانی هم کتاب ببرین و بخواین اونجا هم تا دو دقیقه مونده به شروع کنکور درس بخونین چون کاملا نتیجه عکس داره و اصلا و به هیچ وجه توصیه نمیشه۹_در روز آخر فشار رو خیلی کم کنین و و ترجیحا کل روز رو یا حداقل بعداز ظهرشو رو درس نخونین و استراحت بدین به خودتون تا از لحاظ ذهنی آماده بشین اما این زمان استراحت رو نرین کارهایی رو انجام بدین که فکرتون خسته شه مثلا پای تلویزیون یا شبکه های مجازی نشینین چون فکر آدم خسته میشه ترجیحا کاری کنین که جسم خسته شه تا یه خواب راحت داشته باشید در شب آخر
اینا یه سری از توصیه ها بود به ذهنم رسیده بود
اگه سوالی دارین درخدمتم@M-N-2 در دورهمی شب کنکور گفته است:
صیه ها بود به ذهنم رسیده بود
اگه سوالی دارین درخدمتمخیلی ام عالی
-
@N-n-good نه بابا این حرفا چیه /سخت ؟؟//شیمی که خیلی راحت مثل گلابی
-
@N-n-good اصن هییییییچ امیدی ندارم..
امیدوارم خانواده قبول کنن بمونم:(zahra alaei در دورهمی شب کنکور گفته است:
@N-n-good اصن هییییییچ امیدی ندارم..
امیدوارم خانواده قبول کنن بمونم:(پشت کنکور موندن خیییییلیییییی سخته ها
-