دورهمی شب کنکور
-
H_R اپران لک
دکتر علی ف دقیق نمیدونم چون ۱۲ نخوندم ولی یه جا نوشته بود
-
دکتر علی ف دقیق نمیدونم چون ۱۲ نخوندم ولی یه جا نوشته بود
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R از دوازدهم فصل 2 اورده بود //ولی اونو آقای موقاری به ما گفته بود //
-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نتایج کی میاد؟:/
وقت هست استراحت کنیم تا نتایج یا نه؟:/ -
H_R از دوازدهم فصل 2 اورده بود //ولی اونو آقای موقاری به ما گفته بود //
دکتر علی ف اها
-
وقت هست استراحت کنیم تا نتایج یا نه؟:/zahra alaei ای خداااااا
میام میزنمتا
چرا اینقد نا امیدی -
وقت هست استراحت کنیم تا نتایج یا نه؟:/نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra alaei شما دخترید میرید استراحت میکینید/
-
zahra alaei شما دخترید میرید استراحت میکینید/
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف مگه شما چیکار میکنید؟:/
-
zahra alaei ای خداااااا
میام میزنمتا
چرا اینقد نا امیدینوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R
الان امیدوار باشم به دردی نمیخوره:/ -
دکتر علی ف مگه شما چیکار میکنید؟:/
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra alaei میخوام برم کار کنم تا اعلام نتایج
-
H_R
الان امیدوار باشم به دردی نمیخوره:/zahra alaei از کجا میدونی بقیه خیلیییییی عالی دادن
نه به من بگو از کجا میدونی
-
zahra alaei از کجا میدونی بقیه خیلیییییی عالی دادن
نه به من بگو از کجا میدونی
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R ببخشید شما کدوم آزمون میرید؟
-
H_R ببخشید شما کدوم آزمون میرید؟
دکتر علی ف سنجش
چطور؟ -
دکتر علی ف سنجش
چطور؟نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R هیچی همین طور
-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید کجایی؟دلتنگتیم
-
H_R هیچی همین طور
-
zahra alaei میخوام برم کار کنم تا اعلام نتایج
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف
اقا علی ماهم بعد کنکور میریم ب کار
ب شخصه پدر من ک میگه کنکور دادی نونت با خودتهمیگه اصن بچه دیگه ۱۸ سالگی باید هم درس بخونه و هم در کنارش کار کنه
-
H_R هر جور راحتی //ولی بنظر من اگه همایش زیست امین رو بگیری و ببینی و بعدش تست حل کنی بالای 80 میشی
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف جدی پس منم بگیرم
اخه چون صفرتا ۱۰۰ دیده بودم گفتم بی فایدس اونو بگیرم...اگه خوبه حتما بخرم
بیشتر برا اینکه وقتم همش پای فیلم دیدن نره نخواستم بگیرمگفتم دیگه وقت ندارم همینارو بخونم
ولی اگه واقعا عالیه وقت بزارم روش -
دکتر علی ف
اقا علی ماهم بعد کنکور میریم ب کار
ب شخصه پدر من ک میگه کنکور دادی نونت با خودتهمیگه اصن بچه دیگه ۱۸ سالگی باید هم درس بخونه و هم در کنارش کار کنه
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHoorieh sh شما مگه دختر نیستید /
-
دکتر علی ف جدی پس منم بگیرم
اخه چون صفرتا ۱۰۰ دیده بودم گفتم بی فایدس اونو بگیرم...اگه خوبه حتما بخرم
بیشتر برا اینکه وقتم همش پای فیلم دیدن نره نخواستم بگیرمگفتم دیگه وقت ندارم همینارو بخونم
ولی اگه واقعا عالیه وقت بزارم روشنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHoorieh sh عالیه واقعا //من امروز اصلا کیف میکردم تستا رو میزدم
-
Hoorieh sh شما مگه دختر نیستید /
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف چرا فک میکنی دخترا کار نمیکنن؟:DDDD