چله خدمتگزاری
-
سلام بچه ها
ابي عبدالله عليه السلام: اِفْعَلْ خَمْسَةَ اَشْياءَ وَ اذْنِبْ ماشِئْتَ:
فَاَوَّلُ ذلِكَ: لا تَأكُلْ رِزْقَ اللّه ِ وَ اذْنِبْ ما شِئْتَ
وَالثّانى: اُخْرُجْ مِنْ وِلايَةِ اللّه ِ وَ اذْنِبْ ما شِئْتَ
والثّالِثُ: اُطْلُبْ مَوْضِعاً لايَرَاكَ اللّه ُ وَاذْنِبْ ما شِئْتَ
وَالرّابِعُ: اِذا جاءَ مَلَكُ الْمَوْتِ لِيَقْبِضَ رُوحَكَ فَادْفَعْهُ عَنْ نَفْسِكَ وَ اذْنِبْ ما شِئْتَ
وَالخامِسُ: اِذا اَدْخَلَكَ مالِكٌ فى النّارِ فَلا تَدْخُلْ وَاذْنِبْ ما شِئْتَ
سيدالشهدا عليه السلام فرمود: پنج كار انجام بده و هر چه مىخواهى گناه كن
اوّل:رزق و روزى خدا را نخور، هر چه مى خواهى گناه كن
دوم:از ولايت و قلمرو حكومت خدا بيرون برو، هر چه مىخواهى گناه كن
سوم:جايى را پيدا كن كه خدا تو را نبيند، هر چه مىخواهى گناه كن
چهارم: وقتى فرشته مرگ براى قبض روح تو مىآيد، او را از خودت دور ساز، هر چه مىخواهى گناه كن
پنجم: وقتى مالك دوزخ تو را وارد جهنّم مىكند، اگر مىتوانى وارد نشو، و هر چه مىخواهى گناه كنماه محرم یه فرصت طلایی برای ترک عارت های بدمون هست.عادت های بدی که بعضی از ما داریم و حتی بعضی از اونها باعث شده از اهدافمون دور بمونیم
زیارت آل یاسین یکی از زیارت نامه های مشهور امام زمان(عج) است و برای گشایش در کارها بسیار نافع است
این زیارت با 23 کلمه « سلام » آغاز می شه که سلام اول به آل یس (عترت پاک پیامبر صلی الله علیه و آله) و سلام های بعدی برای هر یک از عنوان های خاص حضرت مهدی (عج) هستقرار ما این باشه هر شب 15 دقیقه واسه تغذیه روح خودمون زمان بزاریم و این دعا رو زیر لب زمزمه کنیم
فایل صوتی دعای آل یاسین
https://cdn.mashreghnews.ir/old/files/fa/news/1392/4/30/372044_209.mp3اگه دوست داشتید می تونید هر شب گزارش قرائت رو داخل همین تاپیک بزارید تا واسه بقیه هم انگیزه بشه
-
سلام بچه ها
ابي عبدالله عليه السلام: اِفْعَلْ خَمْسَةَ اَشْياءَ وَ اذْنِبْ ماشِئْتَ:
فَاَوَّلُ ذلِكَ: لا تَأكُلْ رِزْقَ اللّه ِ وَ اذْنِبْ ما شِئْتَ
وَالثّانى: اُخْرُجْ مِنْ وِلايَةِ اللّه ِ وَ اذْنِبْ ما شِئْتَ
والثّالِثُ: اُطْلُبْ مَوْضِعاً لايَرَاكَ اللّه ُ وَاذْنِبْ ما شِئْتَ
وَالرّابِعُ: اِذا جاءَ مَلَكُ الْمَوْتِ لِيَقْبِضَ رُوحَكَ فَادْفَعْهُ عَنْ نَفْسِكَ وَ اذْنِبْ ما شِئْتَ
وَالخامِسُ: اِذا اَدْخَلَكَ مالِكٌ فى النّارِ فَلا تَدْخُلْ وَاذْنِبْ ما شِئْتَ
سيدالشهدا عليه السلام فرمود: پنج كار انجام بده و هر چه مىخواهى گناه كن
اوّل:رزق و روزى خدا را نخور، هر چه مى خواهى گناه كن
دوم:از ولايت و قلمرو حكومت خدا بيرون برو، هر چه مىخواهى گناه كن
سوم:جايى را پيدا كن كه خدا تو را نبيند، هر چه مىخواهى گناه كن
چهارم: وقتى فرشته مرگ براى قبض روح تو مىآيد، او را از خودت دور ساز، هر چه مىخواهى گناه كن
پنجم: وقتى مالك دوزخ تو را وارد جهنّم مىكند، اگر مىتوانى وارد نشو، و هر چه مىخواهى گناه كنماه محرم یه فرصت طلایی برای ترک عارت های بدمون هست.عادت های بدی که بعضی از ما داریم و حتی بعضی از اونها باعث شده از اهدافمون دور بمونیم
زیارت آل یاسین یکی از زیارت نامه های مشهور امام زمان(عج) است و برای گشایش در کارها بسیار نافع است
این زیارت با 23 کلمه « سلام » آغاز می شه که سلام اول به آل یس (عترت پاک پیامبر صلی الله علیه و آله) و سلام های بعدی برای هر یک از عنوان های خاص حضرت مهدی (عج) هستقرار ما این باشه هر شب 15 دقیقه واسه تغذیه روح خودمون زمان بزاریم و این دعا رو زیر لب زمزمه کنیم
فایل صوتی دعای آل یاسین
https://cdn.mashreghnews.ir/old/files/fa/news/1392/4/30/372044_209.mp3اگه دوست داشتید می تونید هر شب گزارش قرائت رو داخل همین تاپیک بزارید تا واسه بقیه هم انگیزه بشه
یک تشکر ویژژژژه هم باید انجام بدم از دوست عزیزم Bad Fighter که پیشنهاد این چله رو دادن و بانی این تاپیک ایشون هستن
من فقط طراحی پوستر رو انجام دادم -
یک تشکر ویژژژژه هم باید انجام بدم از دوست عزیزم Bad Fighter که پیشنهاد این چله رو دادن و بانی این تاپیک ایشون هستن
من فقط طراحی پوستر رو انجام دادم@Mr-Fantastic Bad Fighter
الان من نفهمیدم پی شد این چله اون چلس یا این چله با اون چله تو تاپیگ امام زمان فرق دارع؟؟؟؟
اخه این فرق داره ک
قضیه چی شد -
@Mr-Fantastic Bad Fighter
الان من نفهمیدم پی شد این چله اون چلس یا این چله با اون چله تو تاپیگ امام زمان فرق دارع؟؟؟؟
اخه این فرق داره ک
قضیه چی شدzzz r در چله خدمتگزاری گفته است:
اخه این فرق داره ک
قضیه چی شدسلام
همون چله هست
ولی چون دعای عهد رو باید صبح زود خوند.تصمیم گرفتم زیارت کوتاه و تاثیر گزاری رو جایگزین کنم
البته هنوز Bad Fighter جواب من رو ندادن
من این چله رو به عنوان جایگزین اون چله و با اسم ایشون زدم
حالا منتظر جوابشون هستم که موافق هستن یا دوست دارن اون چله رو ادامه بدن -
اخه این فرق داره ک
قضیه چی شدzzz r در چله خدمتگزاری گفته است:
اخه این فرق داره ک
قضیه چی شدمن واسه انتخاب این دعا با یه فرد معتبر و آگاه مشورت کردم و ایشون این دعا رو پیشنهاد دادن
-
M.an بیزحمت تاپیکو قفل کنین
ممنون
با استارترم صحبت کردم