-
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم نه بابا دو کیلومتر بیشتر نیست عوضش موقع خواب بی هوش میشم
-
حس-یخی دقیقااا
-
حس-یخی امروز که تو خیابون بودم چند دختر کوچلو دیدم داشتن وزن میگرفتن برا مردم پول میگرفتن دلم ترکید خیلی ناراحت شدم.........
-
H_R واس همین دودل شدم
مبتکران ازش مطمئنم ولی دو جلده کتاباش هرکدومم بالای صد تومن بعد تازه تو جلد اولش فقط دو فصل اول هست
ولی گاج یک جلدیه و همه با همه،منتهی یه ذره به درسنامه اش شک دارمنوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a شیمی راه ابریشم حرف نداره
به نظرم نگیری ضرر کردی -
حس-یخی امروز که تو خیابون بودم چند دختر کوچلو دیدم داشتن وزن میگرفتن برا مردم پول میگرفتن دلم ترکید خیلی ناراحت شدم.........
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم منم خیلی دلم میگیره این بچه هارو میبینم
-
-
حس-یخی یه لحظه تصور کردم اگه من این طور بودم................................
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
-
H_R کی گوش میده
-
@نگین-وهاب-مقدم من
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R سرعت تایپت خوبه ؟
-
H_R سرعت تایپت خوبه ؟
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@black-wo_olf این چیهههه
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم سرعت تایپ سنج ..! هم با پی سی می شه هم با گوشی
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
این چرا با لبتاب کار نمیکنه؟
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی من عاشق ضررم
-
@black-wo_olf این چی بو دترکید
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم ..!!