Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. مشاوره رسمی آلاء
  4. مشاوره - تاثير معدل كتبي در كنكور سال ١٣٩٦
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

مشاوره - تاثير معدل كتبي در كنكور سال ١٣٩٦

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره رسمی آلاء
18 دیدگاه‌ها 11 کاربران 3.8k بازدیدها 11 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • sohrabS آفلاین
    sohrabS آفلاین
    sohrab
    مدیر
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

🌟 مشاوره - تاثير معدل كتبي در كنكور سال ١٣٩٦ 🌟

✅ من معدل كتبي سومم خراب شده، چقدر از بقيه عقبم؟

✅ من معدل كتبي سومم خوب شده ديگه خيالم راحت باشه ؟

🎧 %(#ff0000)[جهت دانلود این فایل مشاوره ای اینجا کلیک کنید!]

#مشاوره
    👤 محمد علي اميني راد، مشاور آلاء

🆔 https://telegram.me/joinchat/BbZhAzwv5Wl_pZM8-PT8fQ

هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست.

1 پاسخ آخرین پاسخ
    6
    • sohrabS آفلاین
      sohrabS آفلاین
      sohrab
      مدیر
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sohrab انجام شده

#متن_مشاوره توسط alireza_ysf75
      بسم الله الرحمن الرحیم
      سلام خدمت همه دانش اموزای کنکوری علی الخصوص الایی های عزیز محمد علی امینی راد هستم مشاور و برنامه ریز تحصیلی عزیزان میخوایم در مورد نحوه تاثیر معدل کتبی نهایی در کنکور سال 1396 صحبت کنیم و میخوای مببینیم که اگر کسی این معدل نهایی رو به نحو احسن نتونسته کسب کنه یا درسی یا همه دروس رو خراب کرده چقدر شانسش برای موفق شدن تو کنکور پایین میاد.
      من این رو همیشه برای شاگردام با یک مثال خیلی ساده توضیح دادم.
      مثال اینه : فرض کنید شما دو تا ماشین دارید یکی باکش 100 لیتر جا میگیره یکی 125 لیتر.100 لیترش بنزینه 25 لیترش مکمله
      اقا فرقی داره شما 40 لیتر توی کدوم باک زده باشی ؟ نه
      یعنی چه کسی که 25 درصد تاثیر نهایی مثبت رو داره و چ کسی که اون تاثیر رو ندارد اگر کنکور روخوب نتونه پشت سر بگذاره و درصد قابل قبولی رو کسب نکنه موفق نخواهد بود
      ببین جی میخوام بگم ؟ میخوام بگم اگر شما از اون 25 درصد هیچی هم کاسب نباشی اگر امسال بشینی با پشتکار با برنامه منظم خوب درستو بخونی ، ی درصد قابل قبولی توی کنکور بدست بیاری خیلی به نسبت سایر رقبات عقب نمیفتی
      اما این رو هم بگم خدمتتون تاثیر معدل نهایی رو در حرفای من هیچ چیز نبینید لطفا میخوام بگم اگر خراب کردی نهایی رو الان شانس جبران داری و برای موفق شدن و ورود به دانشگاه های خوب همین امسال و کسب درصد بالا در کنکور سراسری کافیست و اگر کسی امسال تلاش بکنه، زحمت بکشه از اون طرفم معدل کتبیش بالا باشه میزان موفقیت برای اون دانش اموز قطعا بهتره ولی الزاما معدل کتبی بالا دلیل موفقیت و معدل کتبی پایین دلیل عدم موفقیت نخواهد بود.
      جمع بندی میکنم :
      اگر شما معدلت مناسب نیست ، نمرت مناسب نیست امسال گذشته رو رها کن بشین سر درست منظم بخون و دونه دونه دونه دونه مشکلاتت رو بشین تو اون درس حل کن و این رو بدون چون تاثیر مثبتیه اگر امسال نتیجه ی مناسب بدست بیاری نتیجه ضعیف پارسالت تاثیر منفی در درصد شما نخواهد داشت .
      پس تا میتونید برای بدست اوردن ارزوهاتون تلاش کنید و هیچوقت تحت هیچ شرایطی به هیچ کس اجازه ندید آرزوهای قشنگتون رو خراب کنه
      موفق و موید باشید
      خدانگهدار

هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست.

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • sataS آفلاین
        sataS آفلاین
        sata

ممنون ازمشاوره ی خوب آقای امینی راد فقط من آخرنفهمیدم دقیقا این تاثیر مثبت شد یاقطعی تکلیف ترمیم معدل چی میشهشرکت کنیم بنظرتون ؟؟
        بازهم تشکرمیکنم

شهرتون خاک مرده ای داره
        آسمونش چقدر پایینه
        جام زهرو بده
        رگم رو بزن
        همه چیز بدجورغمگینه

معنای هیچ بودن وهیچ تر شدن

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • ح آفلاین
          ح آفلاین
          حامد مهتدی

اقای امینی کی فیلم زیست سال سوم تون در سایت قرار میدین

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • A آفلاین
            A آفلاین
            amma1998

سلام خسته نباشید میشه لطفا درباره ی چگونگی تاثیر معدل کسانی که مثل من دیپلم رشته ای مثل ریاضی رو دارند اما سال چهارم قراره که توی رشته ی دیگه ای مثل انسانی تحصیل کنند هم بفرمایید. خیلی برام مهمه اگه پاسخ بدید خیلی ازتون ممنون مییشم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • mohammadsalehhassni.1gmail.comM آفلاین
              mohammadsalehhassni.1gmail.comM آفلاین
              mohammadsalehhassni.1gmail.com

سلام اگه ترمیم معدل بزنیم و 20 بشه معدل بشه همکن 20 رو می گذارن.

-中國-高度な

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • alireza_ysf75A آفلاین
                alireza_ysf75A آفلاین
                alireza_ysf75

بسم الله الرحمن الرحیم
                سلام خدمت همه دانش اموزای کنکوری علی الخصوص الایی های عزیز محمد علی امینی راد هستم مشاور و برنامه ریز تحصیلی عزیزان میخوایم در مورد نحوه تاثیر معدل کتبی نهایی در کنکور سال 1396 صحبت کنیم و میخوای مببینیم که اگر کسی این معدل نهایی رو به نحو احسن نتونسته کسب کنه یا درسی یا همه دروس رو خراب کرده چقدر شانسش برای موفق شدن تو کنکور پایین میاد.
                مثال اینه : فرض کنید شما دو تا ماشین دارید یکی باکش 100 لیتر جا میگیره یکی 125 لیتر.100 لیترش بنزینه 25 لیترش مکمله
                یعنی چه کسی که 25 درصد تاثیر نهایی مثبت رو داره و چ کسی که اون تاثیر رو ندارد اگر کنکور روخوب نتونه پشت سر بگذاره و درصد قابل قبولی رو کسب نکنه موفق نخواهد بود
                ببین جی میخوام بگم ؟ میخوام بگم اگر شما از اون 25 درصد هیچی هم کاسب نباشی اگر امسال بشینی با پشتکار با برنامه منظم خوب درستو بخونی ، ی درصد قابل قبولی توی کنکور بدست بیاری خیلی به نسبت سایر رقبات عقب نمیفتی
                اما این رو هم بگم خدمتتون تاثیر معدل نهایی رو در حرفای من هیچ چیز نبینید لطفا میخوام بگم اگر خراب کردی نهایی رو الان شانس جبران داری و برای موفق شدن و ورود به دانشگاه های خوب همین امسال و کسب درصد بالا در کنکور سراسری کافیست و اگر کسی امسال تلاش بکنه، زحمت بکشه از اون طرفم معدل کتبیش بالا باشه میزان موفقیت برای اون دانش اموز قطعا بهتره ولی الزاما معدل کتبی بالا دلیل موفقیت و معدل کتبی پایین دلیل عدم موفقیت نخواهد بود.
                جمع بندی میکنم :
                اگر شما معدلت مناسب نیست ، نمرت مناسب نیست امسال گذشته رو رها کن بشین سر درست منظم بخون و دونه دونه دونه دونه مشکلاتت رو بشین تو اون درس حل کن و این رو بدون چون تاثیر مثبتیه اگر امسال نتیجه ی مناسب بدست بیاری نتیجه ضعیف پارسالت تاثیر منفی در درصد شما نخواهد داشت .
                پس تا میتونید برای بدست اوردن ارزوهاتون تلاش کنید و هیچوقت تحت هیچ شرایطی به هیچ کس اجازه ندید آرزوهای قشنگتون رو خراب کنه
                موفق و موید باشید
                خدانگهدار

NGUN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • alireza_ysf75A alireza_ysf75

بسم الله الرحمن الرحیم
                  جمع بندی میکنم :
                  موفق و موید باشید
                  خدانگهدار

NGUN آفلاین
                  NGUN آفلاین
                  NGU
                  دانش آموزان آلاء

سلام
                  و عرض ادب و احترام .با این توضیحات اگر کسی حسابان رو18/75 و عربی رو 19 گرفته (باتوجه به اینکه میدونه برای شرکت در امتحان مجدد نیاز نیست وقت زیادی رو صرف کنه ) نیاز نیست در امتحان مجدد شرکت کنه؟؟

آلا همیشه زنده باشی☺

alireza_ysf75A F 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • E آفلاین
                    E آفلاین
                    emad71

سلام آقای امینی راد/ تاثیر معدل نهایی توی کنکور 96 بصورت مثبت هست یا قطعی ؟

alireza_ysf75A م 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • E emad71

alireza_ysf75A آفلاین
                      alireza_ysf75A آفلاین
                      alireza_ysf75

emad71
                      از متن مشاوره :

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • E emad71

م آفلاین
                        م آفلاین
                        مهندس
                        دانش آموزان آلاء

emad71 معلوم نیست رییس سنجش گفت بعد از بررسی و جلسه ی شورای سنجش اعلام می شود

موفقیت نزدیک است

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • NGUN NGU

سلام
                          و عرض ادب و احترام .با این توضیحات اگر کسی حسابان رو18/75 و عربی رو 19 گرفته (باتوجه به اینکه میدونه برای شرکت در امتحان مجدد نیاز نیست وقت زیادی رو صرف کنه ) نیاز نیست در امتحان مجدد شرکت کنه؟؟

alireza_ysf75A آفلاین
                          alireza_ysf75A آفلاین
                          alireza_ysf75

NGU
                          سلام برداشت من از متن این بود که 20 بهتر از 19 هست ولی با 19 هم میشه به نتیجه رسید
                          اگر میدونید که نیازی نیست کلی وقت بذارید 19 رو به 20 تبدیل کنید خوب امتحان بدید بکنیدش 20
                          اما اگ میدونید به وقت زیادی نیاز هست با همون 19 ادامه بدید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • E آفلاین
                            E آفلاین
                            emad71

من معدلم 13 هست توصیتون چی هست. در صورتیکه تاثیر مثبت شد بنظرتون ترمیم ثبتانم کنم یا نه؟

alireza_ysf75A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • E emad71

من معدلم 13 هست توصیتون چی هست. در صورتیکه تاثیر مثبت شد بنظرتون ترمیم ثبتانم کنم یا نه؟

alireza_ysf75A آفلاین
                              alireza_ysf75A آفلاین
                              alireza_ysf75

emad71
                              من با معدل 10.52 و نخوندن درس تو سه ماه اخر شدم 10000 منطقه 3 ریاضی
                              دیگه میل خودتونه اگر میتونید با زمان کم نمرتونو ببرید بالا که ببرید
                              اگر زمان زیادی میخواید هم به نظرم وقتتونو بذارید رو کنکور خیلی بهتره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • M آفلاین
                                M آفلاین
                                mhsh

سلام خسته نباشید. میخواستم بپرسم چطور میتونم برنامه مطالعاتی داشته باشم ؟ برنامه ای که دقیق باشه و بتونم با اون برای کنکور 96 کاملا آماده باشم.ممنونم از زحمات شما.

alireza_ysf75A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • M mhsh

سلام خسته نباشید. میخواستم بپرسم چطور میتونم برنامه مطالعاتی داشته باشم ؟ برنامه ای که دقیق باشه و بتونم با اون برای کنکور 96 کاملا آماده باشم.ممنونم از زحمات شما.

alireza_ysf75A آفلاین
                                  alireza_ysf75A آفلاین
                                  alireza_ysf75

@mhnsh سلام به زودی برنامه مطالعاتی مشاوران آلا بر روی سایت و کانال قرار میگیرد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • F آفلاین
                                    F آفلاین
                                    farzadhafezi89yahoo.com
                                    دانش آموزان آلاء

سلام خدمت همه دوستان و جناب آقای امینی

من ویس ایشون رو گوش دادم و به نظرم کامل و کافی نبود . دلیل این نظر من هم به خاطر این هست که امسال یعنی در سال 95 رشته هایی هست که پذیرش آنها صرفا بر اساس سوابق تحصیلی هست . پس دوستان ، اگر معدل دیپلم شما کمه بهتره ترمیم کنید چون احتمال این وجود داره که در سال بعد یعنی سال 96 تعداد رشته هایی که پذیرش آنها صرفا بر اساس سوابق تحصیلی صورت میگیره ، افزایش چشم گیری داشته باشه.
                                    موفق و موید باشید
                                    فرزاد حافظی داوطلب کنکور 95

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • NGUN NGU

سلام

F آفلاین
                                      F آفلاین
                                      farzadhafezi89yahoo.com
                                      دانش آموزان آلاء

NGU
                                      به نظر من نمره های شما خیلی خوبه و لازم نمیبینم مجدد شرکت کنی
                                      موفق باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      پاسخ
                                      • پاسخ به عنوان موضوع
                                      وارد شوید تا پست بفرستید
                                      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                      • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید