روده بزرگ
-
Bio قبل کرونا یکی از دبیرهای همون مدارس که پیشش کلاس میرفتم گفت نمیدونم شاید نمونه دولتی بوده سمپاد نبوده
-
fatemeh8181 اولا تیزهوشان بجز اون مدارس خیلی خاص فشار مالی زیادی نداره! دوما عدالت که به معنی مساوات نیست، نمیشه که با همه استعداد ها یجور برخود کرد، اتفاقا همین پارسال بود یا سال قبلش بود فک کنم جنجال حذف سمپاد پیش اومد خود رهبری جلوی حذف سمپاد گرفتن
Bio ببخشید من فامیلمون تو مدرسه تیزهوشانه و قیمتاش دستمه و همچنین میگم شما با استعداد ولی این عدالت نیس که بچه ای بخاطر وضع مالی بی استعداد خونده بشه
-
M Tg ماهم معلمامون یکین ولی مشکل اینه طبق چیزی که میرن درس میدن بنظرم این یک اشتباه بزرگه که بچه هارو جدا کردن لی تو شهر ما مدارس تیزهوشانش الکیه چون یکگی از بستگان تمام سوالارو براش با پارتی اوردن خوند و رفت تیزهوشان
fatemeh8181 توام مدرسه عادی هستی؟؟ اصلا تیزهوشان یچیزی اینایی که توی مدارس برتر هستند مثل شکیبا اینا که دیگ بعضیاشون داغونن ما ورودی تجربی اون سال خیلی زیاد داشتیم اگه رشته ریاضی میرفتم مطمئنم سمپاد قبول میشدم
-
خیلی ممنون که به حرفم توجه کردید !
اسپم ندید -
Bio ببخشید من فامیلمون تو مدرسه تیزهوشانه و قیمتاش دستمه و همچنین میگم شما با استعداد ولی این عدالت نیس که بچه ای بخاطر وضع مالی بی استعداد خونده بشه
fatemeh8181 شما کجا زندگی میکنین؟
-
fatemeh8181 توام مدرسه عادی هستی؟؟ اصلا تیزهوشان یچیزی اینایی که توی مدارس برتر هستند مثل شکیبا اینا که دیگ بعضیاشون داغونن ما ورودی تجربی اون سال خیلی زیاد داشتیم اگه رشته ریاضی میرفتم مطمئنم سمپاد قبول میشدم
این پست پاک شده! -
fatemeh8181 شما کجا زندگی میکنین؟
Bio اراک
-
Bio بیخیال اصلا سمپادی ها خیلییییی خوبن اقا ناراحت نشو ما منظورمون به بعضیاس وگرنه شما راست میگی بلاخره یه عده هم هستند که خیلی خوبن
-
این پست پاک شده!
fatemeh8181 خیلی دانش اموزان مزخرفی داره سمپاد خیلی حسادت میکنن خیلی اهل رقابتن بخاطر همین کاراشون ما که تو فضای صمیمی تری هستیم فرصت رشد پیدا کردیم که حتی از اونا هم بهتر باشیم
-
fatemeh8181 خیلی دانش اموزان مزخرفی داره سمپاد خیلی حسادت میکنن خیلی اهل رقابتن بخاطر همین کاراشون ما که تو فضای صمیمی تری هستیم فرصت رشد پیدا کردیم که حتی از اونا هم بهتر باشیم
-
@Infinitie-A لطفا با این حرفاتون الکی از مولفین کتاب طرفداری نکنید همینا باعث شدن این همه مافیا واسه کنکور داشته باشیم و این همه کسب درامد که باعث میشن کنکور هیچ وقت لغو نشه درامد های میلیاردی به کنار اون مظلومانی که توانایی مالی ندارن و امیدشون به کنکور بود هم دیگ امیدشون به کنکور نیس چون دیگ با وجود این همه مافیا و خرج های زیادی که دانش اموزا میکنن و اونا توانایی ندارن نمیتونن واقعا امید ام داشته باشند
M Tg اره منم موافقم کتابا محتوای خیلی خوبی ندارن و واقعا اگه شما کتابای نظام قدیمو ببینید محتوای خیلی بهتری از این کتابا دارن اینام از عمد دارن این کارو میکنن نه تنها زیست بلکه کل کتابا من نمیدونم بعد اینارو ما از کجا باید بلد باشیم واسه کنکور؟؟!!!!
-
M Tg بله انشالله به هدفاتون برسید و به همه ثابت بشه دانش اموز با استعدادم هست که نرفتن سمپاد و شاید عدالت برقرار بشه
-
Bio عزیز من رقابت زیاد از حسادت میاد
ما دیگ فرق رقابت و حسادت رو دیدیم وقتی زیراب همو میزنن این از حسادته نه رقابت -
M Tg بله انشالله به هدفاتون برسید و به همه ثابت بشه دانش اموز با استعدادم هست که نرفتن سمپاد و شاید عدالت برقرار بشه
fatemeh8181 دو سال پیش رتبه ۱ تا ۱۰ کنکور همه از سیستان بلوچستان بودن انقدر مامانم کیف کرد از این اتفاق گفت حالا هی بندازید به پولاتون
-
Bio پسرانه از دخترانه هم دیگ دارن بدتر میشن معلممون تعریف میکرد میگفت قرار گذاشتن که دوستانه باهم تا ۲ سب درس بخونن بعد یکیشون ساعت ۱۱ گفته من الان دیگ خوابم میاد شما هم بخوابید نخونین
ولی دوستان میدونستن این ۴۵ دقیقه از همون ۲ هم بیشتر بیدار میمونه -
fatemeh8181 دو سال پیش رتبه ۱ تا ۱۰ کنکور همه از سیستان بلوچستان بودن انقدر مامانم کیف کرد از این اتفاق گفت حالا هی بندازید به پولاتون
M Tg به هرحال بنده که سال اخرم و تموم شد از همین جا از مسیولین تقاضای برقراری عدالت دارم
-
Bio پسرانه از دخترانه هم دیگ دارن بدتر میشن معلممون تعریف میکرد میگفت قرار گذاشتن که دوستانه باهم تا ۲ سب درس بخونن بعد یکیشون ساعت ۱۱ گفته من الان دیگ خوابم میاد شما هم بخوابید نخونین
ولی دوستان میدونستن این ۴۵ دقیقه از همون ۲ هم بیشتر بیدار میمونه -
M Tg برعکس تو مدرسه ما اگه کسی بخواد کلاسو بپیچونه یه لشکر براش مقدمات فراهم میکنن، در کل یه سری واقعیتا رو ما از داخل نمی بینیم یه سری رو هم شما از بیرون