قلم چی یا گزینه ۲
-
saba zarei در قلم چی یا گزینه ۲ گفته است:
دریا دریایی پشتیبانای قلم چی که اکثرا بود و نبودشون فرقی نداره :)))
اره منم از دوستام اینو شنیدمدریا دریایی عه ندیده بودم همیار شدی
مبارکه -
اره منم از دوستام اینو شنیدمدریا دریایی قطعا همینه
امسالی ما مثلا دندون میخوند ://
از قبلی تباه تر بود بخدا -
اره منم از دوستام اینو شنیدمدریا دریایی من اگر برای 1400 بمونم میرم ماز :))
-
دریا دریایی عه ندیده بودم همیار شدی
مبارکه -
دریا دریایی در قلم چی یا گزینه ۲ گفته است:
دریا دریایی عه ندیده بودم همیار شدی
مبارکهممنونم صبا جون
-
دریا دریایی من اگر برای 1400 بمونم میرم ماز :))
saba zarei آره مازم خوبه ولی جامه اماریش پایینه
-
saba zarei آره مازم خوبه ولی جامه اماریش پایینه
دریا دریایی به درجه ای رسیدم که دیگه جامعه آماری اصلا برام مهم نیس :))))
قلم چی مثلا جامعه آماریش بالا بود چه کرد ؟؟؟:)) -
قلم چی مثلا جامعه آماریش بالا بود چه کرد ؟؟؟:))saba zarei
ایشالا همین امسال قبول میشی ماز هم نمی خواد بری دختری
نگران نباش -
گزینه بهتره
-
قلم چی مثلا جامعه آماریش بالا بود چه کرد ؟؟؟:))saba zarei از نظر من هر آزمونی برید فرقی نداره باید یکیو برای تجربی انتخاب کنید و سوالای بقیه آزمونا هم حتما در کنارش باید کار بشه
-
زیبا نورانی اینجوری که من شنیدم قلمچی از لحاظ برنامه ازمون ها بهتر از گزینه دو هستش یعنی این بازه ی دوهفته ایی و مرور های قلمچی باعث تثبیت یادگیری میشه و ساعت مطالعتون بالاتر میره همچنین جامعه اماری بالاتری داره و اما گزینه دو،اون خدمات جانبی بیشتری داره (خودم استفاده نکردم دقیق نمیدونم)ولی میگن چند نوع کارنامه داره و...همچنین سوالات اون نزدیک تره به کنکور و درصداتون قابل اعتماد تره چون قلمچی مثل اینکه سطحش بالاتره از کنکور و ترازورتبه هم که خیلی قابل اعتماد نیس مخصوصا تو این شرایط که احتمالا بخوان مجازی ازمونارو برگزار کنن
-
سلام قلم چی جامعه اماری بالایی داره خوبه زیبا نورانی
-
@Dr-Aryan خب اگه بخوان ازمونا رو مجازی کنن که خیلی نمیشه رو رتبه و تراز حساب کرد که ... پس جامعه اماری به چ درد میخوره
شما برای کنکور آماده میشی نه کنکور آزمایشی. کنکور آزمایشی محرک خوندن شماست ، هلت میده سمت جلو ، تامام
-
@Dr-Aryan خب اگه بخوان ازمونا رو مجازی کنن که خیلی نمیشه رو رتبه و تراز حساب کرد که ... پس جامعه اماری به چ درد میخوره
-
شما برای کنکور آماده میشی نه کنکور آزمایشی. کنکور آزمایشی محرک خوندن شماست ، هلت میده سمت جلو ، تامام
Amin-Mehraji ببینین اخه دارن میگن جامعه اماری بحث اینکه برا کنکور آماده میشین که درصدا و مدیریت زمان و اینجور چیزاس ربطی خب نداره به جامعه آماری جامعه اماری بالا تنها سودش واسه اینه که رتبتو دقیق تر میتونی تخمین بزنی چون داوطلبای بیشتری دارن میان ازمون میدن با تو و منم میگم خب اینجوری که مجازیه یکم از دقت این رتبه ها و اینا کم میشه دیگه..
-
Amin-Mehraji ببینین اخه دارن میگن جامعه اماری بحث اینکه برا کنکور آماده میشین که درصدا و مدیریت زمان و اینجور چیزاس ربطی خب نداره به جامعه آماری جامعه اماری بالا تنها سودش واسه اینه که رتبتو دقیق تر میتونی تخمین بزنی چون داوطلبای بیشتری دارن میان ازمون میدن با تو و منم میگم خب اینجوری که مجازیه یکم از دقت این رتبه ها و اینا کم میشه دیگه..
mahla bpz
همون موقعی هم که مجازی نبود هم چندان دقت چندانی نداشت:))))))))))))))))))