1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
من تو تجزیه مشکل دارم...اونایی که فیلم تجزیه رو دیدن بگن چطور بوده ؟ یادگرفتین؟استاد کامل توضیح دادن؟
-
سلام استاد خسته نباشید یه سوال داشتم ایا برای متن لازمه چیزی خاص یاد بگیرم چون که تو ی متن ها سوال هایی میپرسن که سخته مثلا تو متن اورده چه چیزی رودیگه نمیتونیم به دست بیاریم؟ و بعدش تو جواب گفته 1:زندگی2:زمان3:فرصت4:و یک گزینه دیگه ایا اینجوری که همه متن رو بخونیم و بعد دنبال جحوابش باشم درسته ؟؟؟ دوستان از کسانی که عربی رودرصد خوبی میزنن میشه راهنماییم کنن ممنون میشم واقعا
-
rezamoaser در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد خسته نباشید یه سوال داشتم ایا برای متن لازمه چیزی خاص یاد بگیرم چون که تو ی متن ها سوال هایی میپرسن که سخته مثلا تو متن اورده چه چیزی رودیگه نمیتونیم به دست بیاریم؟ و بعدش تو جواب گفته 1:زندگی2:زمان3:فرصت4:و یک گزینه دیگه ایا اینجوری که همه متن رو بخونیم و بعد دنبال جحوابش باشم درسته ؟؟؟ دوستان از کسانی که عربی رودرصد خوبی میزنن میشه راهنماییم کنن ممنون میشم واقعا
بهتره اول جمله اول متن رو بخونی تا موضوعش دستت بیاد بعد سوالات رو بخخونی تو متن دنبال همونا باشی
-
yema@
سلام ممنون ایتوبلهانجام میدم اما سوالت رو باید ادم بفهمه و این کار رو سخت میکنه -
والا من حدود 2 هفته پیش یه همایش رایگان شرکت کرده بودم استادش خودش رتبه 1 انسانی بود,میگفت ما اگه دوباره کنکور بدیم 4 تا سوال اول درک مطلب رو نمیزنیم,چون معمولا سخت و وقت گیره و درک کردن منظور طراح از طرح اون پرسش مشکله,بعد کنکور خود ماها که میخوایم پاسخنامه کلیدی بدیم سریع واسه دانش آموز ها با هم دیگه اختلاف نظر پیدا میکنیم,همه سوال هارو جواب بدید اگر وقت اضافه اومد برید سراغ 4 تا سوال اول درک مطلب
-
Reza.Tah@
ممنون دوست عزیز نصیحت شما همیشه یادم خواهدموند مرسی -
دوستان ایشون رو توصیه میکنید یا اقای ناصح زاده اگه اقای ناصح زاده کدوم سالش؟
-
مهدی2020 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان ایشون رو توصیه میکنید یا اقای ناصح زاده اگه اقای ناصح زاده کدوم سالش؟
من تدریس هر 2 استاد رو دیدم ( هر 2 سال نصح زاده رو هم دیدم) هیچ تفاوتی با هم ندارن فقط این شما هستین که باید دبیر رو بسته به سلیقه ی خودتون انتخاب کنید . ( هر 2 سال ضبط استاد ناصح زاده دقیقا عین هم هستن هم از نظر تعداد جلسه و نوع تدریس ولی برای جلو آمدن با کلاس ایشون باید کتاب قرمز قلم چی رو گیر بیاریی که خیلی خیلی سخت گیر میاد حتی خود قلم چی تهران هم ندارش )) ولی استاد جلادتی جزوه شون روی سایت هست .
-
سلام،بچها کدوم یکی ازین دوتا جمله درسته؟؟؟
العلماءُ مصابیحٌ.. .
یا
العلماءُ مصباحٌ... -
دیگه تموم شد اخرشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا دیر به دیر
-
سلام یه سوال داشتم برای ترجمه نکات استاد جلادتی بخونم کامل بعدش تست بزنیم کافیه یا نه باید متن های کارگاه ترجمه کتاب عربی 2و3 هم بخونم باتوجه به وقت کم آلان بیشتر تست زدن بهترنیست تا متن خواندن ؟ خواهشا جواب بدید
-
konkuri002 در عربی مهدی جلادتی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام یه سوال داشتم برای ترجمه نکات استاد جلادتی بخونم کامل بعدش تست بزنیم کافیه یا نه باید متن های کارگاه ترجمه کتاب عربی 2و3 هم بخونم باتوجه به وقت کم آلان بیشتر تست زدن بهترنیست تا متن خواندن ؟ خواهشا جواب بدید
-
konkuri002 به نظرمن تست بیشت جواب میده چون نکات ترجمه خودشون از کارگاه ترجمه ها استخراج شدن دیگه لازم به خوندن کارگاه های ترجمه نباشه و اینکه اگر تست میزنید بعدش تس هاتون رو حتما تحلیل کنید.
-
Mmdasn
متشکر -
-
چرا تستای بعضی مبحثا نیست لطفا یکی پیگیری کنه لطفا لطفا
-
تو رو خدا یه چند قسمت برا امتحان نهایی بزارین
من عربی داغونم نه من احساس میکنم اکثر بچه ها عربیو مشکل دارن
تورو خدا هوای ما سومی ها رو هم داشته باشین
مثل اقای امینی راد ریاضی واقعا دمشون گرم
تو عربی هم این اتفاق بیفته خیلی خوب میشه -
سلام دوستان شما باید عربی رو تا الان فهمیده باشید اگر نفهمیدید باید از مانبع که استاد گذاشتن استفاده کنید
یه سوال داشتم برای متن چ کنیم باید حتما همه خطوط رو بخونیمو بفهمیم ؟
استاد اگر میشه یکی از سال ها رو انتخاب کرده و25 تست هاشو بزنید -
erfan-fatehi
سلام
از این لینک استفاده کنید
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/5/14/