این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام بچه ها دیگه وقتشه !!!!!!!
برای ضبط همایش آلا به کمک شما عزیزان نیاز داره تو رو خدا کسانی که واقعیت توانایی دارند دیگه دریغ نکنند ، اگر هر عضو 5 هزار تومن ناقابل پرداخت کنه این فرصت طلایی هم فراهم میشه اینم شرح وسایل برای ضبط همایش:حداقل این ها رو می خواد:
یک دوربین با مدل خاص می خواهیم
( روزی 500 هزار تومن اجاره میدن بخریم میشه 12 میلیون)میکروفون گیرنده فرستنده باتری خور می خود با هد میک
(بخریم میشه 3 میلیون نمی دونم میشه اجاره کرد یا نه)دو تا کارمند روزی 10 ساعت کار تو عید
( جمعا 200 ساعت کار هیچی ندی ساعتی 20 هزارتومن تو عید مجبوری به کارمند تخصصی بدی میشه 4 میلیون حقوق) -
خیلی ممنون منم تمام سعمو از نظر مالی میکنم ولی میدونم هر کاری کنم نمی تونم لطف بی نهایت معلم های خوبم رو جبران کنم
-
استاد بی نظیری !
-
استاد محشری و حرف نداری خدا اجرت بده.
-
سلام بچه ها دربین دبیرای ریاضی الائ کسی هست که هندسه رو واقعا عالی تدریس کرده باشه اگه هست معرفی کنید
-
مشششتتتق
-
آقای امینی حرف نداریی بخدااا من میخواستم مثلثات رو حذف کنم واسه کنکور ولی واقعا مثلثات با خیلییی از مباحث ترکیب میشد..این روش تدریس شهودی شما حرف نداره..مثلثات آب خوردن شد..تازه روش حل معادلات مثلثاتی خیلی عالیی بود..دبیر ما میگفت ۱۲ تا فرمول حفظ کنین :| ولی با روش شهودی فقط یه فرمول کافی بود..خیلی ممنون از شما و مؤسسه آلا ایشالا همیشه سالم و سلامت باشید
-
سلام.آیا فقط با دیدن فیلما میشه ریاضیو ۳۰ زد
-
اخ جوووووووووووووووووووووووووون مشتق اومد اخیش مرسی استاد خخخخ مثل اینکه تیتاب دادن به من خخخ
-
سلام دوستان
من میخوام از ویدیوهای اقای امینی استفاده کنم بنظرتون یادداشت برداری کنم کافیه؟ البته درکنارش کتاب تست جامع مهر و ماه رو هم دارم.
همینا کافی اند آیا؟؟ -
good student در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان
من میخوام از ویدیوهای اقای امینی استفاده کنم بنظرتون یادداشت برداری کنم کافیه؟ البته درکنارش کتاب تست جامع مهر و ماه رو هم دارم.
همینا کافی اند آیا؟؟خب هم کافیه هم نه.ریاضیات یه بار مفهوم رو باید بفهمی.بعدش فقط تست و تکرار تا زمانیکه مسلط مسلط بشی.و این زمان برای رسیدن به تسلط و تعداد تست لازم برای رسیدن به تسلط برای هر کسی متفاوته!من صد تست میزنم تو احتمال تا بتونم نشیص بدم چی به چیه دوستم بیست تا و یکی هم سیصد تا.
سی سال کنکور ریاضی به نظر من عالیه -
@master
این سی سال کنکور ریاضی برای تجربیه دیگه؟ راستی پاسخ تشریحی و روش سریع تستی داره؟ -
intllignt
به نظر شما واسه کسی که تقریبا داره تست ریاضی تجربی رو شروع میکنه کدوم کتاب تست خوبه؟
اصلا کتاب تستی سراغ دارید که اول باروش تشریحی توضیح بده بعد راه تستی سریع یاد بده؟!!