این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
اخ جوووووووووووووووووووووووووون مشتق اومد اخیش مرسی استاد خخخخ مثل اینکه تیتاب دادن به من خخخ
-
سلام دوستان
من میخوام از ویدیوهای اقای امینی استفاده کنم بنظرتون یادداشت برداری کنم کافیه؟ البته درکنارش کتاب تست جامع مهر و ماه رو هم دارم.
همینا کافی اند آیا؟؟ -
good student در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان
من میخوام از ویدیوهای اقای امینی استفاده کنم بنظرتون یادداشت برداری کنم کافیه؟ البته درکنارش کتاب تست جامع مهر و ماه رو هم دارم.
همینا کافی اند آیا؟؟خب هم کافیه هم نه.ریاضیات یه بار مفهوم رو باید بفهمی.بعدش فقط تست و تکرار تا زمانیکه مسلط مسلط بشی.و این زمان برای رسیدن به تسلط و تعداد تست لازم برای رسیدن به تسلط برای هر کسی متفاوته!من صد تست میزنم تو احتمال تا بتونم نشیص بدم چی به چیه دوستم بیست تا و یکی هم سیصد تا.
سی سال کنکور ریاضی به نظر من عالیه -
@master
این سی سال کنکور ریاضی برای تجربیه دیگه؟ راستی پاسخ تشریحی و روش سریع تستی داره؟ -
intllignt
به نظر شما واسه کسی که تقریبا داره تست ریاضی تجربی رو شروع میکنه کدوم کتاب تست خوبه؟
اصلا کتاب تستی سراغ دارید که اول باروش تشریحی توضیح بده بعد راه تستی سریع یاد بده؟!! -
good student اگه عین منی که واسه درصد ریاضی متعادل ینی در 30 یه چیزی بخر بیشتر سوالای کنکور و کتاب درسیو داشته باشه...واسه کتابی که اینجوری باشه کتابای ابی قلمچی...چون بیشتر تسته...اما سوال دومت.واسه ریاضی کلا یه راه حل تشریحی هس و یه راه حل جایگذاری عدد اونم در بعضی سوالا...پس کلا بیشتر راه حل هایی که واسه امتحانای مدرسه بکار میبردیم واسه کنکورم استفاده میشه..البته راه حل های میانبر هم هس که استادای الا کامل توضیح میدن...اگه بازم سوالی هس در خدمتم
-
بچه ها!همه که این پیامو میخونین برین به این سایت و یه درخواست کمک بدین!خواهشا زودتر نزدیکه عیده انشالله کمک میشه
http://www.khayerinemadresesaz.ir/Pages/Contact.aspx -
intllignt ممنونم ازت دوست عزیز
یکم که برنامه زیست و شیمی دوم رو باآلا تنظیم کنم میرم سراغ ریاضی اقای امینی. راستشو بخوای ریاضی بقیه استادا به دلم نمیشینه! یکی بی حال یکی هم تند تند درس میده !!
اما درکل ازنظر علمی خوبن اجرهمشون باخدا -
دوستان آیا ریاضی آلا در ایام عید گذاشته میشه
-
نه تا بعد عید فیلم تعطیل..استادا میرن استراحت
-
بچه ها من این ایام خیلی بی انگیزه شدم.شمام اینجوری شدین؟هر کاری میکنم۸ ساعت مفید نمیخونم
-
Dr.Zeinab79 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها من این ایام خیلی بی انگیزه شدم.شمام اینجوری شدین؟هر کاری میکنم۸ ساعت مفید نمیخونم
تقریبا چون الان دم عید خیلیا خسته شدن و هوایی
منم دو سه روز بود نصفه درس میخوندم
انگیزه دارم اما حوصله نداشتم
به نظرم یه روز تعطیل کن برو حسابی تفریح بعد بیا حتی شده خودتو مجبور کن به خوندن
یکی از دلایل بی انگیزه شدنم اینه که واقعن زمان کنکور خیلی طولانی و بچه ها به اینجا که میرسن میبینن اوه کلی پشت سر گذاشتن امابازم مونده
تقریبا روزا یکنواخت ویه جور خوب معلوم ادم حس و حال درس خوندنش میره -
بچه ها بیاین اینجا درباره ضبط همایش ها بحث کنیم...
http://forum.alaatv.com/topic/3272/کمک-برای-ضبط-همایش-ها -
بچه ها کسی هست برنامه ۴ ماهه مکتبستانو گرفته باشه؟
-
cr7 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
samabaa در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها کمک یادتون نره اگه هزینه ها جور بشه همایش هم میبینیم
وقتی صفر تا صد تموم نمیشه همایش میخوایم چکار؟
چون صفرتاصدتموم نشده الان همایش بدردمون میخوره دیگ.